De verdwijntruc van de duivel

Wie kent het gezegde niet dat ‘de grootste stunt die de duivel ooit heeft uitgehaald was de wereld wijsmaken dat hij niet bestaat?’

Sta-Pal is een bescheiden speler onder de internetmedia die vanuit een objectief gedachtegoed het duivelse, cultuurmarxistische paradigma waarin die ideologie en dat politiek activisme ingebed zijn, objectief ontrafelt. Daarom zijn er grapjassen die ons tot ‘extreem rechts’ bestempelen; alleen het feit dat u ons leest maakt u al snel verdacht, want de onze is een tak van sport waarvoor het ‘progressieve links’ – de decadente liberalen zoals ik hen graag aanduid – instinctief als de dood is. Niet voor niets zijn zij zo hypersensitief in hun lachwekkende ontkenning dat cultuurmarxisme ook maar zou kunnen bestaan, ook al struikel je er dagelijks over.

Geen objectieve feiten maar knusse ‘consensus’

Afb: Pixabay

‘Progressief links’ heeft het voorrecht voor zichzelf gereserveerd om, ‘per ideologische consensus’ te opereren, dus géén objectieve feiten te hoeven erkennen. Zij bouwen luchtkastelen op emoties die uiteindelijk in hun ‘newspeak’, onder de vlag van ‘(on-)wetenschappelijke consensus’, de valse lading van het cultuurmarxisme moeten verhullen. Hun ‘Corona-‘ èn hun ‘klimaatwetenschap’ zijn zo ook gebaseerd op hun loze ‘consensus’, vooral géén feiten…  Kijkt u v.w.b. Corona eens naar het recente programma van Jensen, een waarlijk indrukwekkend epos van alle Coronafeiten en statistieken die tonen wat een ordinaire bedriegers Rutte c.s. zijn. Chapeau voor Jensen! Het feit dat ik v.w.b. het klimaatbedrog al jaren, rechtstreeks uit de NASA website, lees dat de gemiddelde temperatuur van de atmosfeer in de afgelopen 141 jaar slechts 0,8°C is gestegen – waarbij sinds 2017 notabene een duidelijk dalende tendens al wijst op een komende afkoeling – weegt niet op tegen hun ‘vermoeden’ dat er desondanks een fatale temperatuurstijging zou kunnen optreden, leidend tot een ‘klimaatramp’. U weet het, God heet Gerrit!

Frequente kritiek daarop onzerzijds, met voornoemde cijfers van NASA en het Goddard Institute for Space Studies in gedachten, is uiteraard (te) rationeel voor hen, want per definitie niet gebaseerd op hun incestueuze ‘consensus wetenschap’. Kortom, bovenstaande door NASA satellieten digitaal gemeten atmosferische temperaturen zijn al evenmin steekhoudend bewijs tegen hun idéefixe, hun seculiere religie, dus gedoemd om als ‘hatespeech’ weggezet te worden. Daarvoor staat ‘Big Tech’ garant met hun fascistische terreur op het internet, in andere media en in toenemende mate onze eigen overheid die blindvaart op de hopeloos activistische IPCC.

Ruim 70% van onze rechterlijke
macht is geaffiliëerd met
D66, GL en PvdA

Een halve eeuw geleden was er een klein, slim gebocheld Italiaantje genaamd Gramsci, de geestelijk vader van ‘de lange mars door de instituten’ met infiltratie, kolonisering en uiteindelijke controle der liberale democratieën middels de overname van culturele-, onderwijs- en media-instituten, van de  uitvoerende, wetgevende en rechterlijke macht in hun greep naar de macht. Ik heb hier al vaker op gezinspeeld, maar een recente enquête wees nogmaals uit dat 70% der leden van onze rechterlijke macht geaffilieerd is met D66, GL en de PvdA. Tel uit je verlies! 

Nu kampen wij met een halvegare minister van Engelshoven die ons volledige normen- en waardenstelsel probeert te vervangen door ‘Critical Theory, Critical Race Theory, Postcolonial Theory, Radical Feminist Theory, Queer Theory, and Intersectionality Theory’. Probeert u e.e.a. eens op te zoeken om te griezelen van al die drek van D66 in zijn meest gedegenereerde vorm. De term ‘cultuurmarxisme’ is daarvoor een dermate adequate beschrijving van de rotte lading die onder de ‘progressieve vlag’ van Sigrid Kaag en, vergis u niet, Mark Rutte wordt gevoerd, dat deze verraders van onze cultuur zich daarop nogal aangesproken voelen en alles uit de kast halen in een poging om dit concept van conservatieve commentatoren als Jordan Peterson, Cory Bernardi, Nick Cater, Chris Uhlmann, Mark Latham, Fraser Anning, Malcolm Roberts en Caleb Bond te ontkrachten, zelfs te demoniseren. Denk aan de ‘progressieve’ lafbekken aan de monoversiteit van de UvA die te bang waren om enkele jaren geleden de bezoekende Jordan Peterson direct te confronteren in een eerlijke discussie, maar alles probeerden om hem buiten de deur te houden in de naam van de wetenschap  en de discussie aan Engelstalige studentjes overlieten. Wat een afgang!

Dit lucide organogram van het verraderlijke cultuurmarxisme is waardevol voor critici zoals wij, omdat het de link tussen hun hedendaags radicalisme en de moorddadige revolutionaire traditie van Karl Marx voor het voetlicht brengt na ruim 100 miljoen doden èn omdat het twee veranderingen in de dominante revolutionaire traditie van het Marxistische paradigma toont: Om te beginnen de ideologische verschuiving van hun economische naar culturele sabotage (‘the culture war’) sinds W.O.II en, sinds de jaren ’70, de verschuiving van hun focus van het industriële proletariaat naar de hoger opgeleiden, zoals leraren in scholen, universiteiten, media, entertainment en de vele gesubsidieerde subversieve NGO’s en andere ‘deskundologen’. Een switch die later o.a. de PvdA de kop kostte.

Het adres van de duivel

Niet voor niets heb ik tevergeefs op Wikipedia naar ‘cultuurmarxisme’ gezocht, want de duivel wil zijn adres niet prijsgeven. Typerend daarvoor was dat enkele weken geleden FvD tijdens een Kamerdebat nogal verrassend aan Sigrid Kaag vroeg of zij een globalist is. Het resulteerde in een curieus, hakkelend antwoord van deze praatjesmaakster dat zij die vraag niet ging beantwoorden…

Zij kijkt wel uit! Vandaag kon ik mijn geluk niet op toen ik ergens op een scherm voorbij zag komen dat Sigrid zich als ‘reddende engel’ voor de formatie had opgeworpen en nu wel wat terug verwachtte: van heks tot reddende engel, zonder een spoortje zelfkennis of valse bescheidenheid. Ongetwijfeld zijn er hele volksstammen van Palestijnse engerds die haar op haar wenken willen bedienen…  Gert Jan Segers verwacht ik daar niet zo gauw bij.

Dit organogram van ‘cultuurmarxisme‘ werkt prima om deze politieke dilettant te doorgronden, temeer omdat het ons de kans voor open goal biedt om haar met haar eigen wapens te bestrijden, nu hun tactiek eenmaal open en bloot op straat ligt. Sigrid Kaag’s manipulatieve geklungel in haar agenda van radicale sociale veranderingen (‘the great reset’ en ‘building back better’) is nogal doorzichtig maar kwam niet van de grond omdat zij zo’n onbeholpen, door hubris gedreven politica is die bovendien haar eigen globalistische recept, zoals zij dat van haar broodheren in de VN meekreeg, niet goed doorgrondt. ‘Slim is zij niet’, zoals Toon Hermans zou zeggen, ‘maar dooom…!’

De infanteristen van het cultuurmarxisme

De hysterische infanterie van het cultuurmarxisme zijn degenen die het internet en de media vervuilen met hun terreur jegens alle critici van hun agenda, zoals wij zelfs op Sta-Pal bij tijd en wijle mogen ervaren. Wat in die context erg leerzaam is blijkt uit Wikipedia’s omschrijving van de  ‘Cultural Marxism Conspiracy Theory’, die in tegenstelling tot ‘cultuurmarxisme’ een hysterisch tirade oplevert in de hoop te bewijzen dat de duivel ècht niet bestaat. Leest u deze zieke kul en huiver:

“Cultural Marxism is a far-right antisemitic conspiracy theory which claims Western Marxism as the basis of continuing academic and intellectual efforts to subvert Western culture. The theory claims that an elite of Marxist theorists and Frankfurt School intellectuals are subverting Western society with a Culture War. [The theory] is promoted by right-wing politicians, fundamentalist religious leaders, political commentators in mainstream print and television media, and white supremacist terrorists”. Bovenstaand cursief is slechts het topje van de ijsberg, de tekst gaat ademloos door met Nazisme, fascisme, racisme, antisemitisme, de alt-right, de radical right, QAnon, de Illuminati, cultureel bolsjewisme, religieus  fundamentalisme, blanke suprematie, paleoconservatieven, Neo-Nazi’s, terrorisme, de Noorse massa moordenaar Breivik en, voor de goede orde, pedofielen!? Wat zijn het toch een mensenhatertjes… Winston Churchill zei al dat de fascisten van de toekomst zich antifascisten zouden noemen en hier hebt u het waterdichte bewijs van die stelling. Waar rook is is vuur, dus de duivel speelt het toch niet al te handig! Ik was dermate onder de indruk van de welsprekendheid die de cultuurmarxisten van Wikipedia in hun literaire hoogstandje van bovenstaande slotalinea etaleerden, dat ik een zoekopdracht met al die sleutelwoorden het internet instuurde. Wie schetst mijn verbazing toen er één link opkwam met àl hun sleutelwoorden, van Nazi tot pedofiel, behalve homofielen die er ook nog bij horen. Voor wie geïnteresseerd is, zie simpelweg het Briefje van Jan. Kennelijk moeten wij daar de bron van al dat verzamelde kwaad zoeken.

“Ze hebben nooit gehoord van
de communistische catastrofes in
Rusland, China, Cambodja, Cuba en Venezuela”

Maar dat is nog lang niet genoeg, want dan komt ‘de wetenschap’ om de hoek kijken:  “scholarly analysis (sic!) of the conspiracy theory has concluded that it has no basis in fact.” Met dit grandioze ‘argumentum ad absurdum’ staat dus onomstotelijk vast dat de duivel niet bestaat, wie dat niet gelooft is een …..(zie Wikipedia). Dat deze kaffers nooit hebben gehoord van de communistische catastrofes in Rusland, China, Cambodja, Cuba en Venezuela moge duidelijk zijn. Dat er ‘en passant’ ook nog een andere fascistische ramp in Duitsland heeft gespeeld is hen kennelijk wèl opgevallen, maar dat Nazi’s ook (Nationaal-) Socialisten zijn gaat het beperkte formaat van hun denkraampjes weer te boven. Historische ignorantie en intellectueel bedrog zijn de kenmerken van deze ‘niet bestaande’ stroming, die dus wel ‘wetenschappelijke pretenties’ heeft maar zijn eigen geschiedenis niet begrijpt. Triest zootje.

Als kers op de taart wordt deze achterlijke kliek niet gedomineerd door westerse semi-intellectuelen maar door modieuze kapitalistische cynici, die slechts naar macht en nog meer geld streven, zoals de oude élite van bijvoorbeeld de Carnegies, de Rockefellers, de Ford Foundation en nouveau riche prolurken als Soros, Bezos en de steenrijke Silicon Valley ‘boertjes van buuten’. Van de veertig nieuwe miljardairs die tijdens de Coronapandemie schatrijk werden, hebben er negen hun geld aan Corona verdiend (zoals Ab Osterhaus dat op zijn eigen wijze ook met groot succes doet). Deze intriganten hebben geen enkele ideologische binding met het proletariaat, hun voornoemde voetvolk dat het internet onveilig maakt, maar gebruiken deze ‘nuttige idioten’ – waartoe ook een Mark Rutte en Sigrid Kaag behoren – op de meest cynische wijze. Eigenlijk wordt het kapitalisme verkracht door ‘nouveau riche progressieven’ die ècht nergens in geloven behalve macht en geld, maar vrolijk lachend alle ‘nerds’ van het ‘woke’ cultuurmarxisme voor hun karretje spannen. Karl Marx gaat wederom onderuit. Zij zijn de reïncarnatie van de duivel, van Big Brother die niet bestaat maar inmiddels wèl de meeste touwtjes in handen heeft gekregen.

Als wij erin slagen om de ‘nuttige idioten’ van het Marxistische voetvolk het licht te doen zien, te beginnen door Rutte en Kaag te lozen, kan de grote schoonmaak beginnen want wij weten prima waar wij de duivelse Big Brother en zijn trawanten kunnen vinden, maar onze politici willen dat nog steeds niet weten.   


Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties