De hoekstenen van het D66 kaartenhuis

De in Den Haag actuele term ‘verkenner,’ in combinatie met de persoon van minister Ollongren doet denken aan de padvinderij. Zij heeft in vier jaren op het pluche letterlijk niets constructiefs uit haar handjes gekregen.

Wèl sneuvelde het referendum dankzij de louche hulp van haar bondgenoot Rutte en wist zij, recentelijk, de besmette verkiezingspraktijken van haar lichtende, Democratische, voorbeelden uit de USA in Nederland te introduceren. Dit leidde – niet geheel toevallig – tot protesten alom wegens onverklaarbaar verloren gegane stembiljetten èn voor D66 nogal favorabele uitkomsten die eigenlijk geen mens kan verklaren, laat staan geloven.

Nick Youngson CC BY-SA 3.0 Pix4free.org

Nu de ‘verkenning’ van het duo Jorritsma/Ollongren abrupt gestrand is, dankzij de arrogante onzorgvuldigheid van laatstgenoemde, bleek dat beiden ook nog eens te kwader trouw vèr buiten hun boekje zijn gegaan door zich in te laten met de politieke toekomst van Pieter Omzigt, die dit trieste duo vele malen in zijn zak steekt. De arrogantie van de macht, op passende wijze vertolkt door de twee meest arrogante trollen uit hun partijen. Als kers op de taart heeft Ollongren vermoedelijk meerdere van de 15 geconsulteerde fractievoorzitters met corona besmet, reden voor haar exit. De niet al te snuggere Jorritsma meende dat er desondanks voor haar – zij is nu eenmaal héél speciaal – geen quarantaine vereist zou zijn. Jorritsma is niet alleen immuun voor corona maar ook voor iedere vorm van gezond verstand.

D66 is een partij die – net als hun ‘progressieve’ voorbeelden in de USA – niets origineels heeft, ook nooit last van gehad sinds de dag dat Hans van Mierlo zijn slappe plagiaat op de droom van Martin Luther King als de zijne  declameerde. Typerend voor deze ongegeneerde zwevers … Laten wij daarom eens kijken hoe D66 alle Amerikaanse gekheid op een Democratisch stokje slaafs blijft imiteren als een ware ‘ blueprint ’ voor alle politiek correcte onzin. Dat stemt niet hoopvol, want na hun voor Ollongren zo inspirerende verkiezingsfraude is de Democratische partij doorgeslagen in een hysterische heksenjacht tegen alles wat conservatief is of lijkt. Het wachten is of Sigrid Kaag de lef heeft om in die funeste sporen te treden, want als zij wil meeregeren zal zij moeten inbinden met haar obligate prietpraat over gelijkheid, identiteit, haar diepe gender-ellende en haar ‘hoogstpersoonlijke klimaatramp’.

In Washington raken de Democraten nu al in tijdnood en proberen wanhopig nieuwe wetgeving, vaak in volledige strijd met de Grondwet, erdoor te jassen want zij hebben in ‘the House of Representatives’ slechts een héél krappe meerderheid en in de Senaat is het 50/50 met de doorslaggevende stem voor Kamala Harris, terwijl er al sinds Biden’s aantreden sprake is van toenemende ‘buyer’s remorse’ onder de kiezers, die met tienduizenden hun jobs verliezen.

Zestien staten slepen hem en zijn links-extremistische ‘puppetmasters’ nu voor de rechter omdat hij eerdere besluiten van het Congres, waarvoor conform de letter van de wet gebudgetteerd is en goedkeuring verleend zoals de KeyStone oliepijplijn vanuit Canada, met één brutale pennenstreek denkt te kunnen annuleren. Dit geldt ook voor de stopzetting van de bouw van de muur langs de Mexicaanse grens – die conform dezelfde wettelijke procedures is goedgekeurd – waarvan de arbitraire stopzetting liefst 6 miljoen Dollar per dag kost. 

Met onze vaderlandse corrupte rechterlijke macht zal het moeizaam zijn om op diezelfde wijze Vrouwe Justitia haar werk in Nederland te laten doen. Premier Rutte kan, dankzij de collaboratie van 2e én 1e Kamers als wel de corrupte Raad van State, het land blijvend terroriseren met een ‘tijdelijke noodwet’ die ongelimiteerd verlengd kan worden! Een schande voor de democratie: de volledige wetgevende tak van onze Trias Politica laat zich koeioneren en corrumperen door de uitvoerende macht van de sociopatische premier Rutte.

Denkt u vooral niet dat ik overdrijf, de Nederlandse kiezer is een geboren doetje die zich zonder morren de kaas van het brood laat eten, zich klakkeloos van zijn vrijheid laat beroven èn zich nu zelfs laat chanteren om een overbodige, potentieel levensbedreigende vaccinatie tegen de helemaal niet zo bijzondere coronagriep te accepteren. Het is bekend dat in alle afgelopen jaren van arbitraire keuzes voor één van de vele mogelijke ‘griepprikken’ onder het motto ‘God zegen de greep’, deze praktisch altijd voor ‘de verkeerde’ griepvariant zijn geweest. Een verbijsterend tijd- en financieel verlies voor goedwillende doch naïeve volksstammen, maar een uitzonderlijk lucratieve buitenkans voor de weinig scrupuleuze farmaceutische industrie die onder de paraplu van het globalisme precies dat doet waar zij zin in heeft. Inclusief het te kwader trouw opblazen van de coronagriep tot een pandemie.

“Geen toeval dat in de USA, Zwitserland
en een handvol andere landen het
AstraZeneca vaccin niet goedgekeurd is”

Nu is het aan hun globalistische vrienden zoals Rutte en Kaag om de lucratieve coronavaccinaties erdoor te jagen zonder adequate, jarenlange voorafgaande testprocedures, waardoor wij allemaal de proefkonijnen van de globalisten dreigen te worden onder hun immorele chantage. Geen toeval dat in de USA, Zwitserland en een handvol andere landen het Astra Zeneca vaccin – om maar één zijstraat te noemen – niet goedgekeurd is omdat het een onprofessionele ‘haastklus’ is met legio bijwerkingen die nooit in kaart zijn gebracht, maar waarvoor de fabrikant geen verantwoordelijkheid accepteert. Dus nu begint de vaccinatiechantage waarvoor Rutte en Kaag niet terugdeinzen terwijl niemand verantwoordelijk zal zijn wanneer het onverantwoordelijke experiment uit de bocht vliegt.

Nu het Europese Hof voor de Rechten van de Mens al heeft aangegeven dat deze onwettige dwang tot riskante vaccinaties niet zal worden geaccepteerd, probeert Rutte doodleuk hoeveel verder hij nog met de stoomwals komt, tot iemand hem van de bok sleurt. De kiezer was dat in ieder geval niet en zoals wij al vreesden loopt hij vrolijk fluitend weg van het toeslagenschandaal. Kortom hij en zijn collaborateurs zijn gewaagd aan de corrupte Democraten, die evenmin God noch gebod respecteren.

Waar trekt D66 de grens? Een schrijnend voorbeeld van de hersenloze ideologie is hun al eerder besproken ‘Equality Act’ die beter de ‘Equity Act’ genoemd kan worden omdat Equality, die iedereen gelijke kansen zou moeten bieden, dermate verkracht wordt dat er slechts nog sprake is van een wet waarvan de vooropgezette resultaten gegarandeerd zijn als deze ellende door het wetgevende proces heen komt. Terwijl die ellende nog als een zwaard van Damocles boven niet alleen de Amerikaanse, maar feitelijk alle Westerse democratieën hangt, gaan de doldrieste Democraten nog een stapje verder door ‘H.R.1’ als volgend krankzinnig wetsvoorstel te lanceren, dat op federaal niveau alle staten het Grondwettelijk recht ontneemt om zelf hun verkiezingen te organiseren en te controleren, ten faveure van één grote, corrupte federale beerput waarin niet alleen 16 jarigen stemrecht moeten krijgen, maar alles en iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om een onwettige stem uit te brengen. Wederom volledig in strijd met de Grondwet, een kolfje naar de hand van D66.

Ongeldig

Dit gespuis wil zeker zijn dat zij, wanneer Trump en de Republikeinen over 16 maanden als resultaat van de reeds opkomende ‘buyer’s remorse’ onder de kiezers de volksvertegenwoordiging kunnen gaan controleren, zij deze criminele barricades kunnen opwerpen om te garanderen dat het eind der USA zoals de wereld die kent als leider van de vrije wereld, ‘kat in het bakkie is’ voor de criminelen die nu als globalisten door het leven gaan. Typerend voor hun gerotzooi met verkiezingen is Californië, waar de ambtenarij 99,45% van alle ‘mail-in ballots’ accepteerde in 2020, terwijl er nu een soortgelijk proces gaande is om de extreem linkse Californische gouverneur Newsom uit zijn ambt te ontzetten. Afgelopen week was de ‘deadline’ voor het indienen der stemmen daarvoor en liefst 2.1 miljoen kiezers hebben dat gedaan, maar nu zijn het de Democraten die moord en brand gillen dat de stemmen niet geldig zijn en van buiten de staat komen. Zaken waar zij in november geen tel bij stilstonden. Allerlei namen kunnen plots niet geverifieerd worden, en per 11 maart hadden zij liefst 266.637 stemmen ongeldig verklaard; dus 18,3 % van het totaal! Er moeten nog ruim een miljoen stemmen gecontroleerd worden, dus het staat praktisch vast dat de onbetrouwbare en incompetente Newsom er in de herfst uitvliegt, maar hij jeremiëert nu dat ‘rightwing militia’ groepen hem weg willen hebben, supporters van QAnon en ‘blanke suprematie’ groepen. Dat zou eventueel één procent der stemmen kunnen betreffen, maar dan nog hebben deze lieden stemrecht conform de Grondwet.

Heeft iets met vrije meningsuiting te maken. Het feit dat diezelfde ‘progressieve’ ambtenaren in november lak hadden aan alle spelregels en er nu niet genoeg bezwaren bij kunnen bedenken geeft wel aan hoe louche en onbetrouwbaar dergelijke ‘progressieve avatars’ – ook van D66 in ons land – zijn als hoekstenen voor onze democratie. 


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
2 jaren geleden

Hierboven refereerde ik aan de zieke, decadent liberale hysterie over transgenders waar D66 zo van smult. Vorige week heeft een rechter van de British Columbia Supreme Court in Vancouver, die uit datzelfde decadent liberale brandhout is gesneden, gevonnist dat een vader van een 14 jarig meisje – dat op last van een rechter aan de ouderlijke macht wordt onttrokken om een behandeling met testosterone injecties te ondergaan – de gevangenis ingaat. Waarom?

Omdat hij het al sinds 2019 opnam voor zijn totaal gebrainwashte dochter en het waagde haar voor de rechter ‘een meisje’ en ‘zijn dochter’ te noemen, ging hij voor een maand de bak in tot zijn zaak voorkomt!
Door zijn dochter ‘een meisje’ te noemen, maakte hij zich schuldig aan ‘family violence’, aldus deze ‘progressieve rechter’.

Dàt is de ‘progressieve genderellende’ waarop ik hierboven doelde…

Robert Dorré
2 jaren geleden

Er is maar één conclusie mogelijk. Vrijwel iedereen in Den Haag is misdadig, dom, achterbaks en/of arrogant. Ronald Dunki, immers toonbeeld van integriteit, steekt hier met kop & schouders bovenuit.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Robert Dorré

Dank voor uw compliment inzake mijn integriteit; altijd beter dan racist of nazi te worden genoemd. Helaas rept u niet van mijn – op feiten gebaseerde – argumenten om ‘vrijwel iedereen in Den Haag’ de maat te nemen, vooral hersenloze ‘progressieven’ als D66 en hun erelid Pinokkio.

Als u het daar niet mee eens bent, prima, maar ik hoor zo graag uw rationele argument in plaats van ‘wat u van mij persoonlijk vindt’… 

Dat is ‘bon ton’ bij het slag lieden waarover ik schrijf, maar Sta-Pal mikt op vrijheid van meningsuiting en een verstandige intellectuele uitwisseling, die ik bij u node mis. Wellicht wilt u het feit dat Pieter Omtzigt in de laatse peiling van de Hond op zo’n 23 zetels wordt gewaardeerd met mij interpreteren dat héél veel kiezers ook niet zo’n hoge pet ophebben van het Haagse gebrek aan integriteit?