Black Lives Matter en ander gespuis

Black Lives Matter was en is instrumenteel in moorden, plunderingen en het affakkelen van hele ‘shopping centra’ en overheidsgebouwen, maar onze verdwaasde premier Rutte gaf zijn morele steun aan dat (Marxistische) tuig en nodigde hen zelfs op de thee, in navolging van zijn idool Obama.

Alles en iedereen die zichzelf als progressief, globalist, communist of socialist zag kwam handen en voeten tekort om BLM de hemel in te prijzen, maar wat velen al vermoedden wordt bewaarheid:  Marxisme is het synoniem van ordinaire diefstal, en dan ook nog van andere socialisten. Hawk  Newsome, de leider van ‘Black Lives Matter (BLM) Greater New York City’ heeft zich genoodzaakt gezien een onderzoek in te stellen naar de diefstal van miljoenen Dollars uit schenkingen aan BLM, nadat boze tongen al maanden de aandacht vestigden op medeoprichtster Patrisse Khan-Cullors. Hij eist nu een onafhankelijk onderzoek naar haar misbruik van het globale BLM-netwerk nadat zij, die van de daken liep te schreeuwen dat zij een Marxist is, tussen de drie en vier miljoen Dollar verduisterd bleek te hebben om vier dure huizen te kopen die stuk voor stuk in exclusief blanke buurten liggen, aldus de New York Post op zaterdag.

Patrisse Cullors. Afb: wikimedia

‘De brutalen hebben de halve wereld’ en dat geldt zonder meer voor dit weerzinwekkende zinnebeeld van deze ‘ idealistische beweging die opkomt voor gekwetste minderheden’, dus niet alleen onderdrukte negers maar ook weer de club van het afgezaagde LGBTQRS alfabet. Zij is niet alleen een lesbische negerin maar vooral een brutale bek op poten, die samen met haar echtgenote Janaya Khan als vorsten leefden, terwijl zij hun dagelijkse gif spuiden over kapitalisme en blanke mannen. Wilt u nog even griezelen? Kijkt u dan wat deze twee dieven te melden hadden voor hun idealistische, naïeve lezers van D66 en GL. Cullors vertelde Esquire in 2016 dat ‘zij wist dat Khan haar “life partner” was’‘Ik realiseerde mij al vroeg dat een deel van onze voorbestemming niet alleen onze spirituele band was maar ook een wettelijke. Samen konden wij het huwelijk confronteren als een blank, heteronormatief, religieus instituut. Wij konden een nieuw narratief opbouwen dat steunde op de intersecties van zwarte liefde.’  Zelfs Sigrid Kaag zou trots zijn op deze analfabeet die haar lesje zo goed uit haar hoofd had geleerd en opdreunt, maar als kers op de taart volg deze smaakmaker: ‘wij werden omgeven door mensen van wie wij houden’. Kennelijk waren alle rijke donateurs van BLM komen opdagen… En wat te zeggen van: ‘ Onze strijd stopt niet met ons huwelijk. Het is deel van een grotere discussie die de LGBTQ gemeenschap doet denken buiten de grenzen van de staat; om de waarde van onderlinge relaties te begrijpen – vooral die met de geldschieters!? – of je nu getrouwd bent of niet; om je te richten op kwetsbare gemeenschappen en te eisen dat mensen, ongeacht hun huwelijkse status, toegang hebben tot gezondheidszorg en onderwijs’. Daar springen je de tranen van in de ogen. Zoveel hypocrisie in een halve pagina uit het handboek van Karl Marx!

Het is zo simpel in een wereld vol van naïeve, progressieve idioten. Je noemt jezelf een Marxist en bezigt dit soort ideologische onzin, begint vervolgens een of andere duistere, uiteraard linkse, beweging om miljarden binnen te halen van allerlei ‘zachte eieren’ en hun bedrijven en je koopt daarmee een serie huizen, maar wèl in blanke buurten terwijl je de BLM beweging aanspoort ‘to buy black’! The Post voegde eraan toe dat Khan-Cullors en echtgenote Janaya Khan ‘also eyed property in the Bahamas at an ultra-exclusive resort where Justin Timberlake and Tiger Woods both have homes, called the Albany, last year with the price not disclosed.’ Let u eens op hoe lang het nog duurt voordat onze aartsopportunist Rutte de lef heeft om verder aan te pappen met BLM, want nu komt het leuke deel van dit verhaal: noch de Amerikaanse pers noch het NOS Journaal, de grote kampioenen van BLM, hebben hier ook maar één woord aan gewijd en dat ‘onderzoek’ gaat rechtstreeks de doofpot in want voor dit ‘linkse’ gespuis zijn er geen consequenties.

Verder zitten wij met het veel grotere schandaal van de door de NOS en schrijvende pers verzwegen miljardensteun die onze Pinokkio ‘à titre personnel’ meende te mogen weggeven aan Italië in het Europese herstelfonds voor de imaginaire Corona pandemie, ‘omdat het niet anders kon’… Niet voor niets heeft het Duitse Constitutionele Hof, als laatste bastion tegen de morele corruptie in de EU, vorige week voor de tweede keer de Duitse president verboden de daartoe bestemde corrupte wet te ondertekenen, want navrant is dat de Italiaanse maffia nu met grote schreden afstevent op die miljarden – dus ook de onze, die de arrogante premier Rutte zo moeiteloos meent te mogen weggeven –  volgens de Italiaanse hoogleraar strafrecht Vincenzo Musacchio, die een leerstoel heeft aan het aan het Rutgers Institute on Anti-Corruption Studies (RIACS) in Newark.

Deze stelt dat tussen 2015 en 2020 de EU rond de € 70 miljard aan Italië ter beschikking heeft gesteld in de vorm van structurele en investeringsfondsen, in detail beschreven op de EU Observer site: https://euobserver.com/coronavirus/151460    De helft van dit geld eindigde in handen van de maffia en die heeft nu de smaak te pakken.  EU Observer heeft experts geraadpleegd die stellen dat premier Draghi daarom niet verder kan gaan met de uiterst lakse Italiaanse regelgeving voor hulp aan bedrijven in nood, want de maffia weet daar wel raad mee. Zij wassen hun geld ongestoord wit in Spanje, Duitsland – waar de Calabrese ‘Ndrangheta uitermate invloedrijk is, Nederland en de UK. In Italië zijn moedige rechters door de maffia vermoord, zoals Giovanni Falcone in 1992 in zijn eenzame strijd tegen dit gespuis, maar de door en door zieke EU bestaat alleen maar uit slappe, principeloze opportunisten die ik in een voorgaand artikel al beschreef, en onze Pinokkio doet daarin niet voor hen onder…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties