De nieuwe Culturele Revolutie

In China heeft de verknipte pedofiel Mao tussen 1966 en 1976 tientallen miljoenen onschuldigen vermoord in zijn Grote Proletarische Culturele Revolutie (bekend als de ‘Culturele Revolutie’).

Waarom? Gewoon uit dezelfde ideologische razernij die nu bij de politiek correcte haatzaaiers in de USA is uitgebroken. In China werd iedereen die kon lezen en schrijven geliquideerd door ‘lynch mobs’ met Mao’s Rode Boekje in de hand, in Amerika moet iedere ‘andersdenkende’ het nu ontgelden. Let op het omineuze sleutelwoord ‘cultureel’ dat wij terugvinden in wat nu in de USA ‘cultural husbanding’ heet en wat bij ons als ‘Cultuur Marxisme’ te boek staat.

President?

Dat is een besmettelijke ziekte waaraan voornamelijk  D66 en GL lijden, maar ook PvdA en alles wat zich verschuilt achter de ‘linkse kerk’. Na jaren van communistische indoctrinatie en geestelijke terreur is deze beweging in de USA geëvolueerd naar lichamelijke terreur die niet alleen door de politiek correcte kliek werd gestimuleerd maar ook door een fascist als George Soros openlijk werd gefinancierd. Antifa en BLM konden het afgelopen jaar ongestraft moorden, omdat de grotendeels door Soros gecorrumpeerde linkse justitie weigerde in te grijpen. De ‘bruinhemden’ konden andersdenkenden ongestraft zwaar mishandelen, beroven en hun bezittingen in de as leggen.

Wie dacht dat na de gestolen verkiezingen de zaak zou kalmeren komt bedrogen uit. Joe Biden, de dementerende stroman van dit gespuis, heeft geen idee van, laat staan controle over de greep naar de macht die momenteel door linkse haatzaaiers wordt gepleegd op een manier die vergelijkbaar is met Adolf Hitler’s ‘Kristallnacht’.  ‘Big Tech’ misbruikt samen met globale oligarchen de Capitol-rellen voor hun greep naar de macht, waarbij zij streven naar China’s totalitaire controle op de eigen samenleving en niet aarzelen om deze te exporteren naar een tot nu toe vrij land als de Verenigde Staten. Er is een heksenjacht begonnen door BigTech en de perfide media op mensen die Trump gesteund hebben en daarbij proberen zij Trump tot voorbeeld te maken van hun macht om ‘de andere helft’ van het land dodelijke angst aan te jagen en zo ‘in het linkse gareel te rammen’. Let wel, dit gebeurt onder de neus van een regering die zij, naar eigen zeggen, ‘op volstrekt democratische wijze gekozen hebben’ maar die inmiddels al vol zit met tuig uit Silicon Valley dat deze heksenjacht alleen maar toejuicht in hun haat jegens de grondwet en vooral de vrijheid van meningsuiting.   

Hun excuus dat een niet-representatief groepje demonstranten, dat zwaar geïnfiltreerd bleek te zijn door Antifa, zich toegang tot de kantoren van het U.S. Capitol heeft verschaft en daar de papieren van Nancy Pelosi op de grond heeft gegooid, is lachwekkend. Deze opgewonden klungels zouden de democratie ondermijnd hebben en landverraad hebben gepleegd…  Als het tuig van Antifa en BLM – dat zij willens en wetens meer dan een half jaar ongemoeid hebben gelaten of zelfs weer hebben vrijgelaten met de hulp van Kamala Harris – ter plekke was geweest, was het Capitol in vlammen opgegaan. Maar zoals altijd wordt er niet of nauwelijks tegengas gegeven tegen hun hysterie door laffe conservatieven, zelfs terwijl die zelf op de korrel worden genomen, tot en met Republikeinse Senatoren toe die hun grondwettelijk recht gebruikten om de verkiezingsresultaten tegen het licht te houden.

Onder het motto ‘de brutalen hebben de hele wereld’ en ervan uitgaand dat de Republikeinen wederom te machteloos en te timide zijn om hen aan te pakken, heeft Twitter president Trump in de ban gedaan en Michael Flynn’s account geschorst. Ook Facebook, Instagram en Snapchat hebben Trump in de ban gedaan en zelfs zijn e.mail schijnt gesaboteerd te worden om te voorkomen dat hij met zijn achterban kan communiceren. Google en Apple hebben ‘Parler’, het enige alternatief voor Twitter, uit hun app-stores gegooid omdat het rechtse dictatoren zou faciliteren… Dit terwijl moordenaars uit Peking, Teheran, Moskou, Caracas en aanverwant totalitair gespuis dagelijks Twitter gebruiken voor hun smerige doeleinden! Amazon gooide Parler zelfs van hun servers af, maar Parler is binnen enkele dagen weer terug. You Tube heeft alle videos die de fraude van de eeuw behandelen van de site verwijderd en op 8 januari sloot Facebook de ‘Walkaway’ campagne van ex-leden van de Democratische Partij die daar hun motieven toelichtten om de partij te verlaten.

De idioten die uit pure angst meedoen zijn legio. De ‘National Association of Realtors’ heeft een ethische code geïntroduceerd die ieder conservatief geluid strafbaar stelt op straffe van uitsluiting van de betreffende makelaar O.G. en hem beboet met $ 15.000. Politieorganisaties ‘onderzoeken’ of hun employés wellicht aan de rellen van enkele honderdduizenden in Washington zouden hebben deelgenomen. Zelfs argeloze voorbijgangers die op hun Twitter account melding maakten dat zij de demonstranten alleen maar voorbij zagen komen wordt het leven zuur gemaakt door deze straathonden.  De Wall Steet Journal meldde dat een advocaat die vertelde dat hij de stoet voorbij zag trekken, door zijn werkgever acuut ontslagen was!

De notoire ‘never Trump’ groep ‘the Lincoln Project’ stookt mensen tegen elkaar op om meer van dit soort ontslagen te realiseren in een poging om een ‘politieke zuivering’ tot stand te brengen waarop zelfs Big Brother trots zou zijn ‘in de naam van Amerika’. Hun roeping op deze aarde is dik geld verdienen met het demoniseren van onschuldigen en het vernietigen van hun bestaan. Zowel in de publieke als de privé sector, waarbij zij een angstaanjagende ‘blueprint’ hebben klaarliggen van een 2e ‘Culturele Revolutie’ voor het linkse tuig dat naar Washington stroomt voor lucratieve baantjes. 

Op Reddit kondigden legio NSB-ers hun plannen aan om zelfs al hun familieleden die in Washington alleen maar stonden te kijken naar de voorbijkomende demonstranten kapot te maken. Credit card bedrijven, banken en andere financiële instituten maken plannen om alles en iedereen die gezien wordt als ‘andersdenkende’ kapot te maken, uit pure angst voor deze linkse terreur!

Daarom is het ook zo typisch dat b.v. Sigrid Kaag, die niet eens in de buurt stond toen het buskruit werd uitgevonden, zich permitteert om tussen neus en lippen te stellen dat het PVV programma van Wilders ‘zo extreem rechts’ zou zijn terwijl de PvdA of de SP daar trots op zouden moeten zijn. Het suffe mens heeft er nooit ook maar één pagina van gelezen en valt daarmee door de mand, net als haar geestverwanten aan de andere kant van de Oceaan. Zij is uit precies hetzelfde arrogante brandhout gesneden. Wat er nu in de USA gebeurt en wat ons ook te wachten staat als wij niet goed oppassen wat onze premier ons nog denkt te gaan flikken, is dat er een puur communistisch ‘sociaal conduite rapport’ wordt opgemaakt  door communistische organisaties die niets met de overheid te maken hebben. Een  mafkees als Joe Biden realiseert zich niet eens voor wiens karretje hij gespannen wordt, maar Silicon Valley heeft hem al lang in de houdgreep. Het wordt een soort van BKR voor goed, communistisch gedrag en bewezen diensten voor quasi NSB-ers, die de ideale ‘inclusiviteit’ garandeert: alle andersdenkenden op de brandstapel.

De Chinese communisten hoeven hun militaire macht niet eens te gebruiken, want dit linkse tuig komt hen onze democratieën op een presenteerblaadje aanbieden op de wijze die de NewYork Times al jaren voor ogen staat. Door dit subversieve proces zoveel mogelijk aan de waarneming van de kiezers te onttrekken, door permanente leugens over één politieke partij en hun president, door te liegen over belangrijke gebeurtenissen die zij misbruiken om de vrijheid van meningsuiting te vernietigen en door ons allen te verhinderen daar zelfs maar over te praten met hun draconische maatregels.

Past u goed op als u denkt dat dit ver van uw bed is, want de communisten van GL en de verraders van onze democratie en soevereiniteit in D66 zijn de directe doorgeefluiken van deze gangsters, die in hun panische haat tegen en angst voor Trump zelfs proberen om hem op voorhand uit te schakelen voor een ‘comeback’ in 2024. Daartoe hebben 200 wanhopige Democraten in ‘the House of Representatives’ besloten dat Trump nog voor 20 januari geëlimineerd moet worden op grond van ontoerekeningsvatbaarheid (het 25e amendement van de Grondwet) of via een impeachment.  

Let wel, dit zijn ‘wetgevers’ die de wet niet eens kennen respectievelijk niet willen kennen, want de eerste stap wordt uiteraard met gejuich door ‘the House’ aangenomen, maar dat is slechts een soort van kleuterschool voor amateurs die tijdens de wedstrijd de spelregels bedenken. In de Senaat gelden strikte regels en Trump maakte vorige week gebruik van zijn rechten onder het eerste amendement toen hij zijn supporters toesprak. Punt uit! Afgelopen maandag is dit initiatief dan ook in vlammen afgeschoten. De kans dat VP Mike Pence serieus ingaat op de onzin van het 25e amendement is nul, dus dan dreigen de desperado’s met een nieuw impeachment wegens “inciting an insurrection”. Maar ook al viert ‘the House’ daarmee wéér een eigen links feestje, er zijn spelregels zoals wettelijk overtuigende bewijslast, waar die 200+ idioten niet eens aan gedacht hebben in al het kabaal dat zij maken.

In de Senaat loopt de boel daarmee hopeloos vast en volgende week wordt Biden geinaugureerd, dus kunnen deze opgewonden standjes zijn feestje niet bederven met hun gekrakeel en daarmee is Trump president af! Aangezien een impeachment slechts mogelijk is tegen een zittende president zijn de desperado’s wederom kansloos, maar dat is moeilijk te begrijpen in al hun opwinding.

Daarmee blijft hun Nemesis een dodelijke bedreiging voor de verkiezingen van 2024, zeker als de Democraten intussen miljoenen Amerikanen werkeloos hebben gemaakt en zelfs tot de bedelstaf gereduceerd met hun ondoordachte plannen voor Utopia.   


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
2 jaren geleden

Als Biden geïnaugureerd wordt dan gaat het huidige frauduleuze US verkiezingssysteem geïnstitutionaliseerd worden en dan gaat er nooit meer een US president komen die geen marionet van de Deep State is, om het even of daar dan een “Democrat” of “Republican” sticker op zit.