Asielzoekers

Demissionair minister van J&V Grapperhaus heeft de burgemeesters in ons land opgeroepen om ‘met spoed’ 800 opvangplekken voor asielzoekers in te richten. De komende weken moeten er daar volgens de minister nog eens 1500 plekken bijkomen.

Grapperhaus maakte tijdens het Veiligheidsberaad duidelijk dat de meeste Afghaanse vluchtelingen momenteel maar opvang hebben voor korte duur. Volgens Grapperhaus is er behoefte aan opvang waar de Afghanen langer kunnen verblijven. In het bijzonder zouden opvangplaatsen voor minderjarige vreemdelingen die zonder familie naar Nederland komen nodig zijn volgens de minister.

Dat zijn rare berichten. Het zou toch slechts gaan om ‘enkele tientallen’ Afghanen? En hoe zit dat met de opmerking ‘minderjarigen’? Bovendien: dit land, vergeven van de racistische vooroordelen en het systematisch tegenwerken van ‘mensen van kleur’. Zo’n land: daar willen mensen uit Voor-Azië of Afrika toch helemaal niet wonen? Die zullen daar gek zijn: voor ons tien andere landen en nog dichterbij ook zoals Oezbekistan of Pakistan. Het is onbegrijpelijk dat ze naar de andere kant van de wereld reizen zonder een cent op zak en dan hier willen wonen.

Afb: Flickr / Erich Markhardt.

Alle gekheid op een stokje, maar dit is natuurlijk de grootst mogelijke lariekoek. Dit land is met meer dan 17 miljoen inwoners helemaal vol. Als we al die nieuwe Nederlanders van een huis willen voorzien, dan moeten er absoluut andere mensen uit (te beginnen met de leden van de kartelpartijen). Om de zaken wat overzichtelijker te houden, kunnen we natuurlijk evengoed verordonneren dat er vanaf vandaag niets meer bijkomt. De uitstoot van CO2 door al deze nieuwe inwoners moeten de komende jaren door autochtone Nederlanders worden gecompenseerd en we kunnen hen natuurlijk ook niet allemaal aan het gas zetten. Dat is ook al op.

Er is nog een heel ander probleem. De nieuwkomers zijn veelal behept met een cultuur en religie die zich niet laat inpassen in de cultuur van ons land. Onze normen en regels worden veelal niet begrepen en het onbegrip zorgt ervoor dat deze bevolkingsgroepen zich afkeren van onze maatschappij en er niet aan deel willen nemen. Nu al zijn de grote steden in ons land niet meer te herkennen als ‘Nederlandse’ steden en het wordt van kwaad tot erger. Blanken moeten flink oppassen, want voor ze het weten liggen ze onder een tram.

Ons land en eigenlijk het hele Europese continent, moet zich eerst herstellen van de overlast – zoals vele dat nu al voelen – door hier nu reeds aanwezige vreemde culturen. De inburgeringprogramma’s hebben duidelijk niet gewerkt en de redenen daarvoor zijn talloos, maar dit is de belangrijkste: zolang de inburgering niet werkt, hebben veel mensen in zo’n bullshit-sector nog jarenlang werk op kosten van de belastingbetaler.

Dat moet meteen stoppen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Buskens
2 jaren geleden

Ja.. en dan te denken aan de duizenden die zich nog bij de Poolse grens bevinden. Bij de gedachte alleen al kan ik het Spaans benauwd krijgen. De ommekeer in gedachtegoed zal toch van de jongere generatie moeten komen. Zij moeten gaan inzien dat woningen niet meer voor hun beschikbaar zijn maar wel voor asielzoekers. En zolang die talkshows nog steeds aandachtgeile figuren uitnodigen zoals Mart Smeets vorige week die zat te beweren dat Nederland nog steeds niet vol is gaat dat ook niet echt mee helpen. Ik hoop van ganser harte dat de heer Zemmoer in Frankrijk bij de volgende verkiezingen hoge ogen gaat gooien en veel kiezers op zijn hand krijgt. Want hier in Nederland is het pappen en nat houden. Ik kan van al die figuren in den Haag niemand noemen die ook maar iets van gezag uitstraalt. Een grote slappe hap!!!!!

koddebeier
2 jaren geleden

100% Eens !!