Het grote plaatje (I)

De annexatie van onze vrijheid is Machiavellistisch georganiseerd in samenhangende componenten, waarvan wij nooit de finale, globalistische doelstelling mogen vergeten. Wij moeten altijd een open oog houden voor het ‘grote plaatje’ waarin onze onbetrouwbare premier een willig radertje is.

Dit complot wordt aangestuurd vanuit een door communisten geleide organisatie die wij kennen als de Verenigde Naties, in hun ‘2030 agenda’. Die mikt erop dat wij anno 2030 allemaal gelobotomiseerd zullen zijn en ‘gelukkig’ met onze bezielende leider, Big Brother. Let wel, dat alles ook nog eens geheel op uw eigen kosten. Het verhaal wordt geactiveerd met onzin als ‘the great reset’ en ‘building better’, waarvan géén van die idioten weet te vertellen wat daarmee bedoeld is in constructieve zin, maar des te meer in destructieve zin, met het oog op de vernietiging van onze democratische normen en waarden.

Big Brother creëert en politiseert daartoe periodiek zijn valse ‘narratief’ van ‘onoverkomelijke maatschappelijke problemen’. Die rollen soepeltjes uit de koker van Leon Trotski’s permanente revolutie, zoals het volstrekt natuurlijke fenomeen van de ‘Ozongaten’ in de atmosfeer tot de illusoire antropogene opwarming van de aarde. Nu hebben zij de boel pas goed in de greep met het Coronabedrog via de WHO met hun globalistische ‘stakeholders’ die slapend rijk worden aan niet adequaat geteste, gevaarlijke vaccins die niet eens goed blijken te werken.  

Dat resulteert in twee essentiële vragen: ‘wie vormen dit globalistische oligopolie en wie pakt dat oligopolie aan’? In de USA hebben alle betrokkenen schaamteloos hun democratische vermommingen laten vallen in hun greep naar de macht, dus daar is het antwoord te vinden.

Volgens de ‘Democrat Socialists’ èn de voltallige Democratische ‘swamp’ is er in het afgelopen jaar geen centje schade aangericht door moordende, brandstichtende, plunderende zwarte bendes van het Marxistische BLM en door Soros betaald gespuis van Antifa. De schade van ‘grotendeels vreedzame protesten’ loopt weliswaar in de miljarden, maar dat komt hen nu niet zo goed uit en de medeplichtige pers veegt alles wel weer onder het kleed, om van ‘Big Tech’ niet te spreken. Wij ervaren hier het vergelijkbare probleem van de NPO en de schrijvende ‘lokale sufferdjes’, terwijl ‘Big Tech’ ook hier steeds probeert hoe zij een stap verder kunnen gaan.

Macht

Hoe machtig is dit oligopolie? In sommige grote Amerikaanse steden steeg het moordcijfer tijdens de globalistische orgie met 30%, een cijfer dat volgens onderzoekers geen modern precedent kent. In St. Louis was het aantal moorden het hoogste in 50 jaar, in Cincinnati werden alle records gebroken. New York City telde 462 moorden, een 45% stijging, terwijl de stad 1531 schietpartijen kende, oftewel 97% meer dan de 777 in 2019. Maar 96% daarvan waren negers of Latino’s, vermoord door andere negers of Latino’s, dus daar kon links Amerika geen politieke winst uit peuren. Van Chicago, het epicentrum van linkse corruptie en incompetentie, zal ik u de cijfers besparen, maar zelfs New York verbleekt daarbij. Desondanks hangen de Democraten in de gordijnen over één rel op 6 januari in Washington waarbij, in de voorste gelederen via ‘face recognition’, al meteen handenvol bij de politie bekend Antifa gespuis in het Capitol Building werd gesignaleerd, handig geïnfiltreerd onder Republikeinse demonstranten en evident conform een vooropgezet plan. Géén Toeval!

Het moge duidelijk zijn, slachtoffers van geweld zijn slechts dan interessant als zij hen kunnen misbruiken voor hun politieke narratief, reden waarom meer dan 20.000 troepen naar Washington DC werden ontboden, en er nog steeds zijn, om vooral maar te onderstrepen wie de ware daders en hun slachtoffers zouden moeten zijn. Dat valse ‘narrative’ moet nu met hulp van de gretige media en Big Tech op de Josef Goebbels eigen wijze ingewreven worden, opdat deze voor de rest van deze eeuw het bebloede shirt van de Republikeinen zal zijn en blijven, om hen daarmee tot landverraders te bestempelen, terwijl de ware fascisten achter dat rookgordijn dat arme land volledig slopen.

Dat is de enige bedoeling van het belachelijke tweede impeachment van Trump, een kangaroo court gelijk de acte voor de Bühne waarmee Adolf Hitler na de Rijksdagbrand Van der Lubbe ter dood liet veroordelen,  maar in feite tegelijk de Joodse bevolking nog meer in het verdomhoekje plaatste voor zijn ‘Endlösung’. Datzelfde nefaste scenario wordt nu gevolgd door de globalistische tirannen in de Democratische partij. Trump’s politieke erfenis, zijn ‘legacy’, wordt beschermd door de overgrote meerderheid der Republikeinen, want hun kiezers nagelen politieke verraders nu zonder meer aan de wand. Maar het gaat de Democraten erom de toekomst van de Republikeinse Partij te slopen met hun retorische inflatie over ‘landverraad’, waarvoor hun voltallige ‘deep state’ langzamerhand zèlf 100% voor kwalificeert. Dus ook alle conservatieve leden van ‘the House’ en ‘Senate’ die het waagden Trump te steunen moeten eraan geloven door hen medeplichtigen te maken in dat linkse fabeltje.

“Dus gaan alle remmen
los over landverraad”

Conservatieve aandacht voor de dominante Big Tech censuur en het gelieg en bedrieg van andere media is een reflectie van de erkenning van deze risico’s, want het feit dat Twitter handenvol leidende conservatieven ongestraft van het internet verwijdert, evenals Parler en de toenemende roep voor ‘heropvoeding’ van 74 miljoen Republikeinen en de subversie jegens Fox News, zijn omineus. Ook het feit dat de Democraten, naast de ‘heropvoedingskampen’, proberen hun dodelijke greep op de Amerikaanse burger te verstevigen onder de bewust zeer schadelijke noemer van ‘binnenlands terrorisme’ is niet anders dan puur fascisme. Het grootste gevaar voor alle bonafide conservatieven is echter dat de desperate Democraten begrijpen dat zij, na de economische en sociale puinhoop die zij nu al creëren, in 2024 niet van Trump kunnen winnen. Dus gaan alle remmen los over ‘landverraad’ om hun vendetta tegen Trump een permanent trekje te maken van het Amerikaanse politieke toneel, nadat dit vier jaren lang niet mocht baten. Hoewel hun burger- en mensenrechten na vier jaren Trump ongeschonden overeind stonden, terwijl zij zelf al sinds 2015 alleen maar schuimbekten over Trump’s tirannie, proberen zij nu deze rel bij het Capitool te melken om het land alsnog aan te smeren dat Trump een Nazi is…  

Hoe pak je dit oligopolie aan? Het zal hen niet meevallen om die leugens vol te houden tot 2022, laat staan 2024 maar de corrupte pers en Big Tech zijn als de dood voor een Republikeinse ‘comeback’. De hamvraag is hoe conservatieven nu aan die ‘comeback’ gaan werken en in eerste instantie gaat het er dan om dat de rel van 6 januari bij het Capitool tot zijn ware proporties wordt teruggebracht.

Trump’s lompe gedrag was uiteraard vaak over de schreef, maar dan wèl in een begrijpelijke reactie op de dagelijkse, ergerlijke provocaties van linkse leeghoofden? Jaar in jaar uit, maar daar hoeven ‘slappe darmen’ als Mitt Romney zich niet achter te verschuilen. Zij kunnen beter meewerken om de valse aanklacht over ‘een aanslag op de grondwet te weerleggen’, temeer omdat de Democraten het juist zelf zo op die grondwet gemunt hebben.

Daarmee slaan de conservatieven hen dit valse wapen uit handen maar dan is er nog de torenhoge ‘klus’ van Big Tech, het oligopolie dat het in feite voor het zeggen heeft in de USA in plaats van hun marionet Joe Biden. Nadat zij de laatste jaren hun massieve controle over het land, om niet te zeggen de wereld, hadden opgebouwd, gooide Big Tech eindelijk alle gène overboord, iedere pretentie van terughoudendheid of respect voor de normen van het vrije woord of pluralisme. Zij banden eerst de president van ieder platform en vervolgens iedere ‘andersdenkende’, zelfs hun conservatieve concurrenten.

Straffen

Hun excuus is niet alleen de persoon Trump, want die is weg. Nee, dit is een serieuze poging van Big Tech en ‘woke’ bedrijven om 74 miljoen Amerikanen te straffen, van hun platforms te gooien, te delegitimiseren en te marginaliseren, om iedere ‘andersdenkende’ dan hun fascistische alliantie van corporate media, linkse Democratische élite en tirannen van Silicon Valley, tot zwijgen te brengen.  Het is wederom het onverbloemde systeem van Pol Pot en Mao’s ‘culturele revolutie’ die tientallen miljoenen het leven kostte. De smoes dat deze brave mensen ‘tot geweld zouden oproepen’ doet denken aan de tijd van Stalin in Moskou, maar zij pretenderen ook niet één haartje fatsoenlijker te zijn omdat hun platforms iedere dag bol staan van bedreigingen met moord en doodslag aan het adres van de 74 miljoen ‘andersdenkenden’.  Notabene rekruteert ISIS via Facebook! De regering van Myanmar roept op tot genocide via Facebook na de militaire coup van vorige week…

Dagelijks verschijnen ‘sappige’ beelden van kindermishandeling voor perverse liefhebbers, maar dan verwijst dit tuig naar de wetsdienaren! Kleding outlets die ‘patriottische kleding’ verkopen verdwijnen ook spoorloos en als zij nog een paar stappen verder, dus objectief gezien véél te ver, gaan en een voormalige politicus als Ron Paul bannen, dan was het ‘per ongeluk’. Zij blazen in hun hegemonie, hun oligopolie, ongestoord het publieke debat op en ‘castreren’ zo hele volksstammen van goedwillende, ‘andersdenkende’ burgers die geen boodschap hebben aan hun communistische hysterie die bepaalt wie er nog iets mag zeggen. Ook de retail wordt aangepakt, samen met Amazon bepalen deze schooiers welke bedrijven de markt op mogen opereren in hun digitale oligopolie, zoals in het geval van Parler met de smoes dat Parler een platform zou zijn voor het organiseren van het geweld bij het Capitol Building en de gewelddadige bedreigingen waarvan deze globalisten nachtenlang wakker liggen.

Navrant is dat zelfs de linkse Washington Post constateerde dat Facebook en hun app Instagram èn Twitter hun deuntje meebliezen in de organisatie van de rellen op 6 januari die Parler uiteraard verre overvleugelden. Uiteraard gaan die niet uit de lucht, want deze fascisten brengen hele volksstammen ‘andersdenkenden’ tot zwijgen, dus de eliminatie van Parler was mooi meegenomen.  Maar ook het globalistische corporate America doet mee, banken die Trump’s rekeningen sluiten zoals Deutsche Bank of Stripe, de processor van creditcard transacties die zijn campagne boycot. Shopify verkoopt de waren van de Trump campagne of van de Republican National Committee niet langer. ‘Salesforce’ verzendt niet langer de emails van de Trump campagne of de email service MailChimp bant al zekere gebruikers, terwijl Mozilla, gelieerd aan de Firefox browser, meld dat ‘bad actors’ meer dan ‘de-platforming’ verdienen’. Conservatieven gaan over naar ‘chat apps’ als Signal en Telegram, die encryptie gebruiken, maar de ‘left-wing nonprofits’ staan al te stuiteren om deze ook te verbannen.

De samenspanning van Big Tech met de grote bedrijven maakt hen onstuitbaar, zoals het extreem linkse NBC vorig jaar samen met Google probeerde ‘the Federalist’  plat te gooien omdat zij Google’s advertentie regels minimaal geschonden zouden hebben in de commentaren sectie. The Federalist is een grote website met miljoenen vieuws èn de kracht om zo’n smerige aanval te weerstaan, maar velen kunnen dat niet. NBC kreeg de volledige medewerking van de Democraten, die de hulp van Big Tech bij de campagne van Joe Biden, die zelf in zijn kelder zat, èn in de verkiezingsfraude, aan hun zijde vonden. De pretentieuze Michele Obama vroeg Big Tech om Trump te bannen. Op grond waarvan?


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties