Het wordt steeds gekker

De ‘deep state’ van de EU probeert al tientallen jaren krampachtig ons continent tot hun gedroomde semicommunistische federatie te transformeren en met de dronkenlap Juncker heeft hun bedrog een grote vlucht genomen om dat nefaste doel te bereiken. En het wordt steeds gekker.

Ik heb een deel van die intriges belicht in het artikel (d.d. 13.07 jl.) over het misbruik van de ECB, terwijl Ton Nijhof op 16 juli geen spaan heel liet van de waanzinnige CO2 delusies van de pretentieuze klimaatkwal Timmermans die – terwijl de EU slechts zo’n 8% uitstoot van de mondiale CO2 – probeert ons via dat globalistische wapen te knechten. In die context is het ronduit stuitend dat onze dorpsgek Pinokkio nu de lef heeft om te beweren dat de nattigheid in Europa te wijten zou zijn aan illusoire  klimaatverandering… Met zulke trieste minkukels ben je aan de heidenen overgeleverd.

Integriteit van de Grondwet versus globalistische flessentrekkerij

Ook proberen deze scharrelaars Europa te knechten via hun globalistische wapen der mensenrechten, met hypocriete aanvallen op Hongarije en Polen, waarin het Europees Hof van Justitie instrumenteel is en probeert zich boven de nationale grondwetten te stellen.

Het Poolse parlement: de Sejm

In Nederland is dat helaas een ‘fait accompli’, maar o.a. de Duitse en Poolse grondwetten doen daar niet aan mee. Het ‘Bundesverfassungsgericht’ heeft in de afgelopen 10 maanden tot twee maal toe ingegrepen omdat verdwaalde Europese activistische rechters de monetaire financiering van faillerende lidstaten legaal verklaarden, in blatante strijd met de EU-verdragen waarin expliciet gestipuleerd wordt dat ‘schulden overnemen van lidstaten die in ernstige financiële moeilijkheden verkeren illegaal is!’  Maar de brutale activisten in Luxemburg huldigen het ‘progressieve’ standpunt dat ‘de wet bestaat om verkracht te worden’.

Nu heeft het Grondwettelijk Tribunaal in Polen afgelopen woensdag 14 juli de stoelpoten doorgezaagd van het Europees Hof van Justitie – en impliciet van de E.U. – met hun vonnis dat het Europese Hof van Justitie handelt in strijd met de Poolse Grondwet, dus illegaal. Die Grondwet prevaleert principiëel boven uitspraken van het Luxemburgse Hof van Justitie. Leve de EU!

Een gouden randje…

Er zit gelukkig een gouden randje aan deze puinhoop en dat is dat de EU nooit en te nimmer een globalistische federatie kan worden! En nu komt, als kers op deze ranzige taart, de ‘would-be’ reïncarnatie van Napoléon ons verblijden met een illegaal verzoek aan zijn eigen hoogste bestuursrechter, dat al zijn eigen globalistische prietpraat onderuit haalt. Macron vraagt hen om een vonnis van het Europees Hof van Justitie in Luxemburg te negeren dat de Parijse Big Brother beperkt in zijn pretenties om alle vertrouwelijke, persoonlijke gegevens van de burgerij digitaal te gaan inventariseren en opslaan onder het motto ‘terrorisme’!

Zoals ik al meermaals zei, ‘de wet bestaat om verkracht te worden’ en met name de megalomane politiekcorrecte kliek is gek op die tak van sport, alleen botsen zij nu onderling, frontaal, omdat voor de grotere lidstaten nu eenmaal andere spelregels gelden dan voor Polen of Hongarije…

Hier te lande zien wij ook al pogingen van het louche duo Rutte & de Jonge om dergelijke streken uit te halen met hun digitale Davidster vaccinatiepaspoort, maar nu is er een onwaarschijnlijke globalistische ‘white knight’ opgestaan om ons te beschermen tegen de pestilente streken van hetzelfde globalisme. Wat een onbeschrijflijk, infantiel amateurtoneel

Wederom de vraag: Iemand voor Nexit? 


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

De vraag, of iemand (men) vóór een Nexit is, dan zal ik ZEKER daarmede instemmen omdat het lidmaatschap van de Europese Unie, voor Nederland een HOPELOZE zaak begint te worden.

Wat FRANS TIMMERMANS er allemaal verbaal er uitkraamt, is met geen pen te beschrijven omdat het UTOPISCHE daarin, dominant is.

En zijn assistent, Diederik Samsom blijkt evenzo een ” droomfanaat” én megalomaan denkt als ook exact past bij/in de strekking van het liedje van Wijlen Julius de KORTE, ““KONING ONBENUL””.

Beide, Timmermans en Samsom, zijn afgezand van de Partij van de Arbeid, en deze partij heeft eigenlijk geen bestaansrecht meer, omdat zij hun principiéle beginselen volledig hebben overspeeld en hun GELIJKHEIDSIDEALEN OP PURE FANTASIE BERUST. Immers: NIEMAND IS GELIJK.

De HOGERE sferen waarin velen leven is catastrofaal.