Pinokkio’s polarisatie, discriminatie en verdeling

Hoe verdeel je een samenleving tot op het bot en vanuit welke koker wordt dit proces aangestuurd?  Het antwoord luidt dat “zodra een meerderheid probeert een minderheid van diens vrijheid en rechten te beroven en vervolgens te discrimineren zitten wij midden in de politiekcorrecte subversie van onze sociopaat Pinokkio”.

Hij probeert zijn subversie nu tot de hoeksteen van de, dankzij hem eeuwigdurende, formatie te maken en boekt daar de dagelijks inspiratie voor uit zijn bijbel, de ’2030 Agenda’ van de Verenigde Naties, terwijl hij ‘ons soort mensen’, de naïeve vleugel van zijn partij, bij de neus neemt met de boodschap dat hij hun ‘conservatief’ zou zijn en dat God nog steeds Gerrit heet. In zijn ijver om zijn Marxistische regisseurs in de V.N. te plezieren ziet hij er geen been in om het pad van Stalin en Mao in te slaan. Waar gaat geborneerde ideologie over in landverraad?

Het ‘Torentje’ Den Haag.

Na tien jaren van list en bedrog is hij tegen de lamp èn een persoonlijke motie van wantrouwen aangelopen. Maar hij leert nooit iets en gaat glashard door de verkiezingsuitslag te verkrachten in een wanhopige poging tot samenwerking met het politiekcorrecte rifraf dat er op uit is om chaos en maatschappelijke verdeling te creëren. U kent hen inmiddels wel, de globalistische ‘verbinders’, ‘anti-fascisten’ en ‘anti-racisten’. Zoals Churchill al zei wordt in hun ‘newspeak’ alles omgedraaid teneinde naïeve zieltjes te winnen voor hun nihilisme met desperate slogans over hun betere wereld zonder CO2 of NOx, terwijl zij niets eens weten wat dat is… ‘Verbinding’ is hun synoniem voor verdeling, ‘inclusiviteit’ staat voor buitensluiting en discriminatie met behulp van de digitale Davidster van het ongrondwettelijke coronapaspoort dat overeind wordt gehouden met ‘permanente/tijdelijke’ noodwetjes, maar ‘samen komen wij er wel uit’.  

Let wel, dit zijn de grote verliezers van de recente verkiezingen, maar Mark Rutte is als de dood voor democratie en zoekt zijn heil in een ‘cordon sanitaire’ om coûte que coûte een voor de hand liggende regeringscoalitie te vermijden in zijn bedevaart naar Utopia waar de meeste kiezers niet van gediend zijn. Maar in zijn arrogantie deert dat Pinokkio niet, zelfs nadat de voltallige oppositie hem een schot voor de boeg gaf met een recente motie van wantrouwen. Dat die motie eindelijk tot deze gladde intrigant doorgedrongen is mag verwacht worden, maar Mark Rutte doet denken aan de Aisopische fabel van de kikker en de schorpioen waar Aristoteles al over schreef. Giftige leugenaars als hij trekken, al eeuwen, een lang spoor door de historie.    

Onder de rokken van Sigrid Kaag…

Premier Rutte’s zwakke karakter is nu eenmaal niet bestand tegen de luxe van de macht. Hij stond zichtbaar te wankelen, maar hij is er jaren lang mee weggekomen, vraag maar aan Rita Verdonk. Nu kan hij het niet meer laten terwijl de maatschappelijke weerzin tegen zijn streken toeneemt en in een typische noodsprong kruipt hij nu onder de rokken van een stuitend personage als Sigrid Kaag. Dan moet je toch ècht desperaat zijn… Hij kan de voor de hand liggende oplossing die de verkiezingsuitslag dicteert niet onder ogen zien en blijft op voorhand miljoenen kiezers ‘uitsluiten’, zoals een politiekcorrecte intrigant betaamt, ondanks het feit dat het globalistische rifraf per saldo ‘dramatisch’ verloor.

Laat hen maar eens Nederlands leren

Rutte’s smoes dat Wilders in 2012 de coalitie in de steek liet, gaat niet op. Het is afdoende bekend welke instrumentele rol het inmiddels gedecimeerde CDA daarin speelde. Een minderheidskabinet, liefst helemaal zonder Rutte, lijkt een véél acceptabelere oplossing dan de geforceerde pogingen om alle verliezers in een kabinet te proppen. De ideale oplossing voor het landsbelang is dat de narcistische Mark Rutte eens een keer in andermans spiegel kijkt en zich realiseert dat niemand meer zit te wachten op zijn incompetentie en nihilisme. Wilders kan best wat water in de wijn doen als er slechts èchte vluchtelingen worden toegelaten en de (politieke) islam hoort uiteraard bestreden te worden, maar daar kan hij ook inspiratie voor putten uit de Grondwet en het wetboek van strafrecht die Mark Rutte zo naarstig heeft vermeden. Laat die saboteurs maar eens Nederlands leren en een productieve bijdrage leveren in plaats van Nederland leeg te zuigen en schop vooral die Sharia haatbaarden het land uit.

De PVV heeft weldegelijk competente (Kamer-) leden die in de behoefte aan bestuurders kunnen voorzien, aanmerkelijk beter dan de triest stemmende klunzen die het Kartel nu in de Kamer heeft geparachuteerd als hun ‘stemvee’, daar wringt de schoen echt niet. Met zo’n kabinet zal ook de pestilente invloed van de EU verzacht worden met hun waanideeën uit de koker van Timmermans en Samsom evenals hun laffe aanslag op onze boeren conform de Marxistische ‘2030 Agenda’ van de V.N. Als al die potverteerders eens bij de vuilniszakken op de stoep geparkeerd worden kunnen de belastingen ook drastisch omlaag en de kosten van levensonderhoud naar beneden, zeker als de heks Kaag niet meer in de nationale kas mag graaien voor ‘klimaathulp aan donker Afrika’ of bommen en granaten voor haar Palestijnse vrienden.

Wellicht komen dan ook de cultuur-Marxistische polarisatie en discriminatie ten einde.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joost
2 jaren geleden

Applaus. Klap, klap, klap……….