Respect voor het eigen land

In hun onrealistische dromen proberen Groene intriganten, zonder enige appreciatie voor het eigen land, door te drammen over ‘het doorgeven van een schoon milieu’ aan generaties die door hen opgezadeld worden met een biljoenenschuld om vermeende antropogene opwarming van moeder aarde met 0,001°C  te beperken.

Het ‘systeem’ maakt het mogelijk dat een communist met een strafblad, een veroordeelde crimineel, zijn onbeholpen fractieleider vanuit het partijbestuur als een marionet aanstuurt, dat een ongekozen, oliedomme burgemeester met haar communistische kompanen de hoofdstad de verloedering in helpt en de demonstratievrijheid hardhandig de kop indrukt met bot optreden van de M.E.

Afb: wikimedia commons

Voilà, de Nederlandse ‘democratie’ anno 2021 waarin, op schaal vergroot, in Den Haag een als premier vermomde sociopaat diezelfde subversie op landelijke schaal voor zijn rekening neemt.

Hebben een arrogante Mark Rutte en Femke Halsema ooit eerlijk voor de kost gewerkt, een eigen winkeltje neergezet, waarvoor zij met bloed, zweet en tranen knokten om een eigen bestaan op te bouwen? Hebben deze egocentrische beroepstoneelspelers enig idee hoe het is om ’s morgens om 4 uur voor de ovens in het eigen bakkerijtje te staan om de kost te verdienen? Kunnen zij zich voorstellen hoe rampzalig het voor deze en andere MKB-ers  moet zijn om hun nering langzaam te zien verdampen dankzij de idéefixe van een malafide globalist?

Het antwoord laat zich raden, maar zij kunnen zich waarschijnlijk wèl goed voorstellen wat er zou gebeuren als er een directe verkiezing voor het premierschap of het burgemeesterschap zou bestaan of hoe het zou zijn als deze kiezers weer een referendum bij de hand zouden hebben. De beroepsvergaderaars zouden dan de boer op moeten voor de vereiste steun van hun kiezers, die wellicht kandidaten met ‘hands-on’ ervaring zouden prefereren boven de pretentieuze, ‘hoog opgeleide’ parasieten die overal en nergens burgemeester zijn of een bemoeizieke querulant die zich als premier uitput in het bedenken van steeds nieuwe Corona-kwellingen voor het land?

Het is al jarenlang bekend dat een meerderheid der kiezers een gekozen burgemeester prefereert boven een Brulboei, een beroepsbestuurder met grote bek over ‘burgeroorlog’ als Jorritsma of ons kroonjuweel Halsema met haar twee linkerhanden. Burgemeesters die achter hun kiezers staan, hun vrijheid respecteren en verdedigen tegen élitaire willekeur uit het torentje in plaats van laf mee te blaten met gratuite identiteits-prietpraat en zo waarschijnlijk ook mèt hun kiezers alle vormen van vandalisme voorkomen in plaats van hen te provoceren met M.E. agressie.

Die arrogante linkse élite kijkt neer op hardwerkende medeburgers, heeft daarom maling aan hun problematiek en stimuleert zodoende, net als de ‘deplorables’ van Donald Trump, een golf van populisme die dan door de arrogante Pinokkio wordt weggezet als ‘slecht populisme.’ Navrant omdat juist hij de katalysator daarvan is om, kost wat het kost, aan het bewind te blijven. Hij schuwt daartoe geen enkel middel, misbruikt leden van zijn team als ‘offerdieren’, dwingt zelfs zijn voltallige kabinet om af te treden en laat dan onbeschaamd weten ‘dat hij nu meer macht dan ooit heeft en zelfs helemaal niet meer weggestuurd kan worden.’ Narcisme 10, fatsoen 0!

Helaas drijft hij op de reddingboei van verstokte VVD stemmers die niet eens in de gaten hebben dat ‘hun partij’ al lang niet meer ‘hun partij’ is omdat ‘hun Mark Rutte’ inmiddels de Mark Rutte is van een vijandige, nihilistische ideologie die het gemunt heeft op het traditionele VVD kiezersbestand van MKB-ers. Hoe blind kan men zijn? Ik ken ze bij bosjes, ‘ons soort mensen die altijd, net als hun ouders, op de VVD gestemd hebben’ en volstrekt hersendood deze artificiële Coronacrisis ‘uitzitten’ en alles wat hij uithaalt met de mantel der liefde bedekken, wat hij ook moge bedenken.

Ook de rampzalige globalistische 2030 agenda van de VN met ‘the great reset’, de levensgevaarlijke akkoorden van Parijs en Marrakesh en de gestage uitholling van onze soevereiniteit kunnen zij niet zien in hun geborneerde perceptie. Mocht dat toch eens het geval zijn, dan willen zij de realiteit niet onder ogen zien want Pinokkio maakt hen bang over klimaat en Corona, manipuleert hen zodanig dat zij in hem hun beschermer zien en wederom hun stem geven.

Het is een vicieuze cirkel die onze democratie gestaag ondermijnt maar wij kunnen slechts hopen dat zijn gebrek aan respect en empathie voor het eigen land en bevolking de populistische golf dermate doet aanzwellen dat het zijn ondergang en onze redding wordt.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
2 jaren geleden

Neutrale informatie voorziening voor de bevolking is een keiharde voorwaarde voor democratie.
Zonder die eerste kan die tweede simpelweg niet bestaan.
Een onderwijs systeem dat mensen leert zelfstandig te denken, en kritisch te zijn ten opzichte van aangedragen “feiten”, is nog zo’n keiharde voorwaarde voor democratie.
En ook in dit geval kan die tweede zonder die eerste niet bestaan.
Zie hier wat er mis is met onze “democratie”.
Onderwijs dat bol staat van linkse indoctrinatie, en leerlingen afleert om hun gezonde verstand te gebruiken, gecombineerd met een alles overheersend links propaganda apparaat dat voor onafhankelijke journalistiek door moet gaan.
De Nederlandse “democratie” is niet meer dan een schaamlap voor de dictatuur van de globalistische socialistische elite.
Jammer dat driekwart van Nederland te gemakzuchtig, te egoïstisch, of simpelweg te dom is om dat in te zien.

r.dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

Indoctrinatie door linkse propaganda stopt al niet meer bij het onderwijs.

Thierry Baudet mag hier niets zeggen van Soros, maar Biden is nauwelijks aangetreden of de Silicon Valley Mafia haalt Soros openlijk binnen om het volledige ambtelijke apparaat van Los Angeles te hersenspoelen :

https://www.judicialwatch.org/corruption-chronicles/soros-funded-group-to-provide-mandatory-implicit-bias-training-for-city-workers-in-l-a/?utm_source=deployer&utm_medium=email&utm_campaign=tipsheet&utm_term=members&utm_content=20210201155519