Het Internationaal Strafhof (ICC) vs. Israël

Medio 2002 begon het ‘International Criminal Court’ in Den Haag individuen te vervolgen die van genocide worden verdacht of oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.

Maar het ICC wordt zèlf beschuldigd van wangedrag, niet alleen van financiële maar ook van seksuele aard en arbitraire ontslagen, operationele inefficiëntie, politieke manipulatie, overschrijding van hun mandaat en nog tientallen andere zaken die Onze Lieve Heer verboden heeft. De vertegenwoordiger van de UK stelt onomwonden:  “We cannot bury our heads in the sand and pretend everything is fine when it isn’t. The statistics are sobering. After [nearly] 20 years, and 1.5 billion Euros spent we have only three core crime convictions.” Een bonanza voor een gepolitiseerde, bodemloze put vol van exotische feestneuzen onder globalistische protectie.

Volgens het Statuut van Rome – waarop de ICC werd gebaseerd – heeft de ICC ook jurisdictie in geval soevereine staten hun jurisdictie delegeren aan de ICC, maar deze vagebonden zien er geen been in om ook zonder zulke legitimatie hun mandaat te overschrijden. Wat maakt het uit zolang de willige kostenrekening belast wordt en het feest ongestoord doorgaat op onze kosten…?

Zo besloot het Hof vorige week dat het tijd werd om mogelijke oorlogsmisdaden in de Palestijnse gebieden te onderzoeken, teruggaand naar 2014.  De folkloristische hoofdaanklager Fatou Bensouda, afkomstig uit Gambia heeft hier èrg veel verstand van en maakte woensdag bekend dat zij zich richt op acties van zowel het Israëlische leger, als die van terreurbeweging Hamas tijdens de Gaza-oorlog in 2014. In Brabant zegt men dan: ‘en gij geleuf da’… Of het ICC al dan niet jurisdictie heeft in de betreffende gebieden staat dus totaal niet vast, integendeel zelfs en premier Netanyahu merkte al in de aanloop naar dit proces op dat “ first, the ICC outrageously claims that when Jews live in our homeland, this is a war crime. Second, it claims that when democratic Israel defends itself against terrorists who murder our children and rocket our cities — we are committing another war crime”.

“Globalistisch spelletje met
het internationale recht”

De duistere voorgeschiedenis spreekt ook boekdelen, want Palestijnse terroristen en de ICC spelen een louche, globalistisch spelletje met het internationale recht in deze farce, waarin de communistische V.N. instrumenteel is. Net als in het klimaatbedrog van hun IPCC en de coronahype van hun WHO, maar dat is allemaal toeval. Palestijnen pretenderen hun recht te zoeken, maar feitelijk gebruiken zij de ICC als hun wapen tegen Israël, zoals hun globalistische schutspatronen elders de rechterlijke macht voor hun karretje spannen, tot en met de Hoge Raad der Nederlanden die niet te beroerd is om onze incompetente en volstrekt onbetrouwbare premier door dik en dun te beschermen.

Begin vorig jaar gaf de VN een database vrij van 112 bedrijven die op de Westelijke Jordaanoever zaken doen, met de bedoeling een boycot te organiseren. Maar die VN database was slechts voorspel voor een ander vies spelletje, dat zich nu ontrolt in Den Haag onder het motto ‘oorlogsmisdaden’. 

U kent het stuitende verhaal nog wel uit 2018/2019 van Hamas en al Fatah die moeders en kinderen naar de Israëlische grens sleurden in de wetenschap dat er met scherp op hen geschoten zou worden, om daar politiek gewin uit te halen.

Eind december vond dezelfde superster Fatou Bensouda dat er sprake was van ‘ a reasonable basis to proceed with an investigation‘ naar vermeende oorlogsmisdaden , uiteraard alleen door Israël. Over deze politieke exploitatie van het ICC en de daarmee ontbrekende juridische integriteit bestaat al jarenlange wereldwijde consensus, dus deze nieuwe greep naar onsterflijkheid is de kers op de taart voor een organisatie die alle trekjes van de corrupte en gepolitiseerde Verenigde Naties tot in detail heeft overgenomen. Sluit die tent en laat die corrupte ellendelingen teruggaan naar huis!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties