De voorbestemde hereniging van Bonnie en Clyde

Na een tumultueuze, criminele carrière kwamen Bonnie en Clyde in 1934 aan hun roemloze einde. Maar, ook al gelooft u tijdens deze paasdagen niet in wederopstanding, zij leven weer!

Voor wie niet in reïncarnatie gelooft zagen wij in de afgelopen dagen het overtuigend bewijs van het tegendeel in hun historische reïncarnatie op het Binnenhof, waarbij al meteen slachtoffers vielen zoals sheriff Bosma in hun eerste aanslag op de democratie. Na de door Sigrid gesaboteerde motie van wantrouwen tegen Clyde Mark en diens plechtige belofte om zijn criminele bestaan te beteren, liet deze binnen enkele etmalen zien dat de Haagse achterklap en de achterkamertjes zijn aanslag op de democratie goed doorstaan hebben en dat hij noch in staat, noch bereid is tot enige introspectie in zijn sociopatische denkpatronen. Naar analogie van de door genderhysterici gedomineerde vrouwensporten is Bonnie nu gereïncarneerd in de persoon van Sigrid Kaag, die blijkt zich volledig te kunnen meten met haar mannelijke ‘partner in crime’ Mark en er ook op los liegt dat het een lust is.

Als ‘voer voor psychologen’ moge haar ‘eerlijke uitleg’ dienen hoe zij op 2e paasdag, “puur voor de gezelligheid, een zuiver persoonlijk gesprek voerde” met haar maatje Rutte. Wèl was zij zo ontzettend eerlijk om op de valreep toe te geven dat zij ‘even had aangesneden’ dat Bergkamp de volgende dag ging solliciteren naar het Kamervoorzitterschap, werkelijk keurig…

Dat die mededeling vriend Rutte, die van nature een ontzettende aversie heeft tegen iedere vorm van controle en betutteling, blij stemde gaf haar uiteraard ook een héél warm gevoel van binnen, want in de salonsocialistische greep naar de macht was dit uiteraard een veer in haar hoofdtooi. Rutte, die toch wel een enigszins nare nasmaak had van ‘de nacht van Omtzigt’, vond dit een wederprestatie waard en zo ging ook de leiding van het controlerende orgaan in onze Trias Politica klakkeloos naar de subversieve macht van D66.

Wij stonden erbij en keken ernaar! Toen Geert fijntjes opmerkte hoe erg deze nieuwste ‘faux pas’ van Mark stonk, en Sigrid daarmee niet minder, moest hij geloof ik ‘over zijn schaduw heenstappen’, het nieuwste cliché in Den Haag. Dat Wopke en zijn aangeslagen strijdmakkers er geen been in zagen om dit nieuwste verraad te steunen, terwijl Pieter thuis op de bank zat, verwondert ook niemand. Het Kartel is en blijft totaal verrot en zoals notabene informateur Tjeenk Willink constateert moet daar de beuk in. Kortom, de grote schoonmaak moet notabene komen van een dinosaurus uit de PvdA en Thierry en Geert, want al die andere opportunisten willen hun plekje aan de ruif natuurlijk niet riskeren, zeker niet voor u en mij!

Hopelijk hoeven wij niet tot 2034 te wachten tot boontje om zijn loontje komt…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties