Een narcistische orgie of orgastisch narcisme?

Er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, maar de narcistische globalisten in het Amerikaanse Congres hebben geen gelijk en krijgen het ook niet in hun razernij om hun impeachment proces tegen een president die geen president meer is door te drammen.

Zij weten donders goed dat vrijspraak op voorhand vaststaat, net als in voorgaande gevallen, maar 100 dure Senatoren zijn nu wèl dag in dag uit verplicht deze dolle razernij aan te horen. Dat zijn rond de duizend duurbetaalde uren per dag voor een slechte show, reden waarom John Roberts, de chief justice van de Supreme Court al geweigerd heeft om deze farce voor te zitten.  Een presidentiëel impeachment van een burger is nu eenmaal niet grondwettelijk voorzien, dus ondenkbaar, reden waarom de Democratische leden van ‘the House’ gemakshalve ook al druk bezig zijn om ‘extremistische Republikeinse’ leden van dat instituut te identificeren, teneinde hen uit allerlei comités te zetten. Dit terwijl zij zelf al vier jaar lang Jan en alleman met moord en doodslag bedreigen en manipuleren met valse aanklachten zoals het RussiaGate boerenbedrog. Een soort van asymmetrische ‘orde op zaken’ zoals slechts communisten met hun éénrichtingsbreinen kunnen bedenken en argumenteren. Dit alles als symptomen van een narcistische orgie waarin Congres, regering,  bureaucratie en politieke activisten in hun obsessie om Trump te vierendelen gemakshalve zoveel mogelijk slachtoffers proberen te maken in één brede streek van hun bloederige penseel. Zij nemen het zekere voor het onzekere, hun Nemesis Trump mag NOOIT meer terugkomen! 

Ondertussen vergeet de bloeddorstige horde dat elk biljoen Dollars dat zij nu achteloos lenen ooit terugbetaald dient te worden, net zoals onze Pinokkio hier de economie verwoest en daarom lukraak met geleend geld smijt, ‘omdat het zo goedkoop is’, waardoor het veelal op verkeerde adressen terecht komt. Ondertussen worden er tienduizenden banen in de USA vernietigd, worden er tienduizenden ‘andersdenkenden’ gecancelled en werkloos gemaakt omdat het nu maar eens afgelopen moet zijn met die ellendige vrijheid van meningsuiting voor ‘mensen die er helemaal niets van begrijpen’. Een race naar de bodem! Wat deze nihilistische imbecielen ook niet begrijpen is dat zij iedere vorm van creatief denken de kop indrukken, zowel in wetenschap als humanistische studies. Dat een pur sang globalist als Pinokkio, die het slechtste met ons land voorheeft, de lef heeft om bij de goedkope keukenmeidenverhalen over zijn politieke antipode Baudet aan te haken met geveinsde orgastische kreetjes als ‘walgelijk’, is ronduit …walgelijk!  Ook in Nederland zal het de hardwerkende burger zijn die Pinokkio’s onnodige schulden gaat betalen met hogere belastingen, stagflatie of decennia van negatieve rente die zijn pensioentje volkomen uithollen. Ook in Nederland kannibaliseren wij ons met Rutte’s financiële ‘va-banque’, een Hollandse variant op Harakiri. Er is een parallel met de tien eeuwen geleden groeiende en bloeiende Islam die in de 19e eeuw verstarde in eenzelfde fascistische stuip, leidend tot stagnatie en uiteindelijke degeneratie tot het huidige niveau van achterlijke intolerantie, armoede en hersenloos geweld. Dichter bij huis hebben wij dezelfde intolerantie en censuur ook al gezien tussen 1932 en 1945, maar de globalistische drammers anno 2021 leren nergens van omdat hun geborneerde frames nergens voor open staan. Zij zien zichzelf als ‘verlichte dictatoren’, maar zijn ordinaire tirannen.

 Wij zullen nooit weten wat voor briljante, originele denkers in Rusland en Oost-Europa ten slachtoffer zijn gevallen aan een moorddadige, fascistische censuur die het globalisme nu opnieuw op ons probeert los te laten. Daarom durven wetenschappers, zowel in de USA als in Nederland, hun mond bijna niet meer open te doen in hun pogingen om voldoende ‘woke diversiteit’ te betrachten, teneinde hun job niet te verliezen. Overheid en bedrijven mogen nog slechts negerinnen, desnoods niet al te lichtgekleurde mulattas aannemen volgens een Marxistisch draaiboek dat de Grondwet met voeten treedt.  Dat premier Rutte onze Grondwet met voeten kan treden met zijn permanente ‘tijdelijke’ noodwet dankzij ons jammerlijke parlement is een gotspe. ‘Big Brother’ kijkt als lachende derde toe hoe het globalisme de westerse wereld verscheurt in hun orgastisch narcisme.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties