De strijd tegen de ‘Radicale Cancel cultuur’

In de USA misbruiken nu zelfs grote bedrijven hun macht om de rest van het land radicale culturele standaarden door de strot te forceren die in hun bestuurskamers zijn geïnfiltreerd door een verknipte academische wereld.

U kent ze wel, de laffe non-valeurs aan de UvA en andere door communisten geïnfiltreerde instituten voor ‘hoger onderwijs’ waar het toekomstige D66 kader wordt geschapen. Het laatste schandaal is het ontslag door Disney van de actrice Gina Carano als levend bewijs dat het linkse gespuis probeert om iedereen te vernietigen die hun ‘woke’ ideeën doorprikt.  Zie HIER. Carano werd ontslagen door Lucasfilm omdat zij de ‘religieuze vervolging’ van conservatieven door de linkse ‘mob’ vergeleek met de holocaust, terwijl Pascal, een andere acteur die o.a. Trump-supporters vergeleek met Nazi’s, juist door Lucasfilm  werd binnengehaald, aldus de New York Post.

Nu slaan alle linkse stoppen bij Disney door in de radeloze hetze tegen de uit 1976 daterende ‘muppet show’ die in 17 afleveringen ‘negatieve kenmerken’ zou vertonen die schadelijk voor de ‘woke cultuur’ lijken! Hoeveel  infantieler kan dit volkje nog worden? Dit zijn recente voorbeelden, maar deze nihilistische bloedhonden zijn dag en nacht doende om niet alleen de USA maar de hele westerse wereld hun nieuwe ‘woke’ maatschappelijke infrastructuur door de strot te wurgen teneinde alle culturele heilige huisjes te slopen. Let u maar op D66, op ellendelingen als Arie Boomsma en de rest die zich dagelijks aan de NPO ruif laaft.

Cancel de canceller

Hoe kunnen wij die zieke ‘ Cancel Cultuur’ op onze beurt ‘cancellen’? Een simpele observatie leert dat ‘links’ altijd opereert vanuit een veilig collectief waarin individuele verantwoordelijken zich lekker kunnen verstoppen, terwijl conservatieven per definitie als individu opereren en daarmee kwetsbaar worden voor laffe ellendelingen als voornoemde Arie Boomsma en zijn ‘groupies’. Tenzij het beoogde slachtoffer in staat is om van zich af te bijten en daarmee een bedreiging vormt – met serieuze argumenten – voor het dogma van de ‘cancel cultuur’.

Zodra wij de rollen omdraaien en de verantwoordelijke misbaksels uit hun veilige collectiviteit lichten en individueel tegen het licht houden om hen ook eens af te straffen, is het gedaan met die ellendige ‘cancel cultuur’. Iemand als voornoemde Arie Boomsma kwam ‘kakken te kort’ om zijn valse aantijgingen af te zwakken, maar de schrik zat er goed in! Maar de echte slachtoffers zijn de dagelijkse aangevallen ‘gewone mensen’ die zich niet kunnen verdedigen tegen de veranderende culturele standaarden die grote bedrijven pousseren uit pure lafheid van hun bestuurders om een vuist te maken tegen de smerige waanideeën – je bent ‘progressief’ of een ‘tokkie’ – der ‘woke millennials’ die hun gelederen geleidelijk komen ‘versterken’ bederven.

Zagen

Er zijn serieuze gevolgen verbonden aan de op ‘de gewone man’ gerichte ‘cancel cultuur’, waarmee onze vrijheid van meningsuiting héél ernstig wordt geschaad door nitwits die voor de NPO camera’s tegen betaling linkse idée-fixes zitten te herkauwen. Het maakt mensen bang en dàt is precies het recept van Big Brother waarmee onze premier zijn Coronabedrog overeind houdt: angst! Daarom is het zo goed dat een Baudet zijn politiek credo heeft gelanceerd dat zaagt aan de stoelpoten van het moreel corrupte kartel en dat Ongehoord Nederland, plus anderen hun stemmen meer en meer verheffen. Ook kleintjes als Sta-Pal blazen daarin hun constructieve deuntje mee om de aandacht te vestigen op misstanden als de indoctrinatie van schoolgaande kinderen, van studenten en ambtenaren en nu ook al van mensen die werken in het bedrijfsleven.

‘Links’ heeft nu het geld van BigTech achter zich, maar ook al hebben conservatieven momenteel kennelijk niet de vereiste financiële middelen, wij hebben weldegelijk het sociale en politieke kapitaal om aan nieuwe, beschaafdere culturele platvormen te werken, desnoods met bloed, zweet en tranen. Er is altijd vraag naar authentieke geluiden als die van FvD of van O.N., getuige de angst die ‘links’ voor hen koestert en de dagelijkse pogingen tot sabotage die vooral een Baudet ervaart.

Zij zijn nu al doende om alternatieven voor de verziekte politiek correcte culturele standaarden te creëren, dus laat u zich niet intimideren zoals zelfs veel laffe bestuurders van grote bedrijven dat toestaan, maar geef uw steun aan die alternatieven die zich nu manifesteren en het juist daarom aan alle kanten zo moeten ontgelden.  


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J.Blaak
3 jaren geleden

Het is een goed stuk, maar teveel eer voor Arie Boomsma.
Dit misbaksel is niet alleen een linkse woke canceller, maar een nihilistische nitwit. Zodra zijn bedoeninkje in de verdrukking komt , dan gaat hij piepen.
Het is een omhoog gevallen engnek, die alleen voor zichzelf staat en als links beter voor hem voelt en zijn aflossingen komt brengen kan alles in elkaar ploffen.
Arie is woke himself.