‘Laat het leger de straten patrouilleren’

Nee, dank u, liever niet! Enkele maanden geleden haalde Pinokkio de brutale streek uit om ‘toe te geven aan de wens van de 2e Kamer om het gebruik van mondkapjes verplicht te stellen’.

Dit terwijl hij en zijn ‘wetenschappelijke adviseurs’ maandenlang, overigens terecht voor de verandering, van de daken geschreeuwd hadden dat mondkapjes nutteloos zijn in de strijd tegen zijn imaginaire epidemie èn die 2e Kamer nergens om gevraagd had. Wat zat hierachter? Naïeve volksstammen waren van mening ‘dat premier Rutte het zo goed deed in zijn Coronabeleid’, terwijl hij voor de goede verstaander slechts invulling geeft aan de via de WHO aangedragen instructies van zijn globalistische broodheren.

Gebroken vaasje van Rutte… Afb: PXhere

Het is het beproefde ideologische recept van Leon Trotski’s ‘permanente revolutie’: creëer een panieksituatie, over welk onderwerp dan ook – de neutronenbom, gaten in de ozonlaag, de klimaatonzin – en wakker die crisis gestaag aan. Bied vervolgens aan het angstige, maar vooral naïeve, land aan om een peperdure ‘schijnoplossing’ voor die imaginaire, zelf gecreëerde ‘ramp’ te zoeken, of het nu windmolens zijn of militairen in de straten. Vul daarbij vooral jouw eigen zakken ten koste van jouw slachtoffers en ontneem hen, stapje voor stapje, hun vrijheid op weg naar jouw dystopische fata morgana, die letterlijk terug te vinden is in de 2030-Agenda van de Verenigde Naties.

Premier Rutte, de globalist in hart en nieren, heeft kleur bekend, in woord en daad. Recentelijk durfde hij zonder blikken of blozen te stellen dat Corona een unieke kans is om mondiale afspraken over klimaat te maken’ en voor wat hij na balkt als ‘inclusive recovery’,  om te vervolgen met de gotspe: Nu is het moment ‘to build back Better’. Sigrid Kaag verslikte zich van vreugde, want hiermee schaart hij zich publiekelijk achter de waan van Klaus Schwab en in het kamp van Soros en Trotski!

Mondkapjes zullen hem ‘worst wezen’, het gaat er slechts om om de druk op de maatschappelijke ketel te houden en de ignorante bevolking nog meer in paniek te brengen met zijn loze Corona-gebabbel. In die verraderlijke context ligt het voor de hand dat zijn contraproductieve avondklok slechts een volgende stap is in de gestage pesterij waaraan hij ons blootstelt, teneinde de samenleving ‘bouwrijp’ te maken voor de volgende stap. Dat wordt dan mogelijk de inzet van militairen, zodat hij rustig zijn derde en vierde Coronagolf kan aankondigen… Het feit dat Mark Rutte als CEO op de hoogte moet zijn geweest dat zowel Politie- als BOA-bonden expliciet, zwart op wit, gewaarschuwd hadden voor onvermijdelijke rellen i.g.v. een avondklok wordt door onze linkse pers genegeerd, maar staat onomstotelijk vast.

Ik heb al eerder betoogd dat goede trouw deze sociopaat vreemd is en daarom vermoed ik niets anders dan ‘boos opzet’ met zijn avondklok om zo, willens en wetens, nog meer macht naar zich toe te kunnen trekken in zijn globalistische scenario. Hij doet het handig, in een herhaling van zetten van de mondkapjes farce die hij de 2e Kamer aansmeerde. Desondanks trapt zelfs Geert Wilders hier met twee grote voeten in door zich druk te maken over enkele excessen van plunderende ellendelingen, terwijl hij aan het grote plaatje van de bron van al het kwaad voorbijgaat met zijn verzoek om het leger in de steden binnen te halen… Rutte zal proforma tegenspartelen maar hoeft die voorzet alleen maar in te koppen en dan heeft zijn salamitactiek wederom succes dankzij één van zijn grote tegenstrevers. Hoe dom kan je zijn?

Dit globalistische scenario speelt slechts D66, de trouweloze verraders van onze samenleving, in de kaart. Het feit dat zij met de avondklok zouden instemmen was voorspelbaar, terwijl de in slaap gesuste VVD nu volledig in het globalistische kamp verzeild dreigt te geraken. Alles omdat ‘ons soort, hoogst onnadenkende, mensen’ nu eenmaal op Rutte blijft stemmen bij gebrek aan heldere momenten in die vastgeroeste denkramen.

In Washington zien wij het  grote voorbeeld voor D’66 en hun erelid Rutte nu de ‘Democrat Socialists’, de extreme linkervleugel die Joe Biden volledig in hun greep hebben, de militaire aanwezigheid van de National Guard proberen te misbruiken. Leden van de Guard bevestigen dat zij de stellige indruk hebben dat het in de bedoeling ligt dat zij niet meer weggaan, teneinde met dit theater Leon Trotski postume eer te bewijzen. Het gebeurt onder de conservatieve neuzen maar zij staan erbij en kijken ernaar, terwijl notabene de linkse New York Times – die aanvankelijk meeging in dit communistische scenario – onder grote druk der lezers, alsnog protest aantekent tegen deze voorspelbare move van Big Brother!

Het zijn dezelfde idioten die, met de verziekte media, van de daken schreeuwden dat de grootscheepse vernielingen, plunderingen en moordpartijen van Antifa en BLM een ‘mythe’ waren, die nu eisen dat de militairen hen ‘beschermen’, tegen helemaal niemand…  Toen president Trump de National Guard naar Washington DC  haalde nadat BLM daar enkele nachten lang had huis gehouden, was er sprake van “an affront to our Constitution.”  Muriel Bowser, de extremistische burgemeester van Washington DC  verzocht formeel hun terugtrekking en saboteerde de National Guard van dag tot dag, terwijl de langzamerhand volstrekt doorgedraaide speaker of the House Pelosi de troepen die het Federale Gerechtshof in Portland verdedigden, van wie er 140 gewond raakten, vergeleek met Nazi ‘stormtroopers.’

Let wel, dit zijn de grote voorbeelden van D66 en onze hun premier Rutte, zoals wij ook kort geleden in de 2e Kamer weer mochten aanschouwen toen Kees Verhoeven, de allerdomste jongen van de D66-klas,  weer een obligate poging deed om de vrijheid van meningsuiting aan zijn censuur te onderwerpen. Dit geheel conform de voortdurende ondermijning van het eerste amendement in de USA, waaruit een ander links dwaallicht in D66 genaamd Ollongren haar weinige inspiratie put. “Lange Rede, kurzer Sinn”; Leon Trotski zou trots zijn op zijn trouwe discipel premier Rutte die alles bij elkaar liegt als de sociopaat die hij is en zonder enige empathie miljoenen landgenoten ten gronde richt in zijn globalistische idée fixe. Nu ook Geert Wilders erin stinkt, blijft slechts Baudet over als eenzame strijder tegen de communistische erfenis die de malafide premier Rutte ons door de strot wurgt. Hopelijk houdt Baudet de rug recht en blijven ‘Rutte’s stormtroepen’ ons bespaard.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anders
3 jaren geleden

Groep Rutte (vh.VVD) heeft zich middels het verkiezingsprogramma allang aan de linkerzijde geschaard.

Het zou mij niets verbazen als Rutte binnen afzienbare tijd wordt aangesteld als leider van Nederland. Iemand moet het doen en verkiezingen is zo 2020.

3 jaren geleden

***Twee weken na de val van het kabinet 
 vanwege de toeslagen-affaire is er geen 
 effect te zien in de Peiling-wijzer.De  
 VVD blijft verreweg de grootste op 41  
 tot 45 Tweede Kamerzetels.Dat is meer  
 dan twee keer zoveel als de andere   
 grotere partijen.            
                     
 Die scoren allen tussen de 10 en 20   
 zetels:de PVV (17-21),het CDA (17-19), 
 D66 (13-15),GroenLinks (11-13) en de  
 PvdA (eveneens 11-13).De SP komt niet  
 verder dan 9 tot 11 zetels, de PvdD op 4
 tot 6 en SGP en FvD 2 tot 4 zetels.   
                     
 De Peiling-wijzer is een gemiddelde van 
 de peilingen van Ipsos,I&O Research en 
 Kantar. ** Bron: Teletekst, d.d. 29januari 2021.

Mijn verstand stond even STIL toen ik het bovenstaande las op Teletekst.
We zien, dat het electoraat, is óf niet goed bij zinnen óf is zo uit balans door de ” helden in Den Haag,” dat de kiezer hen bejubelde omdat zij , het kabinet, het zo goed doen.!! Ik vraag mij dan onmiddellijk af, “WAT DOEN ZE DAN ZO GOED? Ik kan NIETS vinden wat er zo goed aan het huidige kabinet is. Het is uitsluitend ellende.
Maar, zoals ik al vele malen heb geschreven: we hebben te maken met mensen die geen enkele interesse hebben in de politiek of het is voor hen te moeilijk de politiek te begrijpen.
Mijn conclusie is, dat de huidige machthebbers, het kabinet Rutte III, drijven op de **KURK van de domheid.**
Overigens……. het is de harde realiteit. Het is dan zinloos enig commentaar en tijd te besteden aan **niet realistische* politiek.
Och, ik weet het al: Het betreft ,” petitio Principii” :” Het electoraat is verdoofd door de drogreden van Rutte, de cirkel- redenering”, !! Immers:
***In de aanloop naar de verkiezingen moet Rutte zijn “stoere” imago oppoetsen.*** aldus Ravian. En, drogredeneringen gaat er “in” als koek.

      

Ravian
3 jaren geleden

In de aanloop naar de verkiezingen moet Rutte zijn “stoere” imago oppoetsen.
Die inzet van het leger daar kon je dus gerust op gaan zitten wachten.
Of dacht je werkelijk dat het instellen van die avondklok wat met Corona van doen had?
Het enige wat Wilders nu doet is hem het politieke gras zoveel mogelijk voor de voeten wegmaaien.

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

Interessant ter beoordeling van de ontzettend onverantwoordelijke beunhazerij van het duo Mark & Hugo is het feit dat het vaccinatiecomité STIKO van het Robert Koch instituut, de ‘Duitse RIVM’, notabene adviseert dat het coronavaccin van AstraZeneca – dat in Nederland gebruikt wordt – alleen toegediend zou moeten worden aan mensen onder de 65.

Het comité stelt dat er te weinig informatie zou zijn om te beoordelen hoe effectief het vaccin precies bij ouderen is… En de oliebol Hugo verbiedt de 2e Kamer daarover te discussiëren, want dat deert hem niet (sic!)