Laat ze toch

In China maakt de communistische pers gehakt van Mark Rutte door de rellen in Nederland te vergelijken met hun communistische repressie in Hong Kong. Grote foto’s van Nederlandse M.E. te paard die op oude dames en heren inhakken… Ongepast ? Of hebben zij een punt ? Welnee, dit is gewoon om je dood te schamen voor onze eigen regering…

Uiteraard zitten er – vaak piepjonge – ettertjes tussen de demonstranten en dat valt nooit goed te praten, maar premier Rutte zuigt de collectieve natie het bloed onder de nagels vandaan met zijn lockdown en nu weer de ‘Sperrzeit’, met zijn eeuwige bangmakerij over een verschrikkelijke nieuwe Corona mutant uit Engeland die waarschijnlijk nog minder schadelijk is dan het originele Covid-19.

Afb: pixabay

Gisteren kwam ik een 82 jarige bekende tegen die net van Corona hersteld was na enkele dagen koorts en een hardnekkige hoest, maar zonder enige andere medicatie dan een anti-grippine voelde hij zich weer kerngezond. Risicogroep?  Welnee, gewoon een gezonde oude baas die een beetje op zichzelf past en concludeert dat het eigenlijk niet anders was dan het laatste griepje dat hij 20 jaar geleden opliep. Griepprik? Nee, aan die loterij begint hij niet, maar wèl is hij bijzonder slecht te spreken over het onscrupuleuze paniekbeleid van Mark Rutte, die evident eigen politieke belangen hiermee dient.   

Het geleuter van een Rutte en Grapperhaus over ‘agressieve’ relschoppers tussen ‘bona fide demonstranten’ is dan ook te dol voor woorden als wij eraan denken hoe vredig de menigte op het Museumplein stond te praten zonder één mens lastig te vallen. Pas toen Halsema’s agressieve M.E. zonder enige noodzaak van leer trok werd de sfeer grimmig, maar dat was niet aan die duizenden demonstranten te danken die door dezelfde hypocriete Halsema, Rutte en Grapperhaus als ‘agressief’ worden bestempeld. Wat een gotspe, die komedianten die slechts angst willen creëren om vervolgens de illegitieme vrijheidsbeperkingen te rechtvaardigen. Langzamerhand weten teveel mensen dat Corona niet meer is dan een gewoon griepje, waar ieder normaal denkend mens ook voorzichtig mee omspringt en de ‘ontzettend besmettelijke’ Britse mutant is Rutte’s k..smoesje voor ‘de derde’ en ‘de vierde golf’, want daarvoor heeft hij zijn illegitieme, tijdelijke noodwet erdoor gedrukt die hij eindeloos kan blijven verlengen en misbruiken.

Opvallend is dat o.a. in Nijmegen het juist groepen van ‘hardcore’ voetbalsupporters bleken die de straat opgingen om plunderingen te voorkomen, dus het kan verkeren vriend Grapperhaus… Waar gaat Nederland heen onder Deng Xiao Rutte? Worden wij een tweede Hong Kong omdat onze wereldvreemde machthebber de wereld nog slechts vanuit zijn eigen geborneerde denkraampje kan zien? ‘The world according to Mark Rutte’ is gebaseerd op amateuristische assumpties van iemand die slechts een administratief hulpje was in de afdeling personeelszaken van Unilever, het carrière-afvoerputje van elk groot bedrijf. Zijn volstrekt arbitraire ‘benchmark’ is de I.C. zorgcapaciteit, maar dat is een doemmodel dat door de Engelse charlatan Neil Ferguson is gecreëerd.

Rutte’s voortdurende aanwakkeren van angst- en paniek, zoals nu de ‘Engelse mutatie’, houdt de grond bouwrijp voor meer beperking van onze vrijheid en daarmee creëert de visieloze premier Rutte een tijdbom onder de bevolking waarvan wij nu de eerste symptomen zien. Het zijn niet alleen jongeren die geen leven meer hebben, het zijn ook ouderen wier onderneminkjes ‘niet essentieel’ worden verklaard door een idioot op bloemetjesschoenen die hen hun levenswerk èn veelal hun pensioen ontneemt. Laat die ouderen toch demonstreren en laat die jongeren weer voetballen in het weekend, dan hebben wij geen centje pijn.

Maar nee, Rutte houdt de angstpsychose lekker in stand en kritiekloze ignorami in de 2e Kamer blaten met hem mee over de Engelse mutant en geven toe aan de avondklok ellende die nu nèt de druppel is die de emmer doet overlopen. Nu vraagt de politie om een verbod op demonstraties, dat uiteraard slechts tijdelijk moet zijn, maar met de onbetrouwbare Rutte is het nu eenmaal het verhaal van de ene vinger en de gehele hand. Zoals wij de laatste week zien kan het politie-ingrijpen voor sommigen niet zwaar genoeg zijn in Rutte’s monomane ‘virus en vaccin psychose’, waaraan alle rampzalige neveneffecten op de bevolking ondergeschikt gemaakt worden. Zoals ik al eerder betoogde is Rutte een sociopaat die de schouders ophaalt over grote eenzaamheid, zelfmoord, zelfs onder jongeren, en diepe depressies voor kapot gemaakte ondernemersgezinnen die niet eens meer de kost mogen verdienen van deze incompetente, eeuwig babbelende robot.

Waarschijnlijk zou Rutte het liefst de noodtoestand uitroepen om zo zijn herverkiezing veilig te stellen, want zijn criminele avondklok blijkt nu al te weinig voor zijn slechte smaak. Op 20 januari gaf hij daarvan al een voorbode met ‘ Dit is een cruciaal moment voor onze veiligheid, onze nationale volksgezondheid’. Met verplichte negatieve PCR-tests voor binnenkomende reizigers is Rutte’s totalitaire controle praktisch compleet. Ik weet niet hoe vaak ik hier al geschreven heb dat de PCR test ten enen male ongeschikt is om Corona vast te stellen, maar dàt is juist de hoeksteen van de Rutte-psychose en het is geen toeval dat er al sprake is van inzet van militairen om de avondklok te handhaven…

Met deze beunhaas komen wij nooit meer uit deze vicieuze cirkel, dus in de komende dagen worden de straatprotesten èn de rellen alleen maar frequenter en intensiever, want premier Rutte heeft zich zo vastgedraaid in zijn eigen fantasiewereld dat hij niet meer terug kan, ongeacht de rampzalige gevolgen voor de samenleving.  ‘Après Rutte le déluge!’


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

De PCR test is zeer manipulatief, hoe vaker je tijdens het uitvoeren van deze test multipliceert hoe meer “positieve” resultaten deze test genereert (ook in Kiwi’s en ander fruit).
Je hebt dus gewoon de hand aan het gas zogezegd, je kunt het aantal “besmettingen” manipuleren zoals het op dat moment in je politieke kraam van pas komt.
Zo heeft men eerst deze multiplicatie factor tot in het belachelijke opgevoerd om ten behoeve van een “tweede golf” maar zo veel mogelijk “besmettingen” te genereren, en nu wordt deze multiplicatie factor dan weer, in opdracht van de WHO, drastisch vermindert zodat men straks kan claimen dat het vaccineren een “groot succes” is.
Corona/Covid-19 bestaat, maar deze hele “pandemie” is gewoon een hoax die tot doel heeft de bevolking middels angst te verlammen en de aandacht af te leiden van hetgeen er werkelijk speelt; het optuigen van een dictatoriale EUSSR, het er door drammen van de groene (kerk) agenda, en het middels economische afbraak en immigratie vernietigen van de Europese culturen en volkeren.
Maar de bevolking is inmiddels een angstige op hol geslagen kudde die voor geen rede meer vatbaar is, en rechtstreeks op het Marxistische ravijn af dendert.
Het enige wat je feitelijk nog kunt doen is maken dat je weg komt zodat ze je niet vertrappen of mee het ravijn in sleuren.

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

Het is verbazend hoe nu ook een Geert Wilders er met grote 2 voeten intrapt en om het leger vraagt… Pinokkio lacht zich dood als hij, natuurlijk na veel symbolisch tegenstribbelen, uiteindelijk daaraan toegeeft.

Baudet is kennelijk de enige die het grote plaatje scherp ziet.