De duistere rol van dr. Fauci

Steve Hilton van het Amerikaanse Fox News heeft afgelopen weekend details bekendgemaakt van een onderzoek naar de oorsprong van het Coronavirus. ‘Dat legt niet alleen een link naar onderzoek in opdracht van de USA, maar wijst specifiek naar de meest waarschijnlijke oorsprong van de epidemie en die is erger dan alles wat wij tot nu toe hebben gehoord.’

Tien jaar geleden werd in Nederland onderzoek gedaan op nertsen, die een met mensen vergelijkbare ademhalingsfunctie hebben. Onderzoekers wilden weten of het virus, dat aanvankelijk niet door de lucht kon worden overgedragen, die kwaliteit alsnog kon verkrijgen.

Dit leidde tot de creatie van geheel nieuw wetenschappelijk onderzoek dankzij vorderingen in genetische technologie. Het idee was om in een lab te reproduceren wat met de nertsen was gebeurd, door de genetische code van het virus sterker te maken en het nieuwe, bredere functionaliteit te geven. Wat feitelijk gebeurde was dus een project om het meest besmettelijke, dodelijke virus te creëren onder laboratoriumcondities om zo te leren over behandelingen en vaccins in geval van een calamiteit. Dit was een wereldwijd onderzoek waarin in Wuhan een leidend Chinees lab deelnam dat deels werd gefinancierd door ‘ the National Institute of Allergy and Infectious Diseases’, onder leiding van de inmiddels beruchte, politiek correcte Dr. Anthony Fauci, die hierover nooit ook maar één woord uitte!

Het risico dat zo’n extreem besmettelijk virus kon ontsnappen uit dat lab en tot een calamiteit kon leiden wordt nu gedurende een jaar wereldwijd geïllustreerd in de praktijk.  “Despite the controversy surrounding this type of research,” aldus Hilton, “it always had one steadfast champion, a leading figure in the world of infectious diseases, Anthony Fauci”.

Fauci’s instituut financierde het Nederlandse onderzoek en hij schreef toen een ‘op-ed’ in de Washington Post , waarin hij het onderzoek beschreef als “a risk worth taking… important information and insight can come from generating a potentially dangerous virus in the laboratory.”

Hilton vervolgde ‘Kort voor de Obama regering dit onderzoek in 2014 verbood, gaf dr.Fauci opdracht tot een onderzoek naar het risico dat nieuwe Coronavirussen konden voortkomen uit wilde dieren, zoals vleermuizen met de bedoeling om te zien welk virus dieren en welk virus mensen kan besmetten.’ Let wel, de Obama regering rook lont in 2014 en stelde, op zich al veel te laat, een moratorium in op dit onderzoek maar dr. Mengele dr. Fauci  ging er glashard mee door en contracteerde het project aan het in New York gebaseerde EcoHealth Alliance als onderaannemer! Die contracteerde het onderzoek naar het vergroten van de functionaliteit van het virus aan het Wuhan Institute of Virology. Een gedetailleerd onderzoek van de benodigde geldstromen eindigde op schoot bij niemand anders dan dr. Anthony Fauci!

Het door Fox News gepubliceerde onderzoek laat zien dat Fauci niet slechts tot aan het officiële moratorium van de regering zijn onderzoek voerde, ‘maar vannacht kunnen wij verder kijken dankzij dit document. Wij kunnen de specifieke activiteiten zien van dr. Fauci en die zijn angstaanjagend – zo angstaanjagend dat, nadat wij de National Institute of Health Service hadden geconsulteerd, dit document vrijdag op mysterieuze wijze van het internet werd verwijderd, maar wij hadden al weken geleden een download gemaakt.’

Hilton beschreef in detail hoe wetenschappers uitwerpselen van vleermuizen uit grotten verzamelden en nieuwe virussen genetisch modificeerden. ‘Zij infecteerden er menselijke cellen mee in hun lab en toonden zo aan dat hun door mensen gemaakte virus kon repliceren als een functioneel virus. Het belangrijkste is dat de genetische veranderingen in het lab een heel specifieke deur naar het menselijk lichaam opende. Het Covid-19 gebruikt exact diezelfde toegangspoort, hoewel geen der genetisch gemodificeerde virussen uit 2017 dezelfde waren waar wij nu mee te maken hebben, maar wat zij bevestigen is dat het mogelijk was om het Covid-19 virus te maken met de door Fauci gebruikte techniek. Een vergelijking van Covid-19 met andere virussen uit het Wuhan Lab toont aan dat het eruit ziet als een combinatie van twee verschillende vleermuisvirussen maar dan van twee totaal verschillende soorten’. 

Hilton wees de bewering af dat dit op een natuurlijke wijze gebeurd zou zijn: ‘Meerdere verschillende soorten vleermuizen in zuid China hadden elkaar daarvoor moeten infecteren, en ook andere dieren, en vervolgens moesten die dieren of een besmet mens bijna 2000 kilometer reizen zonder ook maar iemand te besmetten op weg naar Wuhan’. De honderdduizend Dollarvraag is ‘waarom is Fauci niet gestopt in 2014 na de afkondiging van het moratorium?’ “The response from the medical establishment has been shocking,” he added. “Instead of trying to figure out what happened, they have been pushing a cover-up.”

Als op deze manier de USA een rol heeft gespeeld in het stimuleren van het onderzoek dat in Covid-19 resulteerde, dan is het schandalig dat de malloot Joe Biden deze Fauci heeft benoemd tot zijn ‘chief medical advisor. Hilton: ‘Fauci moet onmiddellijk weg!’

Op een persoonlijke noot constateer ik dat Hilton Fauci daarbij nog het voordeel van de twijfel schenkt. Maar gezien de politieke kleur van Fauci en de zeer wel mogelijke link naar een Bill Gates, George Soros en andere perverse machtswellustelingen van Fauci’s politieke pluimage, ga je je toch afvragen of dit allemaal wel zo toevallig was…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

“Maar gezien de politieke kleur van Fauci en de zeer wel mogelijke link naar een Bill Gates, George Soros en andere perverse machtswellustelingen van Fauci’s politieke pluimage, ga je je toch afvragen of dit allemaal wel zo toevallig was.”

Soros heeft al maanden voor de daadwerkelijke Corona uitbraak nogal verdachte uitspraken gedaan wat deze hele affaire betreft.
En je vergeet de eigenaar van het lab in Wuhan, de Chinese overheid.
Die hadden ook belang bij een goed getimede Corona uitbraak.
De nieuwe eeuw is pas 21 jaar oud, en toch denk ik dat de misdaad van de eeuw al gepleegd is, als het al niet de misdaad van het millennium gaat wezen.

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

En laten wij de kansen die ‘de misdaad van het millennium’ biedt aan het globalisme niet vergeten : Rutte heeft inmiddels, niet alleen door zijn daden maar ook in woorden, kleur bekend met zijn stelling dat Corona een unieke kans is om mondiale afspraken over klimaat en wat hij noemt ‘inclusive recovery’ te maken.

‘Nu is het moment “to build back Better”’, aldus deze discipel van het globalisme die zich hiermee publiekelijk achter de waan van Klaus Schwab en in het kamp van Soros schaart. Hij is werkelijk een gevaar voor onze democratie.

Ravian
3 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

Exact, enkel het Adolf snorretje ontbreekt.