Prutsers floreren alleen in een prutser-omgeving

Het kan niet op. Het Kabinet Rutte wordt voor een Parlementaire Enquête Commissie (Toeslagen affaire) en bij de rechtbank (Wilders proces en Avondklok debacle) ontmaskerd als een corrupte bende die het morele kompas en de menselijke maat bij het grofvuil hebben gezet. Een Kabinet dat door een Parlement vol politieke lichtgewichten in het zadel wordt gehouden.

De Parlementaire Enquête Commissie stelde vast dat het rigide beleid van de Belastingdienst rechtbank mensenlevens tot een hel heeft gemaakt en de rechtbank oordeelde dat van een noodsituatie geen sprake is en de avondklok een onterechte, niet op de wet gebaseerde maatregel was. Immers, er was al weken gesproken over de instelling van een avondklok en om het voor de samenleving spannend te houden heeft het Kabinet met zijn politieke marionetten in het Parlement er nog weken over gedaan om die daadwerkelijk door te voeren.

Een normaal mens die zijn leven invult volgens het algemeen geaccepteerde normen en waarde stelsel (dat weliswaar aan de wortel wordt aangetast) volgt het vonnis, accepteert het verlies en telt zijn knopen. Dat houden die politici de doorsnee burger herhaaldelijk voor. Gehoorzaam het vonnis van de rechter en ga door met het leven. Niet echter Rutte die hardnekkig probeert om met de verkiezingen op 17 maart in zicht, zijn politieke gezicht te redden en opnieuw ondanks een zeker stemmenverlies aan de macht te blijven. De man sorteert al voor op de aanstaande verkiezingen en wil zich voor de verkiezingen graag laten kronen als de Redder des Vaderlands.

Hij weigert in te zien dat hij door zijn denken en doen de culturele verworvenheden die na een eeuwenlange strijd met bloed, zweet en tranen gerealiseerd zijn, in tien jaar vrijwel genullificeerd heeft. Hij en zijn maatjes in het duister slaagden er in weer een soort noodwet in een paar uur ergens in een achterafkamertje in elkaar te stampen en door het Parlement te jagen. Om de avondklok links of rechtsom in stand te kunnen houden. Volgens kenners weer een rammelende tekst die van geen kant geschikt is om een groot deel van het dagelijks bestaan aan banden te leggen. En passant, laat hij het volluk ook weten dat enige versoepeling na 2 maart volgens hem niet tot de mogelijkheden behoort.

In anderhalf jaar hebben Rutte c.s. het arrogante en zelfvoldane masker af moeten gooien en hebben zij bevestigd dat het ordinaire prutsers zijn die maar een doel voor ogen hebben: het kapot maken van het Nederland waar het gros van de samenleving zich decennia veilig voelde. Daar waar het past om een politicus met een dergelijke negatieve instelling met pek en veren politiek Den Haag uit te jagen, staan de marionetten in het Parlement de vernietiger van het maatschappelijke en sociale leven van de doorsnee Nederlander enthousiast toe te juichen en heffen zij hem op het schild.

Prutsers zijn het en die floreren alleen in een politieke prutsers-omgeving die bestuurd wordt door een prutser-overheid.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2 jaren geleden

“””Het kan niet op. Het Kabinet Rutte wordt voor een Parlementaire Enquête Commissie (Toeslagen affaire) en bij de rechtbank (Wilders proces en Avondklok debacle) ontmaskerd als een corrupte bende die het morele kompas en de menselijke maat bij het grofvuil hebben gezet. Een Kabinet dat door een Parlement vol politieke lichtgewichten in het zadel wordt gehouden.”””Aldus de heer Brantz.

Het bovenstaande is de “juiste classificatie” van een “groep”, dewelke de macht heeft én Nederland volledig naar de knoppen kan helpen.
Als burger vind ik het onuitstaanbaar en zeker onacceptabel dat de huidige situatie nog voortduurt.
Maar, er is niemand die er iets aan kan doen. En dat is de grootste frustratie voor een weldenkend mens, omdat het ook de “machteloosheid ” aangeeft.
Dat betekent in feite, dat de “echte democratie” NIET WERKT. Het gezapige zootje, het Kabinet `rutte III, is van een ongelooflijke “slechte kwaliteit” waar de incompetentie en onwetendheid er van afdruipt. En……. om de burger “op afstand” te houden is het referendum afgeschaft.

Maar, nu komt het. Wie heeft dat “zooi” in het zadel geholpen en wie vindt het juist uitstekend dat het zo gaat áls het gaat.
Alle redelijke principes worden over boord geknikkerd, omdat toch een grote groep er beter van wordt of er ten minste hun ” dogmatisch ideologische” ambities dan worden verzilverd.
Immers: Het kabinet is nu mijns inziens nog meer LINKS van het midden gaan zitten dan ter tijden van Wim Kok. Het paarse Kabinet.
De VVD is zo diep in het linkse deel gekropen omdat de macht ook daar nu ligt. Het ” liberale verraad” van Rutte is een gotspe.

Wat we ook schrijven of wat we ook willen, de massa is niet geïnteresseerd in de politiek en stemt op ” vadertje” Rutte met zijn ” grote, maar misleidende regels, en verbale kletskoek. Het ” Petitio Principii” , de cirkel- redenering, druipt er vanaf bij het huidige kabinet en dat spreekt de massa kennelijk aan, niet wetende, dat “ze” ongelooflijk belazerd worden.

Zodat: “”Prutsers zijn het en die floreren alleen in een politieke prutsers-omgeving, die bestuurd wordt door een prutser-overheid””, als consequentie van die incompetentie én onwetendheid en Nederland naar de “donder” gaat.
Ik ben ook bang dat ” de massa” niet weet ,”wie of wat” een “psychopaat” is en wat de kenmerken zijn.

Ravian
2 jaren geleden

Het zijn gewoon criminelen, en gezien de ernst van hun misdrijven horen ze op het schavot thuis.

Boudica
2 jaren geleden

Vergeet onze koning niet die deze noodwetten ondertekent, waarmee hij zijn volluk onderdrukt. Dat heeft hij niet beloofd in zijn eed van trouw aan het Statuut voor het Koninkrijk en Grondwet bij de inhuldigingsceremonie. Het Plakkaat van Verlatinghe wordt dan actueel. Zijn troon wordt dan verlaten verklaard door de Staten-Generaal en Nederland is een republiek.