De ‘pandemie verslaving’ der belanghebbenden

Versoepelen of niet? Covid-19 kent ontelbare ‘belanghebbenden’, van zowel politieke als financiële pluimage. Zij hebben zich als een Bijbelse sprinkhanenplaag op deze buitenkans gestort voor eigen gewin en zijn door onze premier, in zijn onzekerheid en incompetentie als ‘experts’ aangesteld.

En daar was hij alweer…  de beruchte profiteur Ab Osterhaus die met zijn diverse belangen in de farmaceutische industrie al jaren parasiteert op de angst die hij moedwillig verspreidt. En Marion Koopmans die, in haar linkse activisme, hardop durft te stellen dat er een link tussen corona en ‘het klimaat’ zou bestaan en tot slot Mark Rutte zèlf die slechts zijn globalistische ‘puppetmasters’ dient in het consolideren van hun greep naar politieke en economische macht…  

Afb: Publicdomainpictures.net

Zij zijn stuk voor stuk tot ‘pandemie junkies’ geëvolueerd, in de verwachting dat zij verder kunnen profiteren van hun misselijkmakende belangenverstrengelingen die niets van doen hebben met de volksgezondheid. Zij verzetten zich nu derhalve met hand en tand tegen ‘versoepelingen’ in hun smerige pogingen tot prolongatie van wat, in de strikte term des woords, nooit een pandemie is geweest conform de statistieken van de WHO, hooguit een epidemie. Mark Rutte faciliteert dit nonsensicale circus met zijn mondkapjes travestie in de veronderstelling dat hij een soort van ongeloofwaardige ‘voorbeeld functie’ voor de brave burgerij vervult. Hoeveel sceptische mensen hij daarmee stimuleert om juist geen mondkapje te dragen is moeilijk in te schatten, maar iemand wiens geloofwaardigheid reeds op het nulpunt is aangeland kan beter een toontje lager zingen. Vergeet niet dat deze farce niets ‘wetenschappelijk’ in zich heeft naar zijn eigen eerdere bewering en die van het RIVM.

Wat een objectieve toeschouwer nu al snel duidelijk wordt is dat de groeiende weerstand tegen de terugkeer naar ‘normaal’ wordt aangestuurd door diegenen die het meest hebben geprofiteerd van de puinhoop die Mark Rutte er het afgelopen jaar van gemaakt heeft, mede dankzij hun ‘belangeloze advies’ en collaboratie. Afgezien van ordinaire parasieten als Osterhaus zijn het niet alleen de politiekcorrecte, decadente liberalen die het pandemiesprookje in stand willen houden maar ook het door Rutte doodsbang gemaakte ‘ons soort mensen’ die wij op straat tegenkomen. Veelal zijn dit reeds gevaccineerde ‘deug-extremisten’ – met dubbele maskers terwijl er geen mens in de buurt is – in een soort van welhaast spirituele identiteit die inmiddels ook al tot ‘virtue signalling’ op zich is geworden. Zij zullen de vermeende pandemie liefst verslaan in hun ascetische puurheid die ons eeuwen geleden ook al voor de builenpest moest bewaren … In die naïeve ijver passen best twee mondkapjes, waarom niet drie? Zou hun alternatieve paniekzaaierij sceptische burgers werkelijk verleiden om zich te vaccineren met een onvoldoende getest vaccin dat, net als de overbekende en grotendeels nutteloze ‘griepprikken’, vrijwel zeker ook alle bestaande varianten mist en bovendien een beperkte levensduur blijkt te hebben? Voor hen bestaat de vraag niet of een redelijke discussie doorslaggevend kan zijn in de beslissing over al dan niet vaccineren, vandaar die permanente dwingelandij om de lockdown te verlengen, zelfs chantage met coronapaspoorten der ‘pandemie junkies’ die zich niet kunnen voorstellen dat corona gewoon een héél smerige griep is, zoals vele andere varianten, die overigens stukken dodelijker waren.

Dus gebruik, net als in 2018, gewoon je gezonde verstand. Zodra men manipulatieve ‘pandemie junkies’ als Osterhaus,  Koopmans en stemmingmakers als Rutte en De Jonge eindelijk doorkrijgt, geeft dat de burger alleen maar een argument om niet aan hun chantage toe te geven.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties