Paranoia en zakkenvullerij

Terwijl de – tegen wil en dank – voor de vaderlandse volksgezondheid verantwoordelijke Hugo ‘onze bevolking weer dichter bij elkaar brengt’ met zijn paranoïde QR-discriminatie en chantage, hebben Denemarken, Zweden en afgelopen weekend ook Noorwegen alle coronarestricties overboord gegooid.

Tegelijkertijd zei Pfizer CEO Albert Bourla afgelopen zondag, tijdens ABC’s ‘this week’: ‘Most Likely Scenario Is Annual Revaccination’ om de basis voor de winst- & verliesrekening van 2022 alvast veilig te stellen. Niet alleen in de USA loopt de scheidslijn tussen pro- en contra Covid-19 vaccinatie grotendeels langs politiekcorrect versus conservatief en vaak religieus gemotiveerde gewetensbezwaarden. In Nederland is het niet anders, met politiekcorrecte drammers in onze centrale overheid en de media die het thema volksgezondheid misbruiken om de bevolking middels chantage tot potentieel levensgevaarlijke vaccinatie te bewegen. In New York City zien wij plots een schisma in dat ideologische front, nu bedgenoten als de politiekcorrecte burgemeester De Blasio en de marxistische BLM-activisten lijnrecht tegenover elkaar staan in dit dossier.

“We hebben het gezien met
de kersverse BLM-multimiljonair
Patrice Cullors”

Chivona Newsome, één van de oprichtsters van ‘Black Lives Matter’s Greater New York chapter’ en daardoor één van de vele gelukkige nouveau-riche BLM-ers, gaf een andere  communist, NYC burgemeester Bill de Blasio, de wind van voren over zijn maandag ingegane, dwingende vaccinatiemandaat met het argument: “The mandate is racist and specifically targets black New Yorkers”. Daar komt de aap uit de mouw, met als verdere toelichting: “De QR paspoorten zijn hedendaagse ‘Freedom Papers’ die de vrije wil van zwarten beperken. Vaccinatie-mandaten maken inbreuk op onze burgerlijke vrijheden als zwarte gemeenschap. Het is meer dan waar wij mogen eten of van entertainment genieten, het resulteert in verlies van inkomsten. Vanaf maandag 27 september gaan zwarte gezondheidswerkers en opvoeders hun banen verliezen.”
Hoe navrant dat het communistische BLM zich hiermee schaart aan de zijde van de door hen gehate conservatieve en religieuze tegenstanders van vaccinatiedwang, maar je moet natuurlijk niet van je (zwarte) geloof vallen en dat is zo hard mogelijk gillen en schreeuwen over ‘discriminatie’ om vervolgens zoveel mogelijk donorgelden weg te sluizen naar een overzeese bankrekening, zoals wij in het recente verleden al gezien hebben met de kersverse BLM-multimiljonair Patrice Cullors.

Afb: Frankie Fouganthin – Wikimedia commons

Dat het nieuwe racisme van ‘Black is beautiful’ niet universeel aanslaat moesten de producenten van het door de linkse pers op Broadway de hemel ingeprezen ‘Slave Play’ ervaren, dat alleen maar optreedt voor speciaal geïnviteerd “Black-identifying” publiek. In hun euforische overmoed hadden zij het voor elkaar gekregen dat zij voor 12 ‘Tony Awards’ genomineerd werden voor Broadway’s ‘mutual admiration happening’ van afgelopen zondag, maar eveneens 12 keer bot vingen.

Ondraaglijk om in een zwart (homofiel) lichaam te leven…

Jammer voor die zwarte producers, want ‘Slave Play’  “sort of allows you to put off some of the trauma that you carry around every day in the world, just having to live inside a black body, and certainly a black, queer body.” Volgens American Theatre magazine’ was het 100% zwarte publiek niet in staat om de ‘heilige ruimte van het (zwarte) theater’ te respecteren, maar liep in en uit naar de toiletten of de snackbar, praatte hardop, zat luid te lachen, interrumpeerde de acteurs en zat op hun telefoons te communiceren, met de ongewenste verlichting vandien van de zaal…’  Parels voor de zwijnen.

Kortom, de zwarte zelfverheerlijking scoort niet erg hoog, met name niet bij de zwarte bevolking die zich hun eigen ‘diepe leed en onmenselijke discriminatie’ kennelijk niet laat aanpraten. Ondertussen is in Buffalo het ‘Erie County Medical Center’ van plan om een enorme afschaling van hun zorgcapaciteit in te voeren omdat, dankzij de vaccinatiechantage van De Blasio, 400 employees ontslagen moeten worden, zonder onderscheid van huidskleur… In Northwell Health, New York’s grootste zorgverlener, speelt hetzelfde drama want daar moeten zelfs duizenden employees ontslagen worden die het vertikken om zich te laten vaccineren, terwijl in het privéhospitaal New York-Presbyterian ook al honderden employees de deur gewezen wordt. Alles uiteraard in naam van de volksgezondheid.

“Onze Lieve Heer kiest partij
voor zijn gezworen vijand”

Daarmee is voornoemde scheidslijn van ‘progressieve’ en per definitie atheïstische kampioenen van de volksgezondheid versus conservatieve en religieuze tegenstanders sterk afgebrokkeld, maar nu komt Kathy Hochul, de nieuwe gouverneur van de staat New York, met de mooiste klapper in deze dramaserie van de ‘lof der zotheid’, door afgelopen zondag notabene een beroep te doen op God, de grootste vijand van het Neo-Marxisme: Individuals who have not received the coronavirus vaccine aren’t listening to God” zei deze dwaas voor het ‘Brooklyn’s Christian Cultural Center’,om te vervolgen met: “Ik heb veel tot God gebeden en weet u wat er gebeurde? God heeft onze gebeden beantwoord… Hij liet de knapste mannen en vrouwen, wetenschappers en onderzoekers met een vaccin komen. Dat komt van God, en wij moeten zeggen “thank you, God. Thank you”.  En ik draag elke dag mijn ‘gevaccineerd’ pas om mijn nek, net als jullie allemaal. Jullie zijn de slimme mensen, maar er zijn mensen die niet naar God (of Bill de Blasio?) luisteren en doen wat Hij wil. Jullie weten wie dat zijn!” (God wordt hier zo te zien misbruikt voor het aanzetten tot discriminatie).

Politiek correcte apostelen

In haar religieuze vervoering besloot zij: “I need you to be my apostles because receiving the Covid treatment is how New Yorkers can love one another.”  En dat alles van een discipel van het atheïsme dat het dagelijks zo op die gehate God gemunt heeft. Er zit toch wel een behoorlijk steekje aan los aan de seculiere religie van die maniakken…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties