Het slot op de Coronadeur

China is al sinds een jaar bezig met een PR campagne om te ‘bewijzen’ dat het part noch deel heeft aan het ontstaan en de verspreiding van het Corona virus en poeiert nu zelfs de WHO af bij hun poging om e.e.a. te bevestigen.

Afgelopen week verschenen beelden en een hulpeloos commentaar van een Nederlandse wetenschapper die namens de WHO in Wuhan aan het speurneuzen was naar de bron van alle coronamysteries. Althans dat was haar versie. Maar vrijdag jl. werd door de Wall Street Journal (WSJ), op basis van geheel anders luidende info van haar kritischer ingestelde WHO teamgenoten, bericht over ‘knallende ruzies’ met de Chinese ambtenarij. Die weigerde glashard om hun ‘trouwe vrienden’ van de, notabene door communisten en globalisten geleide WHO, ook maar enige bruikbare corona-info te verschaffen.

Afb: pixabay

Die recente WSJ commentaren verschillen wezenlijk van eerdere WHO ‘fake conclusies’ en tonen aan dat China ieder onderzoek, willens en wetens, keihard saboteert. Wat en hoe de politiek gedreven WHO in 2020 ‘onderzocht’ zou hebben staat dan inmiddels ook volledig op losse schroeven. De WHO wetenschappers kregen dit keer te verstaan dat zij de Chinezen maar op hun woord dienden te geloven over 174 coronagevallen. Dossiers waren taboe, evenals oudere Chinese onderzoeken daterend uit de maanden voor de uitbraak, waaruit ‘bleek dat er geen enkel bewijs van het bestaan van het virus bestond’. Het WHO team werd alle toegang tot die dossiers geweigerd in hun poging om te onderzoeken hoe uitgebreid de oorspronkelijke uitbraak in China was. WHO lidstaten produceren typisch dit soort elementaire info, in detail, maar de WHO kreeg slechts een paar dossiers te zien. Dus ‘ieder wetenschappelijk onderzoek werd bewust gefrustreerd’, aldus Dominic Dwyer, de Australische microbioloog van het WHO team.

De Chinezen wachtten véél te lang , meer dan een jaar, voor zij een 90-tal patiënten in Centraal China op afweerstoffen onderzochten die soortgelijke symptomen vertoonden voor de uitbraak in Wuhan. Later onderzoek was uiteraard nutteloos. De Deense epidemiologe Thea Fischer meldde dat “sometimes emotions have run really high in Wuhan”, en Dwyer zei berustend, na China’s zoveelste bewering dat oude bloedmonsters vernietigd zouden zijn: “They said they were destroyed and so on. You know, I guess one accepts that on face value.” Onze coryfee van het OMT blinkt uit in stilte. De Wall Street Journal merkt tot slot op dat WHO-lidstaten de elementaire info die China hen nu pertinent weigert, standaard produceren. De WHO wordt weliswaar ‘geleid’ door een, voor Peking makkelijk te manipuleren, communistisch stromannetje maar ook als organisatie maken zij geen vuist en hun gebrek aan geloofwaardigheid is een aanfluiting.

Kortom, wij mogen gevoeglijk aannemen dat China slechts sinistere motieven heeft, niets nieuws onder de zon. Wellicht willen Bill Gates en ‘zijn’ WHO ook absoluut niets kwaads weten over hun lucratieve ‘Corona-cashcow’ in de hoop ons ook dom en vooral angstig te houden.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
2 jaren geleden

De WHO wil ook helemaal geen vuist maken. De corrupte WHO heeft geen belang bij de waarheid.

Neef Jansen
2 jaren geleden

China wilde af van Trump, en China wil de wereld domineren. Dat zit in de logica van die communistencriminelen die de baas zijn in China. En dus Covid.