GroenLinks: gevaarlijke partij

GroenLinks is een levensgevaarlijke partij. Niet alleen voor de burgers in dit land, maar ook levensgevaarlijk voor de democratie en extreem gevaarlijk voor het milieu.

Laat ik voorop stellen dat de vermeende ‘opwarming’ van de Aarde door menselijk handelen een krankzinnige gedachte is. Als er al menselijke verantwoordelijkheid is aan te wijzen, dan is het de ongebreidelde drang om dit overbevolkte land nog verder vol te proppen met inwoners. Laat ik een simpel voorbeeld geven;

Klaver
Yasser Feras. Afb: Merlijn Doomernik voor wikimedia-commons.

Als ik op de fiets van Twello naar Apeldoorn rijdt, dan is het ‘s avonds langs de N344 simpelweg nogal frisjes. Stuur ik mijn tweewielige limousine echter de stad in (Apeldoorn is eigenlijk een dorp, maar vooruit: stad) dan is het daar minstens twee graden warmer en dat is logisch. De gebouwen en al het asfalt hebben de hele dag zonnewarmte opgenomen en dat is wat je daar voelt. Veertig jaar geleden stonden er in de huidige buitenwijken van Apeldoorn nog helemaal geen huizen, het was één en al weilanden. Als ik daar veertig jaar geleden een temperatuurmeter had geplaatst, dan zou die op dit moment op die plek dus gemiddeld twee graden méér aangeven dan destijds. De – verkoelende – wind heeft geen vrije ruimte meer en al het beton geeft voortdurend geabsorbeerde warmte af.

GroenLinks wil ‘de veestapel verkleinen’ en de boeren hun weilanden afnemen. Boeren echter, hebben belang bij een natuur die goed functioneert en leveren daar ook een belangrijke bijdrage aan. Jaren geleden, de Amsterdams Arena – inmiddels Johan Cruijff Arena – was net gebouwd en Ajax speelde er zijn thuiswedstrijden. Maar de grasmat was een groot probleem. Als spoedig moest die worden aangepast vanwege de kale plekken: nieuwe zoden hier en daar gaven de mat een treurig aanzien, het leek wel een schaakbord. Dan toch maar even een boer importeren uit Twente of de Achterhoek (ik weet het niet meer) en vragen hoe je zo’n grasmat eigenlijk een beetje op orde houdt. “Gooi d’r mar ’s een kladde stront op, ‘k sal ’t oe wel veurdoôn”. Enfin: de gierwagens gingen er overheen en een paar weken later was de Arena-grasmat zo strak als een biljartlaken…
En dat is het nog steeds al zal het De Kuip in Rotterdam nooit inhalen.

GroenLinks loopt dus met list en bedrog een zootje leugens te verkopen waar je angstig van wordt. En dan willen die pannenkoeken ook nog eens aan de knopjes van de CO2 gaan draaien omdat één of andere gek (Al Gore, zelf energieverslinder: zijn huis verstookt evenveel energie als een heel Nederlands dorp) zich compleet lens heeft verdiend aan die fantasie. Een modelletje hier en een modelletje daar, maar de werkelijkheid komt nooit in de GroenLinkse voorstellen en beleidsplannen voor. Die types kun je maar beter niet laten prutsen met de atmosfeer om de eenvoudige reden dat het gegarandeerd verkeerd uitpakt. De Aarde regelt dat zelf en daar blijf je dus vanaf.

Als we de banden met Antifa en de moslimbroederschap hier nu bij optellen, evenals de weinig fraaie achtergrond van partijideoloog en zelfverklaard inbreker Duyvendak, dan kunnen we gerust vaststellen dat GroenLinks een levensgevaarlijke partij is voor boeren, burgers, buitenlui en vooral het milieu.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties