Democratie betekent dat niemand meer tegen ons kan stemmen

Het eens zo respectabele Time Magazine is, net als de eens respectabele NRC, verloederd naar een niveau waarvan de tranen in de ogen springen bij wie de originele versies heeft mogen lezen in plaats van de hedendaagse infantiele, ‘woke’ sufferdjes.

Time komt met een onbeschaamde bekentenis van het globalistische verkiezingsbedrog in de USA, onder het ranzige motto: ‘hebben wij jullie eens even goed bij de taas gehad!’ U leest het goed, in hun narcisme komt Time eens fijntjes uit de doeken doen hoe de linkse élites de zaak geflest hebben bij de verkiezingen. Uit leedvermaak of wellicht arrogant narcisme? Laten wij het houden op hun onvoorstelbare, ‘woke’ hufterigheid.

U herinnert zich nog hoe de Amerikaanse corporate media -en hier de tot op het bot corrupte NPO- de laatste maanden ‘aan hun gerief kwamen’ door  Trump’s klachten over doorgestoken kaart bij de verkiezingen als ‘landverraad en complottheorieën’ te bestempelen? Nu zien wij in ons land het goedkope equivalent hiervan in achterbakse keukenmeidenverhalen over Baudet; zelfs bij het eens respectabele Elsevier sluipt de politiek correcte rot erin. Time blijft dit vals klinkende deuntje tot in den treure herhalen, maar geeft nu onbeschaamd opening van zaken over de linkse “conspiracy among a well-funded cabal of powerful people in an an extraordinary shadow effort that successfully pushed Trump from office”. Time ‘national political correspondent’ Molly Ball schrijft: “In a way Trump was right. There was a conspiracy unfolding behind the scenes.” Vervolgens beschrijft zij dit complot als ‘iets uit een paranoïde, koortsachtige droom – een goed gefinancierde broederschap van invloedrijke lieden, uit industrie en ideologische groeperingen die samen achter de schermen percepties beïnvloedden, regels en wetten veranderden, media aanstuurden en informatiestromen manipuleerden.’  Over landverraad gesproken…

Trump werd, wegens zijn klachten dat de verkiezingen doorgestoken kaart waren, behandeld alsof hij een driekoppig monster was maar in zijn veelvuldig bewust verkeerd weergegeven speech van 6 januari zei hij letterlijk:  “This year they rigged the election.They rigged it like they’ve never rigged an election before.”  Daarop willen schuimbekkende globalisten hardmaken dat HIJ landverraad pleegt.

Ball neemt deze onzin klakkeloos over in Time, en probeert deze te onderbouwen op een wijze ‘waar je broek van afzakt’ en waarachter zelfs niet-volledig-hersendode linkse extremisten langzamerhand een vraagteken beginnen te zetten. George Orwell zou dit stuk ‘doublespeak’ graag gezien hebben als bewijs van zijn heldere inzichten in de salonsocialistische schizofrenie van Molly Ball, met enerzijds haar voortdurende ‘Trump is crazy’ mantra, terwijl zij anderzijds haar ranzige verhaal opdist over de grootste samenzwering van de eeuw! Haar schokkende minachting, samen met haar nog schokkender ignorantie over hoe het concept van ‘een regering voor de mensen door de mensen’ verschilt van haar dagdroom van linkse oligarchen, toont aan dat zij slechts voor gehersenspoelde fascisten schrijft en zelf ook al een behoorlijke tik van die molen te pakken heeft.

Haar samenzwering ‘trof alle aspecten van de verkiezing. Zij kregen staten zover dat zij hele verkiezingssytemen en zelfs wetten veranderden en hielpen om honderden miljoenen Dollars in publieke en privé fondsen binnen te brengen. Zij slaagden erin klachten bij rechtbanken over het gerotzooi met stemmen te onderdrukken, recruteerden legers van poll medewerkers en slaagden erin miljoenen mensen per post te laten stemmen’. Is het niet frappant dat één van haar helden èn één der grootste schurken van de Silicon Valley kliek, Amazon’s CEO Jeff Bezos, enkele weken geleden nog in een geschil met één der vakbonden het ‘in mail voting’ systeem categorisch afwees ‘als één der meest onbetrouwbare systemen’? 

Zonder het globale misbruik van het Covid-19 bedrog was dit complot ook nooit gelukt, kijkt u maar eens waar een desperate Pinokkio hier nog steeds mee wegkomt door over ‘de enorme besmettelijkheid van de Engelse variant’ te leuteren, terwijl er geen mens méér door sterft! Dit Time verhaal is voor deze simpleton van een schrijfster, met haar ‘dozijnen van interviews met andere samenzweerders’, het bewijs van hun inspanningen om de integriteit der verkiezingen te garanderen’. Triest hoe Time Magazine zo kan verloederen dat zo’n reïncarnatie van een rund niet ziet hoe zij en haar samenzweerders de integriteit der verkiezingen juist hebben verkracht.

De helft van alle stemmen en het merendeel van de Biden stemmen waren ‘in mail’, dus wat is eenvoudiger dan de stemmentellers te corrumperen en de toezichthouders op meer dan tien meter afstand te houden, zoals practisch overal gebeurde? Nog afgezien van onleesbare namen der afzenders en handtekeningen en de honderduizenden reeds lang overleden kiezers! De laffe Supreme Court heeft in december een goed gedocumenteerde ‘the Kraken’ klacht van advocaat Sidney Powell weliswaar in principe geaccepteerd, maar de beslissing over een eventueel proces meteen naar de 2e helft van februari doorgeschoven, waardoor het eigenlijke proces zeer wel pas in oktober speelt. De volledige Amerikaanse rechtspraak was ofwel corrupt of ging uit angst voor de Democratische manipulatie meteen op de rug liggen. Een nationale schande.

Als ik dit in de USA zou schrijven was ik ook ‘een bigot’ geweest omdat ik slechts naar, voor hen onwelgevallige, feiten kijk. Ik was sowieso ook een ‘white supremacist’ geweest en nu een ‘domestic terrorist’; zo werkt dat. Over de smerige rol van Big Tech in de suppressie van relevante info, zoals de corruptie van de criminele Biden familie, heb ik in de afgelopen dagen al meermaals geschreven. Onderzoek na de verkiezingen wees uit dat Biden’s corruptie hem de kop gekost zou hebben bij de kiezers, maar nu heeft Big Tech hun demente paard van Troje in het Witte Huis! Ook na de verkiezingen werden alle onderzoeken naar hun corruptie door Big Tech onder het kleed gewerkt zodat Trump’s terechte klachten keer op keer als complotten konden worden weggezet. Kortom, aan alles waarvan deze zieke leugenaars Trump beschuldigen zijn zij zelf schuldig.

Niet voor niets moesten zij de wetgeving masseren teneinde alle te laat arriverende ‘in mail votes’ tot dagen na de ‘deadline’ mee te kunnen nemen, reden waarom al dagen voor de verkiezingen bekend werd gemaakt dat er meer tijd, véél meer tijd dan wettelijk toegestaan, nodig zou zijn terwijl alvast dagelijks van de dagen geschreeuwd werd dat Biden de winnaar was om Trump’s protest te smoren. Weet u nog hoe ook Pinokkio president Trump aanspoorde ‘zijn verlies te erkennen’?

Facebook’s intrigant Zuckerberg gaf $350 miljoen voor extra training voor verkiezingsmedewerkers om dit bedrog soepeltjes te laten verlopen. Democraten waren desperaat in de verkiezingsnacht, want Trump lag inderdaad ruim voor, maar werden na het verstrijken van de deadline voor het tellen van de stemmen steeds vrolijker.

Ik kan onmogelijk alle ziekmakende details van het bewuste Time artikel tegen het licht houden, maar raad u aan het gehele artikel te lezen, zodat u ook voorbereid bent op de voortgaande chicanes van premier Rutte met zijn doorzichtige Coronabedrog en die in een ‘groter plaatje’ kunt plaatsen, want na Corona begint hij zonder meer over ‘Klimaat-lockdowns’. Wedden? Ik schreef dezer dagen ook al dat het vertrouwen van Republikeinen in de steeds linksere ‘big business’ als een pudding ineen gezakt is. De laatste 2 maanden is dit met 26 punten naar 31% gezakt. De Wall Street Journal signaleerde ook al hoe ‘big biz’ rechtstreeks in het maatschappelijke gebeuren heeft ingegrepen, terwijl de criminele linkse élites hun ‘bruinhemden’ van BLM en Antifa met één druk op de knop, naar wens, konden activeren en daarbij ook niet terugschrokken voor moord, plundering en brandstichting omdat Trump nog op winst stond toen de drugaddict George Floyd omkwam.

Over hun fascisme en landverraad gesproken: Nu is bekend geworden dat “… the Protect the Results coalition had a map listing 400 planned postelection demonstrations, to be activated via text message as soon as Nov. 4. To stop the coup they feared, the left was ready to flood the streets.” 

Dat was niet nodig met hun complot, maar nu spelen Stalinistische heropvoedingskampen van Trumpsupporters, potentiële razzias op Trump supporters als ‘domestic terrorists’, intimidatie van conservatieve politici onder het motto: ‘Democracy’ Means No One Can Vote Against Us’

Voor wat dat betreft zijn diezelfde arrogante élites ook hier doende hun globalistische net over ons land uit te spreiden met de enthousiaste participatie van onze globalistische premier die niet aarzelde om éérst zijn voltallige kabinet te laten aftreden zodat hij kon blijven zitten , om daarna hondsbrutaal te stellen ‘dat hij nu nog meer macht had omdat hij niet meer naar huis gestuurd kan worden’. Die élites, met de arrogante premier ‘houd je bek’ Rutte voorop, hebben een intense hekel aan hun kiezers en zwelgen in hun vermeende intellectuele superioriteit over de ‘populus’ en Mark Rutte’s ‘verkeerde populisme’.

In feite proberen zij u dom en hulpeloos te maken om u daarna in uw gezicht uit te lachen!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
3 jaren geleden

De meeste mensen hebben het nog niet door maar “woke” is een infantiele verbastering van het woord “wacko” door SJW domoren.