PCR test wordt stopgezet in de VS

De Amerikaanse – globalistische – organisatie CDC stopt met gebruik van de frauduleuze PCR test, waarvan de uitvinder Cary Mullis al jaren zegt dat deze – met een 60% foutmarge –  pertinent niet bedoeld is om een coronabesmetting vast te stellen. 

Wetenschappelijke fraude als basis voor het globalistische Corona wanbeleid in vele tientallen landen. Na bijna 1 ½ jaar van wetenschappelijke fraude, die nèt zo hard gepleegd werd en wordt in Europa, met name in  Nederland om de ‘valse positieven’ op te jagen, heeft CDC bericht dat:
After December 31, 2021, CDC will withdraw the request to the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for Emergency Use Authorization (EUA) of the CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, the assay first introduced in February 2020 for detection of SARS-CoV-2 only. CDC is providing this advance notice for clinical laboratories to have adequate time to select and implement one of the many FDA-authorized alternatives.

PCR-test. Afb: Claude TRUONG-NGOC / Wikimedia

Let wel, klinische labs in de USA worden nu al gewaarschuwd dat zij voor december moeten kiezen voor een alternatief voor deze globale wetenschappelijke fraude, die honderden miljoenen wereldwijd ten onrechte ‘positief’ diagnosticeerde teneinde de Coronahype te onderbouwen – zoals ik al vele malen op deze pagina’s berichtte. Erger nog, PCR lab-analisten zijn feitelijk medeplichtig  aan alle frauduleuze tests, want zij weten dit donders goed! Je vraagt je af wat voor alternatief er is, maar het ‘toeval’ wil dat twee der grootste boosdoeners in het Coronabedrog, het duo Soros & Gates, net een fabriek in de UK hebben gekocht die ‘toevallig’ in die behoefte zou kunnen voorzien… 

Zie ook HIER. Een Portugese rechter heeft in een hoger beroep geoordeeld dat PCR tests onbetrouwbaar zijn en het onwettig is om mensen in quarantaine op te sluiten o.g.v. een PCR test, onder andere omdat de kans dat de persoon echt besmet is minder dan 3% is terwijl de waarschijnlijkheid van een ‘false positive’ op 97% ligt. Ook dit was algemeen bekend maar werd keihard genegeerd in de media. Desondanks wil de minister nog steeds dat jongeren zich melden in zijn nutteloze teststraat zodra zij terugkeren van hun eindexamenreizen en hebben Bill Gates en George Soros – die instrumenteel zijn in de totstandkoming van de frauduleuze Corona goudmijn – US $ 41 miljoen geïnvesteerd in een Engelse fabrikant Mologic van een andere Covid-19 sneltest onder het motto ‘to help expand access to affordable state of the art medical technology’ to communities that need it most’.

Je zou een traan wegpinken, maar dan komt de criminele aap uit de mouw: “er moet dringend getest worden in zwart Afrika” – want daar spreekt men zeker nog niet tegen –  “en dan spuiten wij het hele continent plat”. En nu maar wachten wat onze suffe Hugo bedenkt om zonder nog meer kleerscheuren van de PCR test af te komen en bij Soros en Gates in bed te kruipen. Dan weet u zeker waar hij en Rutte hun zieke marsorders halen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
2 jaren geleden

Zal wel zo n zelfde test worden maar nu onder een andere naam. Zo werken die Big Tech e.a. toch. Iets wat al bestaat overnemen en voortzetten onder een andere naam zoals bijv. Microsoft, Facebook, zelf kunnen ze eigenlijk niks, maar ja ze hebben een paar knaken op de bank waarmee ze aandelen, status en invloed kunnen kopen. De vraag is hoe kan ene ‘professor’ Schwab (of is het Bodmer) samenwerken met een paar gesjeesde studenten. Lijkt me allemaal niet erg wetenschappelijk. Dat echte wetenschappers (op enkele uitzonderingen na) in deze hoax meegaan is te achterlijk voor woorden.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Boudica

De immense proleterigheid van de Corona gangsters wordt zichtbaar voor alle StaPal lezers op de volgende link, mits u een sterke maag hebt ….

https://1000covidstories.com/