Globale lockdown, om de twee jaar, ‘om de planeet te redden’?!

‘Freedom House’ is opgericht in het geloof dat vrijheid bloeit in democratische landen waar regeringen verantwoording afleggen aan hun bevolking’.  Zie bijvoorbeeld HIER.

In dit laatste rapport signaleren zij een schokkende, wereldwijde trend die zij grotendeels wijten aan Communistisch China, maar ook Nederland mag er wezen met een virtuele globalistische staatsgreep die onder auspiciën van de WHO en de VN door hun discipel Rutte wordt gerealiseerd. Zijn aanslag op onze vrijheid en het totale gebrek aan verantwoording aan de kiezers werd gisteren brutaal geïllustreerd door de Procureur Generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden, die doodleuk pretendeerde ‘dat er in de toeslagenaffaire geen gronden waren voor de strafvervolging tegen premier Rutte c.s’! Grapperhaus deed een vreugdedansje toen hij aankondigde dat hij geen strafvervolging tegen ministers en staatssecretarissen zou instellen, dus al helemaal niet tegen de aalgladde hoofdschuldige: premier Rutte!

Dit soort machtsmisbruik wordt verdisconteerd in de jaarlijke rapporten van ‘Freedom House’, waarvan hier de recente aanhef: “ Authoritarian actors grew bolder during 2020 as major democracies turned inward, contributing to the 15th consecutive year of decline in global freedom, according to Freedom in the World 2021, the annual country-by-country assessment of political rights and civil liberties released by Freedom House”.

De fascistische, genocidale Chinese Communistische Partij (CCP) manifesteert zich vandaag de dag in hun Corona bedrog, hun terreur in Hong Kong, intimidatie naar Taiwan en hun ‘ethnic cleansing’ naar de Oeigoeren en Tibet, om een paar zijstraten te noemen. Zij realiseerden zich het gevaar dat China de schuld zou krijgen van de ‘cover-up’ van de Corona epidemie, waardoor die zelfs zou kunnen verergeren en deden – op hun onscrupuleuze wijze – hun best om uit dit gevaar een kans te creëren om invloed uit te oefenen door medische voorraden te verkopen aan de hardst getroffen en economisch van Peking afhankelijke landen, onder de pretentie dat dit gratis donaties zouden zijn. Dat deze gladakkers onder andere probeerden om Italië de schuld van de epidemie in de schoenen te schuiven is tekenend.

“Zeker:
en God heet Gerrit”

Zij veranderden China in één groot concentratiekamp om vooral maar hun geweldige resultaten in de Corona bestrijding te etaleren en gunstig te vergelijken met de USA, hetgeen Freedom House in hun beoordeling van woensdag jl.heeft meegenomen.  Zij signaleren ‘an alarming “deterioration of democracy” around the world in 2020’ en citeren de “malign influence of the regime in China” as one of the most “profound” factors in the rising tide of authoritarianism’. De CCP steekt hun minachting voor democratie en vrijheid niet onder stoelen of banken, want de hoeksteen van hun argument is het feit ‘dat alle democratieën onwettig zouden zijn omdat zij geen basis hebben van autoritaire macht om op te steunen. Hun bevolkingen zouden schreeuwen om het soort ‘gerechtigheid’ en ‘veiligheid’ die alleen de CCP kan bieden’.  Zeker: en God heet Gerrit…

Maar nu komt er een nieuwe aap uit de mouw van allerlei verknipte westerse linkse klimaat-élite’s die hun geluk niet opkunnen met de Chinese aanslag op onze democratie en nog niet genoeg misbruik hebben kunnen maken van hun zelfgemaakte Coronahype.

U weet dat deze dwazen al een jaar roepen dat klimaat en Corona onverbrekelijk verbonden zijn. Rationeel gezien is dit uiteraard klinkklare nonsens, maar vanuit hun communistische oogpunt is het logisch, want beiden zijn ideale stokken om de door Freedom House gekoesterde vrijheid dood te slaan, nu weer via het volstrekt onschuldige CO2. Wat gebeurt er dus? Er worden zogenaamde ‘wetenschappers’ geregeld die vertellen wat hun communistische opdrachtgevers, zoals de IPCC, willen horen: ‘carbon dioxide emissions need to fall by the equivalent of a lockdown every two years to save the planet, climate scientists have claimed’. 

Deze vondst vindt u in een rapport in Nature Climate Change, getiteld :  ‘Fossil CO2 emissions in the post-COVID-19 era’. Alleen van de aanhef, die uiteraard meteen de link legt tussen Corona en klimaat, gaan je handen al onbedaarlijk jeuken, want het leugenachtige akkoord van Parijs berust op de fictie dat CO2 slecht zou zijn voor het klimaat, hetgeen NOOIT bewezen is. Integendeel, hoe meer CO2 hoe beter voor een planeet die door een groeiende wereldbevolking meer en meer voedsel nodig heeft, waarvoor CO2 nu eenmaal essentieel is. 

De Canadese Corinne Le Quéré, onder wier leiding deze kul wordt geproduceerd, stelt onomwonden dat er iedere twee jaar een equivalent van de huidige lockdowns voor de daling in CO2 nodig is. Daarbij stelt zij abusievelijk dat de werkelijke huidige ‘opwarming’ van 0,9 % C. ( dit o.g.v. satellietmetingen van NASA) in de laatste eeuw liefst het dubbele van die waarde zou bedragen… 

Zo kan ik er nog wel een paar hersenschimmen bij bedenken, maar Le Queré blijft gevaarlijk vaag over welke ‘totaal verschillende methoden’ hetzelfde effect zouden kunnen hebben als de huidige lockdowns. Met andere woorden, de deur gaat wagenwijd open voor tweejaarlijkse lockdowns!  Terug naar de donkere tijden …


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties