Een Greta Thunberg leger?

De voorgeschiedenis is bekend,; een korte recapitulatie van de voor ons landje zo relevante Amerikaanse geschiedenis kan geen kwaad. Op enkele dagen na werd zestig jaar geleden Barack Obama geboren, een jochie van deels Keniaanse komaf die als peuter geconfronteerd werd met een moslim-stiefvader om vervolgens in zijn tienerjaren in de effectieve ‘brainwashing’ van het politiekcorrecte Amerikaanse onderwijs van de zestiger/zeventiger jaren het spoor bijster te raken.

Dat er ergens een draadje aan Obama los zit moge blijken uit het feit dat hij kennelijk een appeltje met zijn naar Indonesië vertrokken moeder te schillen had en daarom, anoniem, een artikel over het recht van het kind publiceerde om tegen de eigen moeder een rechtszaak aan te spannen wegens verwaarlozing tijdens de zwangerschap... ( D66 en GL lopen weg met deze psycho.) Hij werd een trouwe discipel van de hardcore communist Saul Alinsky en trainde in Chicago, als advocaat en als ‘community organiser’, de later verboden criminele organisatie Acorn om  CEO’s van banken te chanteren om mee te werken aan de Ponzi-kredietpyramide vol gebakken lucht en was zodoende instrumenteel in de crisis van 2008 die de wereld zo een zware klap toediende.

‘Sleepy Joe’ is de Pinokkio van globalistische ‘puppetmasters’

Joe Biden

 Dat was geen toeval, als hardcore communist heeft hij slechts één doel gekend en dat is ‘der Untergang des Abendlandes’. Toen hij na twee destructieve presidentiële termen in 2019 tot zijn ontsteltenis zag dat zijn corrupte ‘legacy’ door Donald Trump met de grootste bezem werd weggevaagd besloot dit lekkere dier om – hetgeen geen andere president ooit gepresteerd heeft – actief aan de stoelpoten van de democratie te gaan zagen. Hoewel deze parasiet er zelf multimiljonair van werd heeft hij alle middelen aangegrepen, o.a. de klimaat- en coronaleugens van de VN, om de verkiezingen in 2020 te vervalsen en zijn destructieve legacy alsnog te consolideren. Joe Biden, een notoire domkop, leek daarvoor de ideale stroman, maar dat lijkt tegen te vallen…    

‘Sleepy Joe’ is de Pinokkio van globalistische ‘puppetmasters’ die met de handen in het haar zitten nu Joe meer en meer ‘onder water’ geraakt, zelfs bij Democratische kiezers. Het is niet alleen zijn wanbeleid in Afghanistan of de inflatie en werkeloosheid die omhoog knallen, hij valt door de mand als een seniele brokkenpiloot en zijn politiekcorrecte VP Kamala Harris is helemaal te dom om voor de duvel te dansen, zelfs voor de élitaire kliek die hierachter zit. Het typische antwoord van die élite, zoals Alexxis de Toqueville al twee eeuwen geleden voorspelde: ‘ wij gaan met nog meer biljoenen smijten om zieltjes te winnen en de belastingbetaler betaalt’ – volgens een oud en corrupt recept dat ook in Den Haag opgeld doet. In de door ‘Stupid Joe’ veroorzaakte werkeloosheid dienen wij zijn slachtoffers, de productieve werkenden – die hij het gras voor de voeten wegmaait in zijn economische onbenul – goed te onderscheiden van het traditionele leger van progressieve, ‘professionele werkelozen’ dat hem als wederdienst boven water houdt. Dat lijkt niet zo lang meer te lukken, maar voor wat hoort wat, dus Joe heeft begin van dit jaar een plan gelanceerd voor het ‘ Civilian Climate Corps’. Let goed op wanneer D66 daarover begint…

Een communistisch vijfjarenplan?

Dat ‘ Civilian Climate Corps’ is een politiek werkverschaffingsproject, conform communistisch Russich model, voor Biden’s progressieve werkelozen, dat helaas dreigt om ook tienduizenden (èchte) werkelozen uit door Biden getroffen productieve sectoren weg te sluizen terwijl elders de economie juist om werknemers zit te springen. ‘Sleepy Joe’ kondigde in januari zijn plannen voor zo’n keurkorps aan, dat bedoeld was “ to put a new, diverse generation of Americans to work conserving our public lands and waters, bolster community resilience, and advance environmental justice – all while paving the way for good-paying, union jobs.” U ziet, niet alleen Sigrid Kaag en Mark Rutte krijgen veel gebakken lucht in een paar volzinnen geperst, het zit in die incestueuze familie.

Wat wordt hun doelstelling?

Het betreft een typisch communistisch vijfjarenplan dat arbeidskrachten uit de door Biden getroffen productieve sectoren dreigt weg te sluizen en slechts resulteert in nog meer slopende linkse bureaucratie vol met héél goed betaalde baantjes voor de linkse élite, ten gunste van een federaal leger van Greta Thunbergs met eveneens heel veel generaals, die de lucratieve klimaathysterie gaan redden. Vakbonden staan ook al te trappelen om hun deel van de buit binnen te halen.

Hun feitelijke doelstelling wordt uiteraard om alle schuldigen aan Barack Obama’s nakende ‘klimaatramp’ op te sporen en af te straffen. Zoals met hun niet bestaande NoX leugens als rechtvaardiging voor de vrijheidsberoving van de boerenstand ( the ‘carbon sequestration’…?!). En natuurlijk gaan zij ook boompjes planten tot zij scheel zien (Frans Timmermans wilde u daarvoor ook al enkele miljarden lichter maken) en niet te vergeten hun ‘biodiversiteit’ zoals het levensgeluk van de Zandvoortse streeprug hagedis en de Scheveningse groene zandhaas. Joe’s extremistische mentors willen daarvoor tien miljard Dollar over 5 jaar uittrekken om 10.000 à 20.000 Greta Thunbergs per jaar aan de slag te helpen, liefst meer want de verkiezingen van 2024 zijn niet meer zo héél ver weg en Joe haalt de eindstreep sowieso niet. Een lichtend voorbeeld voor Nederland met Sigrid Kaag als akela van duizenden progressieve ondergeschikten die eindelijk eens naar haar pijpen moeten dansen… Past u op, want zij apen al deze ellende hier blind na.

De Republikeinse volksvertegenwoordiger Tom McClintock uit California zei dat hij graag wilde weten hoe dit programma er op dagelijkse basis zou uitzien: ‘Deze bureaucratie van opgewonden pubers en geflipte millennials zou ook het klimaat probleem voor zijn rekening nemen. Wat betekent dat dan? Een door de belastingbetaler betaalde, subversieve organisatie die alle buurten patrouilleert om te verklikken wie zijn gras maait en besproeit? Wie zijn open haard heeft aangestoken? Wie verboden klimaat nepnieuws verspreidt?’  Democraten kwamen terug met cowboyverhalen over ‘de noodzaak om onderhoud aan lang verwaarloosde nationale parken en het onderhoud van bossen op te pakken’. Maar zij gingen gladjes voorbij aan het feit dat Donald Trump daarvoor al jaren lang miljarden aan o.a. Californië had gegeven, maar dat de linkse kliek dat allemaal had weggepist aan brandblussen van door henzelf veroorzaakte, jaarlijks terugkerende branden in plaats van die te voorkomen.

Waarom? Omdat zij in hun groene verblinding weigerden de bossen goed te onderhouden en te trimmen, bijvoorbeeld door essentiële brandpaden vrij te houden en uiterst brandbaar kreupelhout te verwijderen. Democraten hebben daarmee schuld aan jarenlange verwoestingen en verlies aan mensenlevens, maar hebben nu desondanks de mond vol van ‘the desperate need for treatments in our forests, for mitigation, for resiliency, and for folks to be able to come in and do that work’.

Notabene, de echt gekwalificeerde boswachters en Park Rangers hebben tientallen jaren hun werk niet kunnen doen dankzij Democratische ‘Red Tape’ en nu moeten hun politiekgemotiveerde, amechtige Greta Thunbergs het werk van goed gekwalificeerde grote mensen gaan doen terwijl er al handenvol van dergelijke organisaties bestaan die stuk voor stuk door de linkse Obama-stijl bureaucratie gefrustreerd zijn. Alle subversieve organisaties die zich naar goed voorbeeld van Obama storten op ‘community organising’ staan nu te trappelen om hun graantje mee te pikken onder het mooie motto: ‘your  CCC career could be caring for the elderly, creating graphics to help promote climate policies in your town or city, community and child education, organizing localized food programs, or building out new community systems to limit carbon emissions and pollution in your community,’ aldus de Sunrise Movement. Dat is een club van Jesse Klaver en Rob Jette achtige doetjes, die duidelijk erg weinig affinteit heeft met ‘mouwen omhoog en hard werken in de bossen’

Het ergste is, volgens Republikein Cliff Bentz uit Oregon – een zwaar beboste, bergachtige staat – dat de onderhoudsploegen geen mens kunnen vinden voor alle vacatures omdat er keihard gewerkt moet worden in een warme, vieze en vochtige omgeving. Niets gedaan voor verwende Democraten die gewend zij hun zakken sowieso gratis vullen zonder eelt op hun handen te kweken. Hun politieke broodheren hebben slechts de mond vol van overstromingen en hittegolven, het bekende werk. Van de eerste $3,5 miljard die nu op tafel liggen zou $ 3 miljard bestemd zijn ‘om een organisatie op te tuigen’, iets waarvoor jonge ondernemers een paar ton vragen aan ‘venturecapital’ financiers, maar er zijn natuurlijk veel lobbyisten en andere progressieve parasieten die hun graantje komen meepikken …  

De reële angst is dat het ‘Climate Corps’ zal blijken een stel ‘Climate Cops’ te zijn, een leger van Greta Thunbergs die niets met het  klimaat van doen hebben maar slechts mensen gaan vertellen om geen hamburger te barbecueën of verbieden een huisdier te houden. Kortom, de zoveelste onbetaalbare Cultuurmarxistische miskraam.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties