SARS-CoV-2 wordt geïmplementeerd via vaccins

Dr. Judy Mikovits, een eminente Amerikaanse virologe, is volledig kapot gemaakt door Big Pharma en Tony Fauci, de immorele Amerikaanse ‘dr.NO’ achter de grote Corona leugen (zie het schokkende interview waarin zij haar verhaal doet).  Dr. Mikovits was in betere tijden, een voor de Amerikaanse overheid werkzame virologe die o.a. onderzoek deed naar virale replicatie om te doorgronden hoe dit proces infecties in mensen tot stand brengt.

Haar bevindingen trokken het matje weg onder een zorgvuldig door ‘Big Pharma’ en hun trawanten in globalistische overheden – zoals de onze – gekoesterde mythe waaraan fortuinen verdiend worden; nog steeds en nog veel meer met de uiterst lucratieve Coronamythe. Nadat Judy Mikovits jaren lang onder de ‘stoomwals’ van de corrupte Tony Fauci en Big Pharma tot zwijgen was gebracht door een corrupte overheid en medeplichtige rechterlijke macht met volstrekt onwettige ‘gag orders’, schreef zij ‘ Ending Plague, A Scholar’s Obligation in an Age of Corruption’. Nu heeft zij alsnog haar verhaal gedaan over de ‘transfectie’ van SARS-CoV-2 en de wetenschappelijke fraude die gebruikt werd om een pandemie te propageren èn – willens en wetens – de menselijke immuunsystemen te verzwakken.

Waarom zijn ‘Big Pharma’ en de WHO als de dood?

Afb: pixabay

Na alle valse fanfare van de zijde van WHO en corrupte politieke meelopers als Rutte en de Jonge is het een epifanie dat er in feite géén geïsoleerd, gecertificeerd referentie materiaal bestaat van SARS-CoV-2. Het virus is nog nooit uit menselijke cellen geïsoleerd en bestaat niet als zodanig… Het SARS-CoV-2 virus kan slechts gefabriceerd en gerepliceerd worden in de niercellen van Vero aapjes die in de jaren ’60 werden ‘geoogst’, dus er zit een gapend gat in alle paniekverhalen. Waar Big Pharma en de globalisten in de WHO als de dood voor zijn is de conclusie dat er in feite géén menselijk SARS-CoV-2 virus bestaat. Hun grote leugen is slechts gebaseerd op symptomen.

Maar met latente retrovirussen besmette cellen zijn desondanks sinds de jaren ’90 in de bevolking geïnjecteerd middels jaarlijkse vaccins tegen griep, MMR (o.a. mazelen) en polio en zijn logischerwijze de énige toegangsweg waarop SARS-CoV-2 zich in mensen kan manifesteren. De logische observatie van Judy Mikovits dat ieder ‘bio-safety level 4’ laboratorium dat pretendeert SARS-CoV-2 geïsoleerd te hebben van mensen uiteindelijk slechts een kweekje in voornoemde niercellen van apen introduceerde teneinde hun ‘replicering’ ervan in mensen te ‘bewijzen ’…

Dat klinkt naar tweedehands auto verkopers in Moldavië, boerenbedrog van de hoogste orde en dat mag u per se niet weten terwijl de intrigant Mark en de frikadellenliefhebber Hugo dat niet willen weten, voorzover zij e.e.a. überhaupt kunnen bevatten, maar de simpele conclusie van deze eminente virologe bevestigt dat dit nieuwe coronavirus slechts kan repliceren in de niercellen van Vero aapjes, maar categorisch NIET in mensen. Er is nooit bewezen dat dit virus voortkomt uit mensen of zich verspreidt van mens tot mens, laat staan van gezonde mensen op gezonde mensen. 

Daar moest zij voor boeten en zij is in eerste instantie werkeloos gemaakt, zelfs de bak ingedraaid en jarenlang op volstrekt onwettige wijze monddood gemaakt door gewetenloos tuig met stropdassen en Dollartekens in de oogjes. Sinds de huidig griepgolf bevatten MMR en polio vaccins dezelfde cellen van de Vero aapjes en de enige wijze om SARS-CoV-2 te implementeren is via ‘transfectie’ via de naalden. SARS-CoV-2 is een in het lab gefabriceerde sequentie die voortkomt uit en zich verspreidt via bestaande influenza vaccins, dus bezint eer gij daaraan begint!

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft niet voor niets geconcludeerd dat in de jaren 2017/2018 ingeënte, gezonde militairen véél gevoeliger waren voor corona dan gezonde jonge kerels die op hun eigen immuunsysteem vertrouwden. Natuurlijke afweermechanismen zijn superieur aan experimentele, gevaarlijke vaccins!  “When you take a synthetic part of a virus and you grow it in the monkey cells, you can get recombination events of all the monkey viruses, so it’s a monkey virus,” bevestigde Mikovits, refererend aan de infecties aan de ademhaling die met Covid-19 gepaard gaan. Ook de HIV component komt van het ‘ Simian immune deficiency virus’, een natuurlijk virus dat onder apen heerst.

“De belofte om de mensheid
te redden is het instrument
om ons te transfecteren

‘Transfectie’ is het, letterlijk levensgevaarlijke, veranderen van genetisch materiaal van ‘Eukaryoten’, dit zijn alle organismen waarvan iedere cel een celkern bevat door het toevoegen van nieuw DNA, d.w.z. de levensgevaarlijk MRNA vaccins waarover ik al eerder schreef. Dit soort immorele stunts zijn de specialiteit van Tony Fauci, die met Amerikaans belastinggeld en in strijd met instructies van zijn regering om e.e.a. stop te zetten, toch doorging met de financiering en het vergaren van genetisch materiaal van ‘biosecurity’ laboratoria in de USA om die verder te ontwikkelen tot biochemische wapens in Wuhan. Volgens Mikovits leveren deze criminele experimenten met de cellen van apen eindeloze varianten op die bijvoorbeeld een leukemievirus in een Parkinsonvirus muteert.

Doodenge spelletjes voor de nazaten van dr. Josef Mengele, met de psychopaat Bill Gates voorop. Zodra het fout gaat, en dat gebeurt legio keren, krijgt de natuur de schuld, waarbij onethische monsters als Anthony Fauci en zijn morbide trawanten handen en voeten tekort komen om de bevolking te dwingen tot nieuwe vaccinaties in een levensbedreigende vicieuze cirkel.

Ieder wetenschappelijk debat hierover wordt middels intimidatie van objectieve wetenschappers èn censuur door de ellendelingen van Big Tech de kop ingedrukt, zoals  Judy Mikovits ondervond, omdat hun virus onderzoeken een aberratie zijn van echte wetenschap die de bevolking vergiftigt en miljoenen mensen juist blootstelt aan jarenlange nieuwe infecties van een nog steeds onbekend virus dat door misdadigers als Anthony Fauci en Bill Gates de wereldbevolking attaqueert met de belofte hen te redden met hun experimentele, gevaarlijke vaccins.

De kassa rinkelt met hun potentieel levensgevaarlijke vaccins, maar zo behouden zij hun macht over eerlijke collegae, de pers en uiteindelijk immorele, ignorante clowns als Mark & Hugo.  


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden
Jo Daenen
2 jaren geleden

Gelukkig zijn de schrijfsels van Ronald Donkey zo bombastisch, lang en langdradig, dat waarschijnlijk niemand hen volledig leest. Voorheem was ik eerder geamuseerd, vooral om zijn “Multatuli-stijl”, maar hier gaat hij werkelijk te ver.
Judy Mikovits Geboren Judy Anne Mikovits 1957 of 1958 (leeftijd 63-64) Nationaliteit Amerikaans Alma mater Universiteit van Virginia. Laborante, geen medicus en zeker geen virologe.
Bezigheid: Voormalig biochemisch onderzoeker, auteur van samenzweringsliteratuur.
Ontslagen wegens misbruik van vertrouwen en vervalsing van rapporten.
Bekend om Antivaccinatie-activisme, bevordering van complottheorieën.
In hechtenis genomen wegens wetenschappelijk wangedrag, diefstal en laster.

Judy Anne Mikovits (geboren in 1957 of 1958) is een Amerikaanse voormalige onderzoekswetenschapper die bekend staat om haar in diskrediet geraakte medische beweringen, zoals dat endogene retrovirussen van muizen verband houden met het chronisch vermoeidheidssyndroom. Als een uitvloeisel van deze beweringen, heeft ze zich beziggehouden met anti-vaccinatie- activisme, complottheorieën gepromoot en beschuldigd van wetenschappelijk wangedrag . Ze heeft valse beweringen gedaan over onder meer vaccins , COVID-19 en chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS). Als onderzoeksdirecteur van CVS-onderzoeksorganisatie Whittemore Peterson Institute (WPI) van 2006 tot 2011 leidde Mikovits een inspanning die in 2009 rapporteerde dat een retrovirus dat bekend staat als xenotroop murine leukemievirus-gerelateerd virus (XMRV) geassocieerd was met CVS en mogelijk een oorzakelijk rol. Na veel kritiek werd het artikel echter op 22 december 2011 ingetrokken door het tijdschrift Science . In november 2011 werd ze gearresteerd en vastgehouden op beschuldiging dat ze laboratoriumnotebooks en een computer van WPI had gestolen, maar ze werd na vijf dagen vrijgelaten en de aanklacht werd later ingetrokken. 
In 2020 promootte Mikovits samenzweringstheorieën over de COVID-19-pandemie via deinternetvideo Plandemic , die beweringen deed die ofwel onjuist zijn, ofwel niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs.

https://factcheck.afp.com/facebook-posts-falsely-report-arrest-discredited-us-researcher-who-featured-plandemic-video

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Jo Daenen

Zucht…. Jo, uw bron van wijsheid ‘afp’ geeft zich uit voor “advocates for voters that aim to reduce the level of deception and confusion in U.S. politics,” and serving as an educational resource for high school teachers and students, respectively.

Precies de bestaansreden van Sta-Pal, dus blijf ons vooral lezen voor een goede conservatieve injectie!

Uw van dubieuze volwassenheid getuigende grapjes met de verbastering van mijn naam hoorde ik het laatst op de kleuterschool. In de USA, waar uw burgermanswijsheid op het dun bezette boekenplankje van uw ‘afp’ zetelt, zegt men: ‘ Jo, get a life! ‘ Er is altijd hoop...

Jo Daenen
2 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Sorry, Ronald, dát was geen grapje, eerder een stijlfiguur. Het verbaast mij niet dat de meer begaafde klasgenootjes in jouw kleuterschool ook al door hadden dat er ergens een hoek af was aan jouw bevattingsvermogen.
En, ja, de bestaansreden van Sta-Pal is, onder meer, het in stand houden van een uitlaatklep voor het extreem rechtse anarchisme, dat in gans West Europa is ontstaan uit narcistische frustratie na de meidagen van 1968.
En nog, Sta-Pal zal zelfs de status van boeken-plankjes-vuller nooit bereiken, zolang het spreekbuis blijft voor plagiaatboeren, die in besloten kleine kring met elkaar wedijveren in het uitkramen van de grootste onzin, door anderen bedacht. In het beste geval liggen jouw bijdragen als vermakelijk leesvoer in de wachtkamers van psychiatrische instellingen.
Gelukkig is er nog een meerderheid van andere auteurs, die wél wat te zeggen hebben, waarover je kan nadenken en waaraan je de eigen inzichten kan toetsen, ook al stroken zij niet met elkaar.