GroenLinks is nazi-achtig?

Integenstelling tot de vermoedens rond het FvD, komt GroenLinks met bewezen nazi-achtige types in de gelederen op dit moment wel redelijk weg. Wat blijkt? Kauthar Bouchallikht, de Groenlinkse vicevoorzitter van FEMYSO (de jongerenafdeling van de moslimbroederschap), blijkt de nazisympathieën van de Palestijnen te steunen, middels haar aanwezigheid op een demonstratie van Hamas in 2014 (in Den Haag, dus niet in het Midden-Oosten).

Afb: screenshot Geenstijl door Sta-pal

Dat merkwaardige fenomeen roept wel vragen op; waar kwam die in de pers breed uitgemeten ophef over het FvD precies vandaan? Wie hadden er belang bij het beschadigen van het FvD en hun partijleider Baudet? Welke agenda volgden die criticasters en wat beoogden ze nu eigenlijk echt? Op die vragen zal voorlopig wel geen antwoord komen, evenmin als op de vraag hoe het in godsnaam mogelijk is dat een partij als GroenLinks een fundamentalistische moslima op de kieslijst zet in Nederland? Dat de partij een notoire inbreker als ‘partij-ideoloog’ handhaaft is al merkwaardig, maar dit slaat vrijwel alles.

Ophef? Nul.

Freek Jansen (voorzitter jongeren van FvD) kwam de eer nog niet toe van zo’n luxe-behandeling en moet het doen met vage verwijzingen naar ‘omvolkingstheorieën’.  Zeker: er zijn vermoedens dat een aantal jongelui uit de jongerenafdeling van het FvD nazi-achtige praatjes deelden, maar zeker is dat vooralsnog niet. Eerst maar eens uitzoeken. Maar voor deze Kauthar Bouchallikht hoeven we google niet meer door te spitten, het ligt er duimendik bovenop: Dochter van een moslimbroederschap kopstuk, vicevoorzitter van de jongerenafdeling van die moslim-funda’s en bovendien dagelijks in moslims uniform op het werk…

Begin dertiger jaren van de vorige eeuw verschenen ook ‘jongeren’ op school in zo’n SM-pakje van de jongerenafdeling van de NSDAP, de ‘Hitler-jugend’. Slechts twee van die kinderen in de klas waren voldoende om de lesinhoud van ‘maatschappijleer’ drastisch te wijzigen. Wie dat even in het achterhoofd houdt, kan misschien wat gemakkelijker beredeneren waarom dat vertoon van religieus-ideologisch fundamentalisme in de Staten-Generaal beter achterwege kan blijven.

Misschien zit er wel een bom onder…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
2 jaren geleden

Holocaust is totaal taboe in het huidige onderwijs. Evolutietheorie ook. En volgens mij wordt er alleen over geschiedenis van de Europese en Westerse cultuur gesproken vanuit een oikofobisch haatperspectief. Wetenschap is volgens mij ook taboe, en mensenrechten, en de moderne rechtsstaat. We zijn bezig met een politiek correcte genocide. De elite wil op stalinistische wijze een soort wereldcultuur bewerkstelligen door de massaimport van alles aan niet-Europees-Westerse wereld in de Europees-Westerse wereld. Men verwacht daar flink geld mee te verdienen, veel electoraat mee te krijgen voor Links, en het spontaan manifest worden van de wereldvrede en de wereldheilstaat waarin iedereen niets heeft en we allemaal happy zijn. Het lijkt evenwel uit te draaien op een burgeroorlog met steeds meer slachtoffers, vooral vrouwen, vooral kinderen, vooral bejaarden, vooral armen, vooral lhbt-ers, vooral vrijheidsgezinden, vooral kritisch en zelfstandig denkenden. Er is een waan gaande die zo in dat boek kan van Jared Diamond, dat als titel heeft: Ondergang.