‘Woke’ verdient een enkele reis Neurenberg

‘Woke’ is de ‘comeback’ van het communisme, het nihilisme, de renaissance van de fascistische pest die rond 100 miljoen onschuldigen heeft vermoord sinds 1917. Daaronder 65 miljoen Chinezen, merendeels kleine boertjes die in de Chinese culturele revolutie eraan moesten geloven, zoals Stalin miljoenen boeren, met name in de Oekraïne, bewust liet verhongeren in zijn collectivisering van de landbouw.

Doet dat u ergens aan denken? Dàt speelde in Rusland in de jaren ’30 en in China in de jaren ’60, maar de geschiedenis gaat zich hier te lande herhalen. In iets mildere, maar bijna even fatale vorm als het aan onze steeds meer ‘woke’ premier en zijn cryptocommunistische collaborateurs van D66, PvdA en GL ligt. Om de verloederde VVD en het CDA – de grote verraders van de boeren –  niet te vergeten.

Winston Churchill

‘Woke’ staat voor fascisme en communisme anno 2020 en wij worden er al jaren lang, dag in dag uit mee belazerd, zoals de goede verstaander zich terdege beseft en nu zijn het opnieuw boeren – ditmaal de onzen – die slachtoffer worden van deze fascistische ideologie waarvan het zieke D66 de kampioen is!

Die goede verstaander begrijpt Big Brother’s perverse ‘newspeak’. De sleutel daarvan werd aangegeven door Churchill met zijn profetie: “de fascisten van de toekomst zullen zich antifascisten noemen”. Een waarheid waarvan de door Soros ingehuurde AntiFa schooiers het levend bewijs zijn. Een heel kwalijk voorbeeld van die ‘woke’ streken werd vlak voor het reces van de 2e Kamer pijnlijk zichtbaar toen de gluiperd Pinokkio kans zag ons hersendode parlement te paaien om het SARS-CoV-2-virus een wettelijke A status te verlenen, gelijkgesteld aan Ebola…  Elk weldenkend mens weet dat deze vuile streek niets heeft te maken met de volksgezondheid maar alles met Rutte’s ideologische machtsgreep conform zijn opdracht van de communistische VN-top.

“Zoveel mogelijk
andersdenkenden
buitensluiten”

Daarbij maakt hij gebruik van rookgordijnen door meer dan 75 ‘simpletons’ op het Binnenhof zijn nep-‘inclusiviteit’ aan te smeren teneinde juist zoveel mogelijk ‘andersdenkenden buiten te sluiten’ met zijn perverse wetsontwerp. Denkt u maar weer aan Churchill. Het gevolg? Mark Rutte’s ‘deep state’ meldt via hun RIVM over lijst A ziektes: ‘Mogelijk wettelijke maatregelen: gedwongen opname tot isolatie of thuisisolatie, gedwongen onderzoek, gedwongen quarantaine (inclusief medisch toezicht), verbod van beroepsuitoefening.’ En dat voor een globalistisch griepvirus! Karl Marx zou onze Pinokkio in de armen sluiten; voor mij mag hij hem houden, ver onder de grond.

Navrant

In het Neurenberg Tribunaal werd afgerekend met leidende Nationaal socialisten, onder meer door – geloof het of niet – vertegenwoordigers van het nog veel moordlustiger communistisch regime van Jozef Stalin die, laten wij dat nooit vergeten, in de eerste twee jaren van W.O.II Hitler’s bondgenoot was die o.a. ijverig meehielp om hele volksstammen in Polen uit te moorden. Dat hielp het communisme om zich te verschuilen achter de status die Neurenberg hen verleende, maar het hedendaagse communisme is niets anders dan de ‘woke’ voortzetting van een zieke ideologie die in één eeuw in Rusland, China, Cambodja, Cuba en Venezuela verantwoordelijk is voor meer dan honderd miljoen doden.

De Berlijnse muur is nooit gevallen maar midden in onze samenleving geland om chaos en verdeling te creëren met hun gepatenteerde recept van Trotski’s permanente revolutie, hun agitatie over over blank patriarchaat, identiteitsflauwekul etc. Alles om ons rijp voor de communistische sloop te maken, waaraan onze eigen perfide premier notabene van ganser harte meewerkt. Los van deze moordpartijen zijn plots drie presidenten vermoord die de ‘woke’ vaccinatiemanie van Bill Gates en zijn WHO de deur wezen in Tanzania, Burundi en Haïti. Toeval? Ik verzin het niet maar haal deze feiten rechtstreeks aan van Reuters News Agency dat plots panisch begon te melden dat iedere verdenking n.a.v. deze feiten puur ‘fake news’ zou zijn. Dan weet je al wel hoe laat het is…

Wat nu gebeurt is een psychologische oorlogvoering gericht op quasi ‘hoog opgeleide’, maar ignorante millennials – u kent die progressieve Kamerleden wel – en op de daaropvolgende ontvankelijke generatie. Daarbij geeft  een ‘woke’ heks zich uit voor dè progressieve kandidaat voor het premierschap, daarbij ondersteund door de haar toegewijde, zwaar geïndoctrineerde media die het op u gemunt hebben. Wat suffe oude dametjes die ‘woke’ Jesse Klaver ook al ‘zo’n aardige jongen’ vinden zich niet realiseren is dat hij een marionet is van een ‘hard-core communist’ met een strafblad die de ideologische koers voor zijn 100% communistische partij in Nederland uitzet. Dat leeghoofden als de meerderheid van de 2e Kamer niet eens weten wat ebola is, laat staan corona, is erg genoeg, maar dat zij het ‘woke’ landverraad van de van sociopaat tot psychopaat evoluerende Pinokkio stap voor stap steunen uit puur eigenbelang is zeer zorgwekkend. Achter diens rookgordijnen ziet ‘ons soort mensen’ niet eens hoe hij midden in de communistische 2030 agenda figureert om ons uiteindelijk iedere vorm van privé eigendom te ontnemen met zijn ‘great reset’, totdat u de privé eigendom van ‘woke’ Big Brother bent.

Een gevaar voor dit land

Niet onze premier q.q. maar de leugenachtige mens Mark Rutte is een groot gevaar voor dit land. Communisme is slavernij, en hij leeft daar openlijk voor! Hij negeert zijn ambtseed en heeft onze veiligheid ondermijnd door Nederland tot Narcostaat N°1 aan de Noordzee te laten verloederen waar naar believen moord op bestelling gepleegd kan worden. Dat is geen ‘aanval op de rechtstaat’ zoals hij zo gratuit pretendeert maar ‘een aanval van Mark Rutte’s narcostaat op onze veiligheid’. Hij heeft ongelooflijk veel boter op zijn hoofd!

Ook onze welvaart en vrijheid zal hem een zorg wezen, want hij heeft zijn ‘woke’ ziel verkocht aan het globalisme dat het juist op onze vrijheid en privé eigendom heeft gemunt en hij is nu bereid ons in het dreigende failliet van de nachtmerrie van Frans Timmermans te storten… Die zwakbegaafde gaat de wereld weer eens redden door de – op zich onschadelijke – Europese CO2 uitstoot te neutraliseren. Als u weet dat die op mondiaal niveau rond 6,6% van het totaal ligt, terwijl India en China dat gemiddelde dagelijks met sprongen verhogen en de loze babbelaar Rutte nu ook nog begint de wateroverlast in Limburg met zijn klimaatdelusie te verbinden, komt automatisch de vraag op ‘verdient dit land zo’n nihilistisch, omhooggevallen intrigant als premier’?

Licht aan het eind van de tunnel?

Er is hoop, zoals ik beschreef in het geval van de Cubaanse vluchtelingen voor het communisme in hun land, wier beroep op asiel in de USA aan alle kanten panisch gesaboteerd wordt door de ‘woke’ communisten in Biden’s ‘deep state’. Hun achilleshiel ligt daarin dat zij als de dood zijn voor levende getuigen van de communistische gruwelen die tot een tweede Neurenberg zouden kunnen leiden waar zij met een XiJinping terecht zouden staan voor het oog van de wereld. Die zwakte ligt in een historisch en juridisch methodisch onderbouwde documentatie van alle communistische moordpartijen op niveau der overheden en de verschillende ‘deep states’, in psychiatrische hospitalen, in slavenkampen en Gulags, maar ook in onze universiteiten en scholen.

Er zal geen tweede Neurenberg tribunaal komen, maar een morele afrekening moet van een sneeuwbal tot een lawine groeien. Dat kan alleen als u na het lezen van dit artikel niet hoofdschuddend een biertje gaat pakken maar overal van u laat horen. In 2019 werd zelfs in het politiekcorrecte Europarlement een motie aangenomen tegen (nationaal) socialisme en communisme, tot afgrijzen van de hele linkse bende die over hun nek ging toen Nigel Farage hen inwreef dat Hitler een (national-) Socialist was, net als zij. Activisten als Timmermans hadden geen weerwoord, maar stonden dagen later nog te stampvoeten. 

Dus denk aan Nigel Farage en laat u niet intimideren of bedonderen door de golf van linkse propaganda in de corrupte media, maar geef ‘woke’ een koekje van eigen deeg.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Die enkele reis Neurenberg kan het beste zo snel mogelijk beginnen voor dat hun invloed en macht te groot word, het is 5 voor twaalf…………!!!

Boudica
2 jaren geleden

Nu zijn de globalisten nog vriendjes maar straks vechten ze elkaar de tent uit, daar kan je op wachten. De 3 moorden op presidenten zou weleens een eyeopener kunnen zijn, alleen de kroongetuige ontbreekt, maar die volgt ook wel als er voldoende geld beschikbaar wordt gesteld.