Een coronacomplot?

Slaafse media vragen zich af – al dan niet oprecht – ‘of een derde prik wel of niet nodig is?’.  Zo maken zij zich, door nooit eens zelf na te denken, medeplichtig aan een misdadig coronacomplot.

Daarin praten papagaaien globalistische ‘wetenschappers’  gepolitiseerde dwaallichten in de VN en de WHO na, zonder enige medische kennis van zaken. Zonder enig  kritisch weerwoord van objectieve wetenschappers die angstig uit de media geweerd, zelfs ge-‘cancelled’ worden. Professor Dolores Cahill is één van hen. Zij werkt aan het University College Dublin en voorspelt dat iedereen overlijdt aan het mRNA-vaccin. Wie is zij?

Haar imposante CV meldt dat zij een diploma heeft in Moleculaire Genetica van Trinity College in Dublin (‘89) en haar doctoraat behaalde in immunologie aan de Universiteit van Dublin in ‘94. Zij specialiseert in moleculaire genetica en biochemie en heeft in dat specialisme 25 jaar ervaring in de bestudering van het menselijke immuunsysteem, inclusief acht jaar als groepsleider van de Protein Technology Group aan het Max Planck Instituut in Berlijn en zij ontwikkelde ‘high content antibody and antibody erase’ technologie.

“Ik ga liever de
gevangenis in
dan gevaccineerd
te worden met
het mRNA vaccin”

Haar lucide mening over de door de globalistische crimineel Bill Gates in beweging gezette vaccinatie-hysterie is: ‘ Ik ga liever de gevangenis in dan gevaccineerd te worden met mRNA vaccin.’ Voor geloofwaardigheid een tien met een griffel, lijkt mij. Daarentegen zijn wij, dankzij de weerzinwekkende Haagse politiek, opgescheept met een pedante kluns met een einddiploma kleuterschool op zak plus een opleiding tot leraar basisonderwijs en een diploma schoolleider basisonderwijs, die zich permitteert: ‘ ach wat zeuren de mensen! Je weet toch ook niet wat er in een frikadel zit’. Geloofwaardigheid? Een kleurkrijtje voor deze mentale kleuter!

Omdat deze domkop letterlijk niets weet is het interessant om ons af te vragen waarom de fabrikanten der coronavaccins expliciet géén verantwoordelijkheid voor de bijwerkingen van hun experimentele gifmengerei accepteren, reden waarom de Nederlandse staat zich genoodzaakt zag om zich daarvoor eindverantwoordelijk te stellen… Zouden onze ‘nuttige idioot ‘ van de WHO en zijn souffleur Rutte hierin instrumenteel zijn, of heeft iemand anders een vooruitziende blik gehad? Mits Hugo de taal machtig is, zou hij zich eens kunnen oriënteren op de bron van dit artikel. Prof. Cahill vat het Corona dossier kort en bondig samen als de serie leugens waarop het teert:

  • het coronavirus is niet extreem dodelijk
  • er is geen noodsituatie die om 1,5 M. afstand en zeker geen maskers vraagt
  • er is weldegelijk preventie en behandeling mogelijk
  • de oplossing ligt niet in een gevaarlijk mRNA-vaccin


Zij waarschuwt voor de onmetelijke schade die mRNA-vaccins gaan veroorzaken omdat iedereen die ouder is dan 70 en één van deze mRNA-vaccins toegediend krijgt, waarschijnlijk binnen twee à drie jaar sterft en dat van letterlijk iedereen die een mRNA-injectie accepteert, ongeacht zijn/haar leeftijd, de levensverwachting extreem wordt gereduceerd. Mogelijk al vijf of tien jaar na vaccinatie – de natte genocide droom van Bill Gates! Zelfs dertigjarigen hebben alle kans op allergie, neuro-cognitieve problemen en ontstekingen en een belangrijke bijwerking is de reeds wereldwijd geconstateerde onvruchtbaarheid.

Dit komt nu eens niet uit Hugo’s dikke duim. Prof.Cahill is sinds sinds 2005 hoogleraar Translationele Wetenschappen aan de UCD School of Medicine and Medical Sciences. Haar wetenschappelijk onderzoek, publicatie en patentrecord heeft focus op eiwit- antibody-arrays en hun biomedische toepassingen. Die toepassing omvat karakterisering van de specificiteit van antilichamen, waaronder therapeutische antilichamen, validatie van biomarker ontdekking, diagnostiek, ontwikkeling van tests, eiwitinteractiestudies, proteomics en grootschalig onderzoek naar systeembiologie.

Zij maakt deel uit van wetenschappelijke advies- en beoordelingsraden en is de laatste tien jaren instrumenteel geweest in beleidsontwikkeling op het gebied van wetenschap, technologie en innovatie, onder meer in de EU Gezondheid, Innovatie en Infrastructuur. Ook is zij al sinds 2003 lid van de Advisory Science Council (ASC) van de Ierse regering (www.sciencecouncil.ie) en de afgelopen tien jaren maakt zij deel uit o.a. van internationale adviesraden voor BMBF / DLR in Duitsland; BBSRC in de UK en Vinnova in Zweden. Zij kreeg prijzen voor haar onderzoek, waaronder de prestigieuze BMBF ‘BioFuture’-prijs van de Duitse minister van Wetenschap en de prijs van de Federation of European Biochemical Societies (FEBS) 2009 voor haar onderzoek en de betekenis ervan.

En hoe gaat dit verder?

Wij modderen maar door in de kwaadaardige globalistische subversie van de VN, de WHO en hun collaborateur Pinokkio, samen met zijn ‘nuttige idioot’ Hugo. Ons moreel corrupte parlement gaat daar graag voor op de rug liggen, want het pluche lonkt. Rationeel nadenken verliest van globalistische terreur die ook nu weer op zeldzaam onbeschaamde wijze wordt geëtaleerd door de gangster Bill Gates en ‘zijn criminele organisatie de WHO’ door, buiten medeweten der ouders, te experimenteren met een reeds in 2013 levensgevaarlijk en ineffectief gebleken malaria vaccin van GlaxoSmithKline op jonge Afrikaanse kindertjes. De Foreign Policy Journal rapporteert deze schandalige experimenten van de WHO met een vaccin dat al eerder geassocieerd was met extreem risico van ‘klinische malaria’ na 4 jaar, gepaard met een sterk verhoogd risico op sterfte voor kleine meisjes, een tienvoudig risico op meningitis en idem voor hersen-malaria waarbij parasieten de bloedcirculatie naar de hersenen langzaam afsluiten!

De nieuwe dr.Mengele en zijn criminele WHO organisatie

Het is toch om te janken dat de, veelal sowieso ignorante, ouders van deze arme kindertjes niet eens geïnformeerd worden over deze levensgrote gevaren via de immorele WHO als verlengstuk van de volstrekte psychopaat Bill Gates met zijn vaccinatie manie? Die ellendeling heeft al duizenden doden in India en Kenya op zijn geweten met levensgevaarlijke polio-vaccinatie experimenten, maar hij leert het nooit en ‘money speaks’. Hij zou prima in het Neurenbergse Tribunaal gepast hebben!

En dan willen immorele linkse ideologen als Rutte en Macron de eigen bevolking gaan dwingen om zich met  experimenteel, potentieel gif te laten vaccineren op aandringen van dezelfde perverse, globalistische misdaadorganisatie. Bezint eer gij daaraan begint!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
1 jaar geleden
Hein
1 jaar geleden

Beste Ronald

De link verwijst naar de biografie van Prof. Cahill. Is er een link naar een artikel (en) die deze (gevaarlijke vaccins, vroegtijdige sterfte) stellingen poneert en onderbouwt?

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Hein

Hi Hein,

Het betreffende artikel is alweer enige maanden oud en nu ik het probeer terug te vinden blijkt het door YouTube verwijderd te zijn, na een storm van linkse, bloeddorstige reacties, tot en met de Europese Commissie toe…

Waar je nog wel (het grootste deel van) het interview terugvindt is de link: https://principia-scientific.com/professor-dolores-cahill-people-will-start-dying-after-covid-vaccine/

Ik zou maar gauw kijken, zo lang het kan, want Big Brother wil bloed zien.

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  r dunki

P.S: ik vond hier nog het volledige interview voor jou : https://principia-scientific.com/top-professor-already-1-6-million-injuries-from-vaccines-in-europe/

Let ook op de ‘debunking’ die volgde, waarin vooral op de persoon wordt gespeeld èn gerefereerd aan ‘de enorme schade’ die Cahill’s professionele analyse ‘kan veroorzaken’.
Het enige wat ontbreekt is waaraan die schade kan ontstaan…