De biologische oorlogvoering van het globalisme

‘The Intercept’ heeft via een FOIA verzoek (onze Wet Openbaarheid Bestuur) kunnen vaststellen dat Anthony Fauci – hoofd van de NIAID (onze RIVM) – biowapens heeft laten vervaardigen tegen Trump’s wettelijke verbod in. Zie o.a. deze link.

Nadat president Trump alle biologische wapens in de ban had gedaan, hebben de globalist Fauci – dè partner in crime van Josef Mengele’s reïncarnatie Bill Gates – en diens malafide medestanders samengespannen om op criminele wijze illegaal onderzoek naar biologische wapens (‘gain of function’) voort te zetten door de technologie naar China uit te besteden en e.e.a. te financieren via de ‘EcoHealth Alliance’ met Amerikaans belastinggeld. Naar Amerikaanse wetgeving is dit letterlijk landverraad waarop de doodstraf kan staan.

“Corona is willens en
wetens veroorzaakt”

Fauci heeft hierover recentelijk glashard onder ede gelogen in de Senaat, maar er zijn inmiddels meer dan 900 pagina’s aan belastende documentatie bij ‘the Intercept’ beschikbaar die aantonen hoe deze door Trump verboden, illegale onderzoeken door deze alternatieve hedendaagse versie van Josef Mengele in het geheim werden voortgezet. Het staat nu vast dat de Eco Health Alliance dit criminele, letterlijk doodzieke project met US $ 3,1 miljoen heeft gefinancierd, waarvan $ 599.000 voor het ‘Wuhan Institute of Virology’ om corona virussen van vleermuizen te identificeren en er mutaties van te produceren, die uiteindelijk resulteerden in hun globalistische opzet om mensen te besmetten met Covid-19. Dit was de vooropgezette bedoeling vanaf dag één!

Afb: Pxhere.

Fauci lied, millions died

  • Dankzij de FOIA van ‘the Intercept’ weten wij nu zeker dat Fauci loog onder ede toen hij in de Senaat beweerde dat hij nooit een ‘gain-of-function’ onderzoek heeft gefinancierd.  (De door en door corrupte FBI  zwijgt als het graf).
  • De gehele COVID ‘pandemic’ was opgezet als een illegaal project voor vervaardiging van biologische wapens sinds de start.  
  • Fauci en andere criminelen begingen daarmee niet alleen misdrijven in strijd met Donald Trump’s wettelijke verbod, hij heeft ook naar de letter van de Amerikaanse wet landverraad gepleegd door die biologische wapens voor massavernietiging in handen te spelen van de communistisch Chinese vijand van, niet alleen, de USA maar de gehele wereld die niet aarzelde dit wapen tegen die hele wereld te gebruiken.
  • Mark Rutte c.s. wreven in hun klamme handjes en gisteren sprak in het door het globalisme geteisterde Australië een globalistische minister al van ‘a new world order’. Zij doen ècht geen poging meer om hun nefaste gerotzooi langer te verbergen, het is een frontale aanval op onze vrijheid, maar de VVD snurkt lekker verder in Rutte’s persoonsverheerlijkings cult.

Trump, die geen idee had wat voor een crimineel zijn hoogste adviseur voor het coronabeleid was, zat met deze idioot opgescheept, resulterend in een corona-wanbeleid zoals wij ook hier nog steeds kennen. Zal Mark Rutte hieraan nu consequenties verbinden? Gekke Henkie, want feiten doen er niet toe in zijn malafide opzet. Het gaat om de machtsgreep, of die nu via de ene stok om de hond te slaan (corona) of de andere (klimaat) wordt gerealiseerd! 

Potentieel dodelijk

Ook het trieste feit dat het globalistische Witte Huis dezer dagen nog steeds de lef heeft om e.e.a. te ontkennen geeft aan op welk moreel straathonden niveau het globalisme opereert, temeer omdat het wereldwijd probeert de potentieel dodelijke vaccinaties door te drijven. Ook hier ligt onze sociopaat Mark Rutte prima in lijn met zijn criminele geestverwanten, terwijl nu vaststaat dat het vaccin een verlengstuk is van de door Fauci gefinancierde ‘gain of function’ ontwikkeling van de biologische wapens.

In feite zouden alle vaccinatie programma’s wereldwijd onmiddellijk stopgezet moeten worden en strafklachten voorbereid worden tegen Fauci en zijn duizenden globalistische collaborateurs, inclusief de Big Pharma CEOs, quasi-virologen als Ab Osterhaus en fascistische politici die biologische wapens misbruiken voor hun greep naar de macht. Bijltjesdag… Wat zou de wereld een betere plek kunnen worden. Gelukkig staan doldrieste Amerikaanse Democraten en globalisten elders vooraan in de rij om gevaccineerd te worden, zelfs voor de derde en straks vierde keer…

Herverkiezing

Een gerelateerde, ontnuchterende ontdekking is dat de Amerikaanse regering dankzij een andere politiekcorrecte ellendeling al eerder aan de wieg stond van dit complot, met de bedoeling om een biowapen te ontwikkelen genaamd MERS (Middle Eastern Respiratory Syndrome), een virus voor massamoord op politieke vijanden in Iran onder de ‘would be President Clinton’ (de uiterst kwaadaardige vrouwelijke helft van het verderfelijke duo). Toen echter haar sabotage van Trump’s verkiezing mislukte en hij deze smerige praktijken verbood, werd het programma illegaal voortgezet en gericht op de massamoord op Amerikanen, waarvan de goed geïnformeerde George Soros al lang van tevoren in Davos kond deed, kennelijk in een wanhoopsdaad om Trump’s herverkiezing te saboteren.

Nu is dit tuig al ver gevorderd met hun zieke plannen via de onmiskenbaar riskante vaccinaties van honderden miljoenen weerloze, naïeve en bang gemaakte slachtoffers, waarbij Fauci trouw de instructies volgde van het Obama/Clinton Kartel dat al op een ‘president Hillary’ gerekend had, maar niet zag aankomen dat de kiezers de buik vol hadden van het globalistische Obama gespuis. U weet wel, het vermaledijde ‘slechte populisme’ van Mark Rutte.

Zetten wij de feiten nu op een rijtje, dan ziet het plaatje er als volgt uit:  

  • Fauci, Obama, Biden en de U.S. Deep State hebben samengespannen met  communistisch China om wapens voor massadestructie te produceren, die uiteindelijk tegen de Amerikaanse bevolking, maar ook tegen ons gebruikt werden. Landverraad zonder enige scrupules.
  • De vaccins zijn slechts stap één in een binair wapensysteem dat nog niet af is, hoewel het steeds waarschijnlijker lijkt dat de vaccins op termijn sowieso lijken te doden, maar de globalisten hebben haast want Trump zou wel een kunnen terugkeren in 2024.
  • Duizenden onderzoekers bevestigen onherstelbare schade aan het immuunsysteem waardoor het lichaam der ingeënten gaat overreageren op een virale variant. In vaktermen is dit de ‘Antibody Dependent Enhancement’, maar die heeft een nieuwe mutant van Covid 19 nodig die het immuunsysteem ontwijkt.
  • De ‘Delta variant’ blijkt niet ingeënten niet al te zeer te affecteren, maar diegenen die al twee of drie keer zijn gevaccineerd lopen kennelijk grote risico’s.

De vraag is of Fauci c.s. intussen ook al een krachtiger mutant hebben ontwikkeld dan de Delta om de natte droom van Bill Gates definitief te realiseren in zijn ‘depopulation through vaccination’ idéefixe. Ik geef toe dat dit naar complottheorie neigt, maar men kan niet overschatten hoe ontzettend ziek deze psycho’s zijn. Kijkt u maar eens naar de typische globaliste Sigrid Kaag, die in haar desperate machtswellust geen grenzen kent, zonder de minste zelfreflectie, en zonder scrupules Jan en alleman beschuldigt van de gevolgen van haar eigen sabotage van het formatieproces.

Deze psycho wordt niet gestoord door enig realiteitsbesef, maar zij is juist daardoor levensgevaarlijk door haar hysterie over haar dwangneurose, de verplichting tot inenting. Zij is daarmee trouw in de leer van Bill Gates en Fauci en beantwoordt daarmee ook indirect de recente FvD vraag tijdens het Formatie-debat in de 2e Kamer of zij een globaliste is. Laf als zij is heeft zij die niet beantwoord, maar onder het motto ‘geen woorden maar daden’ luidt het stellige antwoord: Ja, zij is dè globalist bij uitstek! Rutte is gevaccineerd, hopelijk is zij ook zo trouw in de leer met haar eigen vaccinatie…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
1 jaar geleden

Zijn ze echt gevaccineerd dan lost het probleem zich vanzelf op en anders kunnen we alleen maar hopen op een Neurenberg2 tribunaal als dat ooit zal komen.