Baas boven baas

Corona is volgens wereldwijde virologen – die ook vorig jaar al van zich deden horen – niets meer maar ook niet minder dan een gewone griep die zich kenmerkt door zijn agressieve werking op onze luchtwegen.

Andere voorzorgsmaatregelen dan diegene die u ook al tien jaren geleden in acht nam als iemand in uw nabijheid griep had, zijn naar hun zeggen in feite overbodig, mede omdat natuurlijke groepsimmuniteit ons na enige tijd sowieso beschermt.

Intensive Care. Afb: wikimedia commons / Calleamanecer

Maar de levensgevaarlijke ‘beunhaas bij uitstek’ Hugo de Jonge heeft sinds vorig jaar weldegelijk de dood van duizenden op zijn geweten omdat hij willens en wetens onbeschermde zorgwerkers naar verzorgingstehuizen voor ouderen stuurde, zonder enige bescherming hetgeen niemand, of die nu corona of een andere griep betreft, normaal gesproken ooit in zijn hersens haalt. Behalve onze zelfingenomen Hugo… Dat het in ons navelstarende ‘politieke gepolder’ mogelijk is dat zo iemand nog steeds op vrije voeten rond loopt, tart iedere beschrijving, maar politici zijn brutaal, de vaderlandse rechterlijke macht en de al even weinig scrupuleuze pers zijn op hun hand, zoals dagelijks blijkt, dus zeg maar ‘dag’ tegen onze democratie tenzij je zèlf aanpakt…

“Reïncarnatie van een proleet”

In de USA is (uiteengezet in ‘De draaikolk van ‘woke’ boosaardigheid’ op 2 maart jl.) een vergelijkbare, maar op schaal véél grotere wantoestand ontstaan in minstens vijf – niet geheel toevallig stuk voor stuk door democratische gouverneurs geleide – staten waarvan New York, koploper met 15.000 doden dankzij gouverneur Cuomo, eindelijk mondjesmaat de linkse pers haalt dankzij een onderzoek door het New Yorkse O.M. naar deze, in de gevleugelde woorden van Godfried Bomans, ‘reincarnatie van een proleet’. Andrew Cuomo aarzelde niet om aanvankelijk zelfs Donald Trump de schuld hiervan te geven, voordat hij zijn staf opdracht gaf om het schandaal onder het kleed te vegen.  Die hebben dat gedaan en daarbij zelfs journalisten met moord en doodslag bedreigd als zij hun mond niet zouden houden. De intimiderende, haast panische ‘grote bek’ van Hugo de Jonge tegen Wybrand van Haga in de 2e Kamer spoort daar aardig mee.

Maar nu, zoals dat daar heet, ‘the shit hits the fan’, zwijgt de hele linkse pers als het graf over deze massamoord en probeert de aandacht af te leiden met een handvol aantijgingen uit de ‘#meToo” school, in de hoop dat ‘de oude snoeper’ Cuomo er vanaf komt met het aanbieden van zijn ontslag voor zijn losse handjes naar loslopend vrouwvolk. Dat gedrag ‘spijt hem natuurlijk heel erg’, maar alles is beter dan tientallen jaren de bak in voor wat minstens ‘dood door schuld’ zal blijken, terwijl er dan zeker nog een viertal andere Democratische gouverneurs in de cellen naast hem komen te zitten als bewijs dat de hele Coronahype slechts een politiek ontworpen en geregisseerd drama was. De vraag is hoe standvastig ( het linkse ) O.M. in New York blijft onder druk van Cuomo’s linkse vriendjes in Washington, die nu proberen te peilen uit welke hoek die wind waait en hoe hard. De weerzinwekkende kampioene van ‘#meToo’, ene Kamala Harris die zich zo schandelijk heeft misdragen bij alle Democratische leugens tijdens de benoeming van opperrechter Kavanaugh in de Senaat, is nu muisstil…

Geen strafklachten

Er is altijd een baas boven baas, het duo Rutte en de Jonge zal dit buitenlandse nieuws in hun ‘polderend wereldje’ niet eens volgen omdat zij het te druk hebben met hun eigen coronafarce. Je vraagt je af waarom – onder vergelijkbare omstandigheden – familieleden van overledenen in Nederland het O.M. niet al lang overstelpt hebben met strafklachten tegen Hugo de Jonge, gezien zijn nalatigheid en onzorgvuldigheid, zo niet boos opzet en reeds lang bewezen volstrekte incompetentie. Een collectieve aangifte en een grondig onderzoek door de justitie zouden niet alleen op hun plaats maar ook kansrijk zijn, zelfs met de D66 kliek aan het uitvoerende en rechterlijke roer van het schip van staat. Als onze tergend slappe, eeuwig ‘polderende’ wetgevers nu maar eens een spoortje integriteit en onafhankelijkheid verzamelden… De vraag is dan of Rutte en de D66 kliek in de rechterlijke macht nog corrupter zijn dan de Democratische kliek in de USA en of zij de val van dit potentiële zwaard van Damocles in Den Haag kunnen voorkomen, want de politieke, dus niet-wetenschappelijk-gemotiveerde-argumentatie en de feiten hier en daar sporen 100%. Zelfs Cuomo en de beruchte dr. Death Fauci niet kunnen ontkennen dat Corona aan het uitsterven is, terwijl er ook diverse staten zijn die sinds vorig jaar gewoon zijn ‘opengebleven’, zoals Florida, South Dakota en Nebraska, met groot succes.

De advocaat van een kleine honderd Horeca ondernemers in New York State betoogde ook dat de Coronamaatregelen door geen enkele vorm van wetenschap worden gesteund maar zuiver politiek gemotiveerd zijn, waarop een rechter uit de NewYorkse Supreme Court de aan de eis deelnemende bar- en restauranthouders voorlopige toestemming gaf om tot 4 uur ’s morgen open te blijven.

Eerder deze maand hadden dezelfde advocaten de staat New York in rechte gesommeerd om alle gegevens over de Corona ramp op tafel te leggen om hun zogenaamde ‘wetenschappelijke onderbouwing’ te kunnen toetsen aan hun inbreuk op de vrijheid der burgers. Het aantal rechtszaken raakt in een stroomversnelling en zelfs locale wetgevers uit de staat N.Y. beginnen nu actie te nemen tegen de Cuomo kliek, nadat het O.M. in New York hun onderzoek had geopend omdat deze schooiers minder dan 50% der overledenen had aangemeld als ‘Corona doden’.

Het kan verkeren, zoals Mark & Hugo hier hopelijk ook aan den lijve gaan ervaren.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties