Een arrogante trol

Sigrid Kaag heeft van alles en nog wat gestudeerd, zij het dat zij het er niet altijd even makkelijk mee had in haar verwende bestaan, maar kan er niets mee. Zoals veel schoolmeisjes die hun lesjes keurig uit hun hoofd leren en vervolgens tot de conclusie komen dat zij nog geen aardappel kunnen schillen of een ei bakken.

Bovendien spreekt zij een handvol talen zonder enige garantie dat zij in één van die talen ook maar iets zinnigs te melden heeft, want zij heeft alleen maar progressieve leuzen uit haar hoofd geleerd tijdens haar globalistische indoctrinatie in de VN met als resultaat dat zij een prima impersonatie kan doen van een wandelende toren van Babel en nu kan meepraten over ‘the Great Reset’.  Ik heb al eerder kritiek uitgeoefend op haar gebrek aan goede smaak en ethisch normbesef door zich als jonge Hollandse meid te encanailleren met het tuig rond de massamoordenaar Yasser Arafat en zelfs met één van die ‘wannabe’-terroristen getrouwd is. Vergis u niet, de brave man is, voor, dagelijkse consumptie in D66 kringen, een tandarts die niemand kwaad doet…

Sigrid is niet alleen aanmatigend maar heeft kennelijk ook een erg grote mond tegen collegae en ambtenaren in haar departement. Dat Sigrid nooit een eerlijk vak geleerd heeft blijkt uit haar trackrecord als minister, waarbij zij Hugo de Jonge naar de kroon streeft door haar eigenlijke werk volkomen te verwaarlozen ten gunste van, letterlijk, tientallen globalistische bijbaantjes waarbij zij zelfs de verplichting heeft geaccepteerd om de Nederlandse regering in de gaten te houden en daarover notabene te rapporteren aan de één of ander communistische club. Zij weet moeiteloos honderden miljoenen Euro’s ‘weg te pissen’ terwijl de slachtoffers van Mark Ruttes toeslagenschandaal nog steeds geen cent hebben gezien… Ik had het al over haar gebrek aan ethisch normbesef, dat wederom geïllustreerd wordt in bakken vol geld aan subsidie voor haar favoriete Palestijnse terroristen en idem naar donker Afrika voor ‘klimaathulp’. Kunt u daar iets van maken?

“Witwassen is dan niet
eens meer nodig”

Nu de gehele middenstand naar adem ligt te snakken heeft deze arrogante dame de lef om en passant nog eens 72 miljoen Euro tussen de bedrijven door aan financiële schuldverlichting en Coronavaccinaties aan een of andere stam in Afrika te geven. Let wel, ontwikkelingshulp/schuldverlichting op de balans is èrg populair in ontwikkelingslanden omdat witwassen dan niet eens meer nodig is. Het geld kan dan rechtstreek naar Cyprus en Sigrid kijkt er verder toch niet meer naar om! Nu heeft deze gevaarlijke globaliste het idee opgevat dat het tijd wordt voor een vrouwelijke premier, want zij is overtuigd dat zij nog een véél grotere puinhoop van Nederland kan maken dan Pinokkio. Dat geven wij een goede kans van slagen omdat zij als minister reeds een ramp was volgens insiders uit het Haagse. Niet zo lang geleden schreef ik al dat een collega minister, een hoge ambtenaar op haar departement en een Kartel-parlementslid een boekje hadden opengedaan over haar volstrekte incompetentie. Zij concurreert in dat opzicht kennelijk met collegae Ollongren en De Jonge. Ook in de Telegraaf zijn al diverse ontboezemingen van intimi verschenen over deze globalistische brokkenpiloot. De commentaren melden dat zij haar dossiers totaal niet kent en nogal neerkijkt op de vaderlandse politiek. Het enige wat zij kan is op reis gaan naar haar vriendjes in New York of Davos. Haar collegae, zoals Stef Blok, krijgen de meest onbeschofte behandeling te verduren van deze arrogante trol en één, met naam genoemde, VVD parlementariër Weverling stelt keihard dat ‘de combinatie hulp en handel niet goed samengaan bij Sigrid’.

Een profielschets voor de aanstaande vacature van premier lijkt dan ook overbodig want zij heeft àlle slechte eigenschappen van Pinokkio, in overvloed…  


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rafi
3 jaren geleden

Men kijkt in dit land voor een functie vooral naar uitstraling. Dingen zoals lichaamslengte, haarkleur, manier van presentatie, en natuurlijk het geslacht (als dat het juiste is, dan doet een hoge leeftijd (ze is meen ik 59) er niet meer zo toe). Vakinhoudelijke bekwaamheid en een houding van dienstbaarheid jegens het volk zijn bij dit mens ver te zoeken. Maar ik heb voor dit mens een wat minder leuke boodschap: als Rutte zou vertrekken, dan zal de VVD toch het premierschap opeisen, als grootste partij en omdat D’666 al de volkskamer voorzitten mag, en wel in de vorm(en) van een andere VROUW: Edith Schippers. Dat is toch wat Kaag zo belangrijk vindt?: dat eens een keertje een vrouw MP wordt? .