Beschaving versus politiek correcte barbaren

Beschavingen berusten op meer dan politieke stabiliteit en materiële verbetering, met name op een moreel beschaafde orde. Die is door de eeuwen heen aan veranderingen onderhevig – logischerwijze  met behoud van het goede dat zich inmiddels bewezen heeft – als typisch aspect van een verstandig, conservatief denkraam. Maar er zijn altijd destructieve krachten geweest die naar ‘verandering omwille van de verandering’ – een typisch fascistisch trekje – streefden in hun voortdurende zoektocht naar een stok om die conservatieve hond te slaan.

De 20e eeuw was daar een triest voorbeeld van en hun laatste stok is het ‘racisme’ dat politiek correcte barbaren achter iedere boom ontwaren, zelfs waar geen schaduw te ontwaren is. Wij hebben dat aan onszelf te wijten door een minderheid van permanent gekwetste ‘woke’ druiloren toe te staan om overal hun ‘bedreigde minderheden’ te zien die beschermd moeten worden, of die dat nu willen of niet… Zij lijden aan een religieuze dwangneurose, in hun pedante morele superioriteit, om de zwijgende meerderheid der mensheid te manipuleren, zelfs te chanteren door hen hun ‘anti racisme’ door de strot te duwen en dood te vervelen met hun ‘hangups’ over raciale onrechtvaardigheden onder minderheden als ‘bewijs’ van actueel en, niet te vergeten, historisch racisme. Niet alleen het heden, ook het verleden moet het ontgelden in hun simplistische drang.

Afb: Flickr.

Ieder rationeel weerwoord gaat op voorhand op de klassieke brandstapel van linkse ‘shaming’ die maar al te vaak ontaardt in ‘cancelling’. Zelfs Pinokkio zag er vorig jaar geen been in om BLM op de thee te vragen en na te blaten over ‘het overal woekerende systemisch racisme’ in de samenleving die te lui en te laf is om het zelfs voor een onschuldige traditie als Zwarte Piet op te nemen. Onze beschaving berust op christelijke normen en waarden die de positieve aspecten daarvan benadrukken, maar het politiekcorrecte gespuis kent slechts negatieve drijfveren en begint scholiertjes al op jeugdige leeftijd te bewerken met indoctrinatie over Sigrid’s illusoire ‘klimaatramp’  en hun al even dodelijke ‘Corona pandemie’ die het voortbestaan van de wereld bedreigen.

En, uiteraard, slavernij en racisme in hun subversie van de Nederlandse cultuur die door een laffe samenleving bijna unaniem wordt getolereerd. Deze geestesziekte is al zo lang ingedruppeld in ontvankelijke zieltjes, dat er nu een demografische verschuiving optreedt  met een generatie van geïndoctrineerde millennials die instinctief – al was het maar uit zelfbehoud – alles wat zij ontwaren op racisme terugvoeren. Zij accepteren de morele chantage om dagelijks te moeten afwegen wie er vandaag weer eens slachtoffer van discriminatie zou kunnen zijn. Via vroegtijdig gemanipuleerde schoolklasjes, gedegenereerde media en idem universiteiten komt die nieuwe generatie op in overheid en bedrijven en de hen ingedruppelde ideologie van abject slachtofferschap oefent nu grote invloed op maatschappelijke processen. Vooral in de USA waar o.a. Coca Cola, Nike, Gilette, Apple en tientallen andere ‘politiek verziekte’ bedrijven invloed op en verandering van maatschappelijke processen proberen uit te forceren met hun politiek correcte bagger onder de valse vlag van ras, ras en nog eens ras…  

Ik schreef recentelijk over de Amerikaanse idioten die pretenderen dat bij 3 maanden oude babies reeds racisme kan worden vastgesteld en ook in Nederland is het te ver gegaan met parasitaire subsidieklanten die, op onze kosten, de onschuldige traditie van Zwarte Piet als racisme bestempelen. Die jarenlange ‘woke’ indoctrinatie sluipt zo binnen, gestimuleerd door onze premier en krijgt vaste voet terwijl de bevolking weer zit te slapen in plaats van stelling te nemen tegen deze nitwits. Naast de landverraders van D66 is nu nog zo’n dwaas de 2e Kamer binnen geslopen die stoer aan informateur Tjeenk Willink wist te melden ‘dat zij niet met fascisten samenwerkt’.  En dit geestelijke niveau van een kleuterschool moet nu serieus genomen worden in een beschaafd land? Dat is nu eenmaal democratie… Beschaving is gecompliceerd, in het bijzonder als het niet alleen maar gaat om politieke stabiliteit en materiële vooruitgang maar ook om een fatsoenlijke morele orde. Menselijke verloedering  zoekt, zonder de heilzame vorming door onze christelijke normen en waarden, zijn weg rond morele en culturele barrières uit pure hufterigheid, gevoed via het internet waaraan zij hun ‘deugden’ ontlenen om ons te doordringen van ‘onze morele tekortkomingen’.  Dit giftige substituut voor beschaving holt onze samenleving uit door systematisch alle christelijke normen en waarden aan te vallen, waartegen onze slappe politiek zich niet verzet. Zelfs niet de vermeende conservatieven als de door Pinokkio verloederde VVD en diverse confessionelen laten zich dit aanleunen. Een week geleden stond de 2e Kamer nog op zijn achterste benen over de leugens van Pinokkio, maar nu laten zij zich meer en meer lijmen door de verlokkingen van het pluche.

U kunt volksvertegenwoordigers met een rechte rug op de vingers van één hand tellen en die neutraliseert de corrupte Mark Rutte in zijn ‘cordon sanitaire’ of in ‘een baantje elders’, terwijl hij zèlf door de volledige 2e Kamer een – voor ieder andere politicus fatale – motie van afkeuring aan zijn broek gesmeerd kreeg en ternauwernood een motie van wantrouwen ontliep dankzij de van hem bekende achterbaksheid en die van de CDA en D66 fractieleiders.

Dat hij al eerder een volledig kabinet slachtofferde om zèlf te kunnen blijven zitten, bevestigt slechts mijn eerdere diagnose van een volstrekte sociopaat en q.q. heeft hij niet het elementaire fatsoen ‘weg te wezen’. Waarschijnlijk omdat zijn aardse bestaan draait om het torentje en zijn fiets. Pinokkio heeft daarnaast kennelijk geen eigen leven en houdt zich nu panisch vast aan het enige bestaan dat voor hem weggelegd lijkt te zijn, ongeacht de schade die hij daarmee aanricht door zo de deur wagenwijd open te zetten voor zijn politiek correcte barbaren – waaronder, vergist u zich niet, de door en door verrotte Sigrid Kaag – met hun beider ‘great reset’ en ‘building back better’. Vergis ik mij of kan dit arme land inderdaad, nog steeds volstrekt ongestraft, verder en verder naar de donder geholpen worden door twee narcistische, van iedere integriteit gespeende, bedriegers en een door hen gemanipuleerde, willoze en moreel corrupte 2e Kamer?  

Er lijkt zich een remedie tegen deze intriganten aan te dienen, want niet alleen Wilders en Baudet voeren oppositie maar ook in het verdeelde CDA groeit een politiek ‘powerhouse’ genaamd Pieter Omtzigt, met wie de koersloze Wopke Hoekstra niet lijkt te kunnen omgaan. Het CDA probleem is dat de uitermate competente Omtzigt ‘de facto’ het CDA is, maar als Kamerlid te integer en principieel lijkt te zijn om zijn ontluikende politieke potentieel te verzilveren in een ‘coup d’état’ binnen het CDA of via een eigen partij die het zieltogende CDA de genadeslag geeft. Mark Rutte’s rugdekking van het Kartel is als de dood en kan alleen maar hopen dat Omtzigt niet al te snel terugkeert en vervolgens ‘zijn moreel beschaafde kont tegen de politiek correcte krib gooit’, want als hij ietsje meer als een politicus gaat denken kan hij met Baudet en Wilders het matje onder het Kartel vandaan trekken.

Als….        


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rafi
2 jaren geleden

Als Omtzigt niet, bij toetreding van Hoekstra als bv. MinFin tot een onverhoopt Rutte IV-kabinet (Hoekstra noemt zichzelf ook meer bestuurder dan politicus), doorschuift naar het CDA-fractieleiderschap en dus slechts nummer 2 blijft, dus, m.a.w., als het CDA niet met Rutte IV in een coalitie mee zal doen, en Omtzigt dus niet Rutte IV kan torpederen, dan lijkt het mij logisch als hij bij nieuwe verkiezingen voor zichzelf begint. Dit kan nog maximaal vier jaar duren.
Als het CDA echter wel met een onverhoopt Rutte IV-kabinet mee zou doen, met Hoekstra als minister, en dan Omtzigt als fractieleider, dan kan Rutte IV al heel gauw verleden tijd worden dankzij Omtzigts dualistische oppositiebeleid. En daarna kan hij dan al heel gauw voor zichzelf beginnen.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rafi

Als …