‘Ons soort mensen’ en hun pandemie

‘Ons soort mensen’ wenst  niet verder te kijken dan het veilige mantra van hun NPO, die niet onderdoet voor de praktijken van Josef Goebbels, want hun kampioen ‘Rutte doet het zo goed met de pandemie volgens het NOS Journaal…’

Afb: pixabay

Hoeveel hardwerkende landgenoten, die geen vast ambtenarensalaris hebben,  daarmee in het ongeluk worden gestort zal hen ‘worst wezen’. Het risico dat deze kleine mensjes, als zij eenmaal macht krijgen, daarmee niet overweg kunnen is een bekend gegeven. Wat te denken van een onderwijzer die voor een lagere schoolklas is weggeplukt en door onsrcupuleuze politici tot vice-premier is gebombardeerd? Na maandenlang jammerlijk gefaald te hebben in het organiseren van de meest simpele vormen van infrastructuur geniet deze nitwit nog steeds van zijn machtsmisbruik door te willen decreteren dat wij nu – bij wijze van gunst – het kerstdiner niet met 6 maar liefst met 7 personen mogen delen.

Langzamerhand is wereldwijd duidelijk dat Corona niet meer is dan een ordinaire griep die beduidend minder slachtoffers maakt dan de Mexicaanse griep van enkele jaren geleden, maar onze globalist Rutte heeft zich vastgebeten in zijn imaginaire crisis en kan zich het gezichtsverlies niet permitteren om te erkennen dat er absoluut geen tweede golf is en in feite niets bijzonders aan de hand is. Want waar moeten de O.S.M. kiezers dan plots heen als de waarheid aan het licht komt? 

Onze perfide MSM steunt hem nog steeds, onder het motto ‘don’t bite the hand that feeds you’, kortom ‘het Goebbels effect’ blijft in stand ondanks het feit dat nu zelfs de WHO Rutte’s Corona sprookje in vlammen afschiet bij monde van hun epidemioloog dr.J.Ioannides. Zie:  (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/eci.13423) in zijn doorwrocht rapport in de European Journal of Clinical Investigation d.d. 07 oktober jl. waarvan de dilettanten in de RIVM waarschijnlijk geen weet hebben, laat staan een woord van begrijpen.

Het is werkelijk een schande dat onze lamlendige 2e Kamer niet in de gordijnen vliegt bij zulk ordinair bedrog van Pinokkio c.s. en hem ter verantwoording roept conform hun grondwettelijke plicht.

Dat de PCR test volstrekt nutteloos is, zoals met name bevestigd wordt door dr. Kary Mullis, de wanhopige Amerikaanse ontwerper daarvan, staat ook al sinds mensenheugenis vast maar de maniakale nitwit de Jonge meent zijn incompetente testbeleid te moeten voortzetten. Kortom, het matje is al lang onder het trieste duo Rutte & de Jonge uitgetrokken, maar zij blijven onze democratie willens en wetens verkrachten met hun – aantoonbaar criminele – boerenbedrog. Boerenbedrog, ‘fake news’, fraude, gebakken lucht en noem nog een paar zijstraten waarin dit gelobotomiseerde duo moeiteloos terug te vinden is.

En dan komt nog eens het bedrog van de levensgevaarlijke vaccinstrategie hier bovenop!

Onvoldoende geteste, potentieel levensbedreigende vaccins die blijvende genetische afwijkingen in de mensheid kunnen voortbrengen, om de zakken van de misdadige globalistische zakkenvullers als Gates te vullen? De Verenigde Naties, die de mensenrechten introduceerden, deinzen er nu niet meer voor terug om de mensheid de arm op de rug te draaien om nu levensgevaarlijke inentingen verplicht te stellen. Dit is volledig in strijd is met onze grondwet, maar de illiterate de Jonge zinspeelt daar al op! De Neurenbergse bak in met die ignorante nitwit, die denkt dat hij een tweede Josef Mengele is.

Géén der fabrikanten van de nieuwe vaccins, die vermoedelijk sowieso al achterhaald zijn door frequente mutaties van het virus, neemt verantwoording voor de pagina’s lange bijsluiters van alle bijkomende effecten. Dit is puur misdadig en geen zinnig mens zal die risico’s accepteren. ‘Hoog opgeleide’, aartsluie 2e Kamerleden geven er nu al blijk van geen ros te hebben gelezen over de vaccinatie materie, laat staan er ook maar iets van te begrijpen, maar staan klaar om op bevel van Rutte de strop om de nek van de bevolking te leggen, net zoals met de totalitaire noodwet.

Slap, laf volk dat zich laat ringeloren door Rutte en daar slechts hun tijd uitzit uit eigenbelang, in de hoop ook eens burgemeester te worden. Misbruik van macht zoals wij hier zien ontbeert iedere vorm van legitimiteit, terwijl de globalist Rutte met zijn vriendin Kaag de artificiële Corona crisis misbruikt om ‘the Great Reset’ aan te kondigen in de context van het fascistische 2030 plan van de Verenigde Naties. Sigrid Kaag heeft meer globalistische baantjes dan ooit, buiten Nederland, en is alleen nog maar sporadisch in Den Haag om honderden miljoenen aan haar terroristische kompanen uit te delen. Rutte en Kaag delen hun passie om Nederland uit te leveren aan het globalisme, door keer op keer onze soevereiniteit in een salami tactiek verder uit te leveren aan de EU en de VN.

L’Histoire se répète, waar Hitler de Duitse bevolking in de jaren dertig met zijn leugens en geweld eerst het bos in stuurde, om hen vervolgens in zijn ijzeren fascistische greep te nemen, zo is het globalisme hier bezig bij monde van Rutte, de Jonge en Kaag om ons wederom klaar te stomen voor de herhaling van die funeste zetten. Zij leren het nooit in hun geborneerde, slechts op totalitaire macht beluste denkramen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
2 jaren geleden

P.S: In zuid Korea waren er na de eerste week van vaccinaties al 50 doden en Singapore zag dermate verontrustende reacties op de vaccinaties dat zij helemaal gestopt zijn! 

Joost Visser
2 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

Welke fabrikant?