Een wandelende dode

Deze week begint in het Calabrese Catanzaro een proces tegen 350 zware criminelen, allen leden van het ‘Ndrangheta’ syndicaat, waaronder één die meer dan honderd mensen heeft vermoord.

In Italië worden traditioneel rechters en openbare aanklagers vermoord door de Siciliaanse Cosa Nostra, de Napolitaanse Camorra en de onbetwiste nummer één, de Calabrese ‘Ndrangheta’. Dit proces is de kroon op het jarenlange werk van Nicola Gratteri, een openbare aanklager die al dertig jaar als een ‘wandelende dode’ gezien wordt en in de afgelopen dagen de hem toekomende publiciteit kreeg; tot mijn blijde verbazing ook in vaderlandse media. Naar zijn zeggen hebben de drie Italiaanse misdaadsyndicaten één ding gemeen, te weten hun voorliefde voor het ‘misdaadparadijs Nederland’ onder de bezielende leiding van ‘Don Marco di Narco’ bij wie dit relaas het ene oor in en het andere uitgaat.   

De moordenaars

‘Ndrangheta staat in schrijnende ironie voor ‘man van eer’, mogelijk nog afgeleid van het Griekse ‘andragathía’ of ‘heldhaftigheid’. Het is het meest gewelddadige en rijkste misdaadsyndicaat, uit de teen van de Italiaanse laars, dat goud geld ‘verdient’ aan overheidscontracten voor bouwprojecten in noord Italië. Het heeft vertakkingen naar meer dan dertig landen waaronder, tot onze eeuwige schande, onze Narcostaat aan de Noordzee waar de door D66 geïnfiltreerde rechterlijke macht weigert te straffen in wat hier voor justitie doorgaat. Wij genieten de twijfelachtige eer één der maffia-favorieten te zijn dankzij een figurant die slechts oog heeft voor globalistisch bedrog, maar niet voor de dagelijkse verloedering van ‘ons prachtige land’, inclusief onze ‘rechtsspraak’.

Talloze Mafiosi geven er de voorkeur aan om hun straf uit te zitten in onze vijfsterren gevangenissen in plaats van het véél hardere bewind in eigen land. De moord op Peter de Vries past naadloos in dit patroon.

De totale Cocaïne toevoer naar Europa is in handen van dit tuig dat hun imperium heeft gevestigd op een basis van moord en doodslag, omkoping van politici en ambtenaren, afpersing, etc. Zij zijn zo groot dat zij Albanese en Nigeriaanse onderaannemers kunnen inschakelen om hun gif naar de straat te brengen, met als voordeel dat zij buiten de directe aandacht van de justitie vallen. Zodoende kunnen zij zich, letterlijk, ‘volvreten’ aan onze steun-miljarden die het salonsocialisme via de ECB en Brussel naar Italië stuurt in hun Noord-Zuid-nivelleringsprogramma. Dat zijn ideologisch gedreven ‘vetpotten’ onder de valse vlag van coronahulp, landbouw en infrastuctuur. U kent het verhaal wel van instortende bruggen en viaducten omdat de helft van de materialen gestolen, of inferieur aan dat van de peperdure offerte is.  

De aanklager

Nicola Gratteri. Afb: Campus Bio-Medico/Flickr

De Italiaanse openbare aanklager Nicola Gratteri heeft zich hierin vastgebeten, resulterend in een kluizenaarsbestaan dat Geert Wilders bekend zal voorkomen, in een ommuurd huis omgeven door CCTV, met 24/24 tien bodyguards, zonder één bezoekje aan een bioscoop of een restaurant in de laatste twintig jaar, hij kan geen 10 meter de deur uit zonder in zijn gepantserde auto te stappen. Hij noemt zichzelf ‘een man in een kooi’, maar zijn tegenstanders spreken van een ‘wandelende dode’.

Voor wat betreft Nederland, dat logistiek interessant is voor de narcosmokkelaars met de ‘lekke’ douane in de Rotterdamse en Amsterdamse havens, refereert hij aan een paradijs voor ‘witwasserij’ via de opening van restaurants en hotels omdat Nederland daar, deels, ook baat bij heeft.

Wat hij Nederland – lees Pinokkio en Grapperhaus – euvel duidt, is dat zij ziende blind zijn in hun arrogante onderschatting van de maffia. Waar deze ervaren ‘crimefighter’ de puntjes onderling verbindt in opeenvolgende moordaanslagen om de grote lijn der georganiseerde misdaad zichtbaar te maken, heeft het Kabinet slechts oog voor een eigen greep naar de macht middels de corona- en klimaatfraudes. Men doet deze, evident onderling gerelateerde, serie misdaden af als ‘incidenten’ terwijl juist zij Nederland tot onbetwist leider hebben gemaakt onder de Europese Narcostaten in hun trieste desinteresse en incompetentie, waarin Grapperhaus iedereen naar de kroon steekt. Gratteri pleit voor aangepaste wetten, zware straffen en investeringen in mankracht en betere uitrusting.  Hij is van huis uit een nederig geboren ‘Calabrese’ die deze week het grootste proces sinds decennia tegen de maffia voert waarin hij 350 leden van ‘Ndrangheta’, ’s werelds rijkste misdaadsyndicaat, voor de rechter daagt. Elke kroongetuige staat op de ‘hitlist’ van talloze huurmoordenaars en moet in eenzame opsluiting maandenlang beveiligd worden. De wraakzuchtige ‘Ndrangheta’ maakt een perverse show van de executie van iedere verrader die zij te pakken krijgen en vervolgens in stukjes en vaak half verbrand wordt teruggevonden. Àls hij of zij al wordt teruggevonden…  ‘Ndrangheta’ is zo moeilijk te pakken door hun diep in het maatschappelijk weefsel verborgen structuur met onderlinge bloedbanden in het politieke en ambtelijke apparaat, waarin ‘omertà’ hoog in het vaandel staat geschreven. Het is als apostasie op het thuisfront van de islam, waaraan ook geen mens levend ontsnapt. In de afgelopen jaren heeft de Italiaanse staat zo’n duizend kroongetuigen tegen de Maffia verzameld, waarvan slechts zo’n 15% ‘Ndrangheta’ leden waren.

Boter, op wiens hoofd?

Zijn vrije tijd brengt Gratteri, noodgedwongen, door in zijn moestuin maar ‘hij voelt zich in zijn ‘esprit’ een vrij mens die niet hoeft te aarzelen om vrijuit te spreken waar lafaards dat niet durven omdat zij boter op hun hoofd hebben’. Hoe toepasselijk voor Pinokkio die zich niet eens realiseert dat hij elke dag een heel pak verse roomboter op zijn hoofd draagt. ‘Capo Don Marco’ ligt er ook niet wakker van, de roep lokt van het al even misdadige globalisme der Verenigde Naties en Brussel, waaraan hij heel zijn valse hartje heeft verpand. Daarin is geen plaats, laat staan vaderlandsliefde te bekennen voor de ‘Narcostaat Nederland’.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties