Wie is nu de kwaaie pier ?

De KNH daagt de staat (eindelijk) voor de rechter en vrijdag as. behandelt het regeringsgezinde Haagse Hof het hoger beroep tegen het vonnis van de voorzieningenrechter inzake de avondklok.

Onder ‘normale omstandigheden’ zou je zeggen dat dit ‘kat in het bakkie’ is voor Rutte c.s., maar juist in die context is het meer dan verbazingwekkend dat dat ene Antonio Guterres – één der hoofdschuldigen aan de globalistische ‘great reset nachtmerrie’ en bij tijd en wijle acterend als Secretaris Generaal van de Verenigde Naties – zijn eigen discipel Mark Rutte in de wielen rijdt.  

Afb: pixabay

De Verenigde Naties zijn hoofdschuldige in de klimaatfarce en qualitate qua was Guterres niet alleen de gastheer maar ook de schutspatroon van onze beide ‘wannabe’ premiers Rutte en Kaag. Dit duo heeft hem twee jaren geleden ‘eeuwige trouw’ beloofd en hun volledige medewerking aan de grote klimaatleugen van de IPCC, terwijl Corona uiteraard prima past in die kwaadaardige opzet. Maar plots trekt António Guterres aan de rem met een noodkreet waarvan je broek toch afzakt : ‘The world faces a pandemic of human rights abuses in the wake of Covid-19’. Hij draait er niet omheen: ‘The virus has been used as a pretext in many countries to crush dissent, criminalise freedoms and silence reporting’.  Zwarte Piet leeft dus toch en is duidelijk voor de heer Rutte bestemd… Is dit reden voor een feestje bij Viruswaarheid en de KNH? Je zou het haast zeggen, maar wat beweegt Antonio Guterres, een hard core communist om nu te kiezen voor het wapen van de mensenrechten waarmee het communisme de westelijke democratieën al zolang bestookt?

Sinds het begin van de Covid-19 epidemie was het helder dat visieloze landen die aan de leiband van de WHO gingen lopen, in plaats te opteren voor het rationele Zweedse model, zichzelf niet alleen een onnodige gezondheidscrisis op de hals haalden met een vrij normaal griepvirus. Zij haalden daarmee tegelijk een economische en sociale crisis binnen, waar ‘leiders’ als onze premier totaal geen kijk op hadden, noch hebben. In zijn paniekvoetbal zag onze ‘leider’ tot zijn verbazing dat ‘ons soort mensen’ hem zelfs een klopje op de schriele schouders gaven wegens ‘goed gedrag’, dus vanaf dat moment waren het de polls die zijn wanbeleid bepaalden. Dat leidde uiteraard tot verdieping van bestaande maatschappelijke verdeeldheid, die spontaan werd aangewakkerd door de media die deze bonus politiseerden voor eigen gebruik. Daarbij lukte het notabene onze ‘progressieve’ kampioen Rutte en zijn dienaren binnen de NPO om onze mensenrechten op grove wijze te negeren, zelfs te verkrachten met als gevolg een buitenmaatse economische en sociale crisis.

Aangezien mensenrechten als een kaartenhuis zijn opgebouwd is het effect van een aanval op één van die rechten een impliciet gevaar voor de volgende kaart en kan de hele tent in elkaar zakken, en daar zit hem de kneep voor Antonio Guterres. Het virus werd juichend ontvangen door de linkse politiek die het uitbuitte voor het vergroten van breuklijnen in onze samenleving bij armoede, discriminatie en zelfs de verwoesting van onze natuurlijke habitat, door tussen neus en lippen Corona en hun klimaatbedrog onlosmakelijk verbonden te verklaren. Let vooral goed op in de komende maanden!

Miljoenen mensen zagen hun bestaan van de ene dag op de andere volkomen ontworteld worden door onze premier die nog slechts oog heeft voor zijn persoonlijke politieke succes, ten koste van volstrekt vermijdbaar, enorm menselijk leed en gigantische economische schade. Mensen en hun (kleine) bedrijven zitten met onbetaalbare (uitgestelde belasting-) schulden en praktisch volledig verdwenen inkomensstromen. Karl Marx vond de middenstanders ‘de grote vijand’. Toeval?

Mensen die werkzaam zijn in de ‘frontline’, gehandicapten, ouderen, vrouwen die plots fulltime voor hele gezinnen moesten zorgen, meisjes en minderheden, kortom alle favorieten van de ‘gender-gekkies’ werden het hardst geraakt door hun eigen ‘progressieve’ premier, die verblind werd in zijn drang tot zelfverheerlijking.  Verborgen armoede, waarvan Nederland sowieso al zijn forse deel had, werd plots heel zichtbaar, jongeren sloegen uit wanhoop de hand aan zichzelf, alles dankzij een visieloze premier die slechts oog heeft voor Rutte IV! En dan komt nu nog eens het morele dilemma van een ongrondwettelijke Corona-pas die mensen chanteert om zich te laten vaccineren met een onvoldoende getest, potentieel gevaarlijk en reeds in honderden gevallen dodelijk vaccin terwijl de morbiditeitcijfers fractioneel zijn en er nauwelijks patiënten in de IC’s liggen. 

Als het vaccin al zou werken, quod non, dan is het slechts in 10 noordelijke landen voorradig, dus het zuidelijk halfrond wordt de bakermat van vele mutanten op het originele Covis 19 virus. Dat is natuurlijk een buitenkansje voor de ‘eeuwigdurende’ premier Rutte, die de smaak van zijn semi-dictatorschap te pakken heeft. Zo gaat zijn feestje nog jaren door, tenzij het land deze brokkenpiloot het bos instuurt omdat hij al tien jaar NIETS constructiefs uit zijn handen heeft gekregen.

Politieke- en burgerrechten zijn al in de mangel genomen, met Corona als smoes, met Rutte’s  buitenproportionele maatregelen die de voorzieningenrechter in de Viruswaarheid zaak ook al signaleerde, evenals ‘noodmaatregelen zonder enige zichtbare nood’. Navrant is het dat het de linkse mensenrechten kampioenen zijn die enthousiast met premier Rutte de linkse mensenrechten verkrachten, daarbij geholpen door journalisten, politieke actiegroepen en zelfs politiek correcte artsen die op hun beurt heel constructief jacht maken op conservatieve journalisten, politici en andersdenkende artsen die het wagen om premier Rutte’s wanbeleid te critiseren.

Nu denkt het D66 duo Rutte & Ollongren er kennelijk over om de verkiezingen per post te laten verlopen, hetgeen een fantastische puinhoop garandeert nu er al in één proefgemeente honderden verkeerde stembiljetten de mist ingingen, waaronder tientallen aan overledenen geadresseerd!

Ik denk dat zowel Mark Rutte als al zijn progressieve collaborateurs gek staan te kijken van de door Antonio Guterres gesignaleerde ‘pandemic of abuses’, maar hij is hier zonder meer ‘de kwaaie pier’. Ik ben benieuwd of de Haagse rechters de internationale pers lezen, hopelijk doen de KNH en Viruswaarheid dat wèl!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

“Karl Marx vond de middenstanders ‘de grote vijand’. Toeval?”

Nee, bepaald niet.
De welvaart moet kapot om het geheel failliete socialisme nieuw leven in te kunnen blazen.
Het slopen van de middenstand is daar het ultieme middel voor.
De drie grote hoaxes van onze tijd (klimaat / vluchtelingen / Corona) hebben allemaal hetzelfde doel; het slopen van de westerse welvaartsmaatschappij.
Dat is geen toeval.

Puck van der Land
3 jaren geleden

Had Guterres Rutte voor ogen vanwege diens Corona-dictatuur?
Of kan het ook zijn dat het om de Partido Popular in Galicie (Spanje) gaat die afgelopen week een wet heeft aangenomen dat mensen die weigeren om zich aan de regels te houden, of die een vaccinatie weigeren, met hoge boetes bedreigt?
Of wellicht naar aanleiding van de rellen in Catalunia vanwege het oppakken van een linkse rapper Pablo Hasél, die zegt op te komen voor de vrijheid van meningsuiting etc. etc.

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Puck van der Land

Geen van beiden, maar nu moet Guterres wel iets doen omdat de VN gebouwd is op het kaartenhuis van de mensenrechten, dus dat moet overeind gehouden worden, net als de EU…. Zijn oproep is dus ‘kamerbreed’ bedoeld.

Spanje is sowieso al jaren geen rechtsstaat meer met de infantiele communisten / socialisten in de Moncloa die dagelijks proberen de rechterlijke macht te usurperen. De schandalige behandeling en veroordelingen der Catalaanse politici in de afgelopen jaren door corrupte rechters is ook mensonterend, maar dat deert Antonio Guterres weer niet.
Ook in Nederland glijdt de situatie hard af naar een dictatuur van Pinokkio.

Maar nu is er hoop voor de mensheid op een snelle verbetering: De ‘grote staatsman’ Rutte heeft bedacht dat er 2 bezoekers worden toegestaan in, bijvoorbeeld, een tuincentrum van 18.000m² gedurende 10 minuten p.p.
Mits zij 4 uur van tevoren opbellen om hun bestelling door te geven.

Dat betekent dus ook dat de Bijenkorf 2 hele bezoekers per verdieping mag toelaten, maar niet eerder dan 4 uur na de openingstijd en niet langer dan 10 minuten p.p., in het kader van de versoepeling van het wonderkind Rutte…

Wie dit soort kul bedenkt moet toch enkele reis naar Verweggistan gezonden worden?!

Puck van der Land
3 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

Ja, die onzin van 2 hele bezoekers per verdieping….. Net zo achterlijk als de regel hier dat je maar 1 persoon thuis mag ontvangen. Als je met 8 mensen woont op een heuvel van 100.000m2 met voornamelijk vrucht en olijfbomen, dan zie hoe groot de willekeur van het spaanse beleid is. Omdat er in enkele dorpen een paar besmettingen waren, ging een gebied ter grootte van Rotterdam volledig op slot. Maar er komt wat licht in de tunnel: vanaf 2 maart mogen alle terrassen weer open met een halve bezetting.
Bedankt voor je antwoorden. Tis me weer duidelijk.