China’s desperate oorlogen

In de communistische agressie van Peking en hun streven naar globale suprematie blijft steeds minder ruimte over voor compromis. Hun doel is ‘alles of niets’ en het laatste dreigt.

Afb: pixabay

Militaire experts zijn al lang van mening dat Peking binnen vijf jaar klaar kan zijn voor een militaire confrontatie, niet alleen met het westen maar ook met Azië, inclusief India en Australië. Net als in W.O.II , toen Japan’s agressie al tientallen jaren in bloed op de muren van Mongolië en China werd geschreven, zal westerse waakzaamheid belichaamd in Trump’s ‘tot hier en niet verder’ policy in rook opgaan met een imbeciel als Biden die met zijn corrupte familie dik in het krijt staat bij China en de Oekraïne en nauwelijks weet welke dag van de week het is.

Anticiperend op die primitieve drang tot expansie duiden diverse serieuze studies, uitdrukkelijk geen ‘conspiracy theories’, erop dat het Chinese biologische oorlogvoering laboratorium in Wuhan de ontwerper is van Covid-19. In feite zou het het Wuhan virus mogen heten, want het was bewust gemodificeerd in een niveau 4 biologische oorlogvoering lab in Wuhan. Op 5 oktober  attendeerde ik in ‘Corona virus afkomstig uit een lab de lezers al erop dat Professor Luc Montagnier, de Franse wetenschapper die in 2008 de Nobel Prijs deelde voor zijn ontdekking van het HIV, in het Corona virus volstrekt onverklaarbare HIV bestanddelen heeft aangetroffen en, al maanden geleden, stelde ‘dat Corona in een lab ontwikkeld is’. ‘Om deze reden MOET het Corona virus door moleculaire biologen ontwikkeld zijn, want de genetische HIV elementen in Corona kunnen daar per se niet op natuurlijke wijze geraakt zijn’.

In een artikel daterend van 10 maart jl., gepubliceerd in ‘the Express’ door Callum Hoare, hebben genetici die publiceerden in ‘Science Direct’ ook al hun ontdekking gepubliceerd dat het Wuhan virus een specifieke en ongehoorde capaciteit hebben om zich aan een specifieke proteïne (furin) te binden in de menselijke longen. Dit is uitdrukkelijk onmogelijk in de natuur omdat een virus niet kan ‘leren’ om zich genetisch te binden aan een proteïne tenzij dit voorkomt in de natuurlijke omgeving van het virus. Als het virus, zoals werd beweerd, voor 96% genetisch gelijk is aan het corona virus dat voorkomt in de Chinese vleermuizen, dan had het deze functie pertinent niet kunnen ‘aanleren’, tenzij het in een menselijke of dierlijke gastheer verblijft die menselijke longen consumeert  of dezelfde proteïne bevat.

Dr. Pek en andere eminente biologen uit de Tsjechische Republiek delen de mening dat het virus kenmerken heeft die menselijke interventie aantonen in de genetische code van het virus.

In de New York Post heeft W. Mosher meervoudige aanwijzingen onder de loep gehouden dat dit géén natuurlijk voorkomend virus is maar het resultaat van onderzoek naar biologische oorlogvoering. Hij schreef: ‘ Het bewijs duidt erop dat SARS-CoV-2 onderzoek is uitgevoerd in het Wuhan Lab. Het virus kan naar buiten gebracht zijn door een besmette medewerker of overgebracht op mensen die niets vermoedend laboratorium dieren aten. Hoe dan ook, de autoriteiten in Peking lopen zich nu het vuur uit de sloffen om de procedures te verbeteren waarmee hun laboratoria omgaan met dodelijke pathogenen’. In een artikel in ‘ the South China Morning Post ’ van Minne Chang en William Zheng, wordt bevestigd dat de Chinese regering hun reactie in handen gaven van de ter zake kundige Generaal Chen Wei, een expert in biologische oorlogvoering. Dat is uiteraard géén toeval! De Wall Street Journal bevestigde dat het ‘ Wuhan BioWarfare level 4 lab ‘ bewust betrokken was bij de eerste respons op de Corona uitbraak en er is een video van ‘ the Epoch Times ’, die al deze rapporten bundelt en ook meldt dat een wetenschapper in het ‘ Wuhan BioWarfare Lab’ al in 2015 toegaf dat hij de modificatie van een ‘ Bat Coronavirus ‘ had gerealiseerd voor menselijke overdracht. Een onbedoeld effect was dat het virus, dat vooral effectief schijnt te zijn tegen oudere mannen met gereduceerde immuunrespons, een groot deel van de Iraanse clerus heeft uitgeroeid, maar wat de ultieme bedoeling van de door en door verrotte Xi Jinping uiteindelijk was laat zich raden.

Tot slot bevindt deze communistische roverhoofdman zich in een onbeschaamde propaganda oorlog om de schuld voor deze ramp via hun globalistische vriendjes in de WHO op onschuldige derden te schuiven. China was de fabrikant van ontelbare producten voor westerse consumptie en vreest nu, met recht, voor het voortbestaan van hun positie. Ook kunnen wij de Chinese bezweringen dat het nu in China allemaal prima gaat absoluut niet serieus nemen, want het communistische tuig is al meer dan een eeuw krakend door alle manden gevallen.

Een zwakke Joe Biden, die tot zijn nek gecompromitteerd is in zijn corrupte contacten met China, zal hen zeker geen strobreed in de weg leggen, terwijl psycho’s als Bill Gates hun kans schoon zien om kassa te maken op onvoorstelbare schaal met vaccins die bol staan van de bijwerkingen waarvoor de fabrikanten expliciet géén enkele verantwoording nemen.  Incompetente regeringen, zoals de onze, lieten zich aanvankelijk alles wijs maken door de WHO om er – zoals Rutte op inmiddels onbeschaamde wijze doet – een politiek slaatje uit te slaan door Corona nu onderdeel van zijn verkiezingscampagne te maken tegen volstrekt immorele, materiële en immateriële kosten.

Hoewel de misdadige rol van de WHO zetbaas Tedros Adhanom Ghebreyesus  al lang als een paal boven water staat, heeft Mark Rutte klakkeloos met deze communistische intrigant gecollaboreerd voor eigen politiek gewin. Achter het duo Rutte/de Jong figureert de moreel al even corrupte Sigrid Kaag, die al in april meende om haar maatje Bill Gates te plezieren door diens WHO ruim € 100 miljoen toe te zeggen!!  Let wel, die WHO die wordt geleid door Kaag’s fellowtraveller, de communist Tedros, die in bed ligt bij Peking en Xi helpt om de wereld te vertellen dat het Wuhan virus niet uit China komt…

Dankzij China’s bedrog zijn westerse landen – Nederland op dit moment voorop! –  kritiekloos overgegaan tot dictatoriale maatregelen die in China niet zouden misstaan, terwijl Xi zelf op het randje van de politieke afgrond balanceert. China heeft tientallen jaren een vals imago opgebouwd, maar blijkt nu een derde rangs bananenrepubliek zoals je van een communistische kliek mag verwachten met een regering die zich als Big Brother in iedereen’s leven binnendringt, genocide pleegt op Oeigoeren en christenen, Tibet uitmoordt, Taiwan dagelijks bedreigt en alle buurlanden aan de zuid Chinese Zee terroriseert.

Datzelfde China staat nu met de broek op de enkels na regelmatige epidemieën zoals SARS, de Afrikaanse ‘Swine fever’ en de beruchte ‘vogel griep’, naast de vernietiging van het eigen milieu met jaarlijks honderdduizenden doden door lucht- en watervergiftiging. Grootscheepse diefstal van intellectuele eigendom en stijgende productiekosten roepen twijfels op of het veilig is om in China zaken te doen, maar de verknipte Sigrid Kaag loopt voorop in een handelsmissie… Nu bijt de draak in zijn eigen staart want als Corona een jaarlijks terugkerend evenement wordt, hetgeen nooit uit te sluiten valt in een land met een totaal gebrek aan collectieve hygiëne onder de massale bevolking, zelfs met een vaccin, dan zullen nieuwe mutanten van het virus altijd als een donkere wolk boven China, wellicht de hele wereld hangen. Net zoals de nutteloze jaarlijkse ‘griepprik’ zal dit vaccin een soort lot uit de loterij zijn dat – mits het niet langer gevaarlijk is voor de patiënt, zoals nu het geval – geen enkele garantie geeft.

Ook het verderfelijke globalisme staat dankzij Covid-19 op de helling, met open grenzen, onbegrensd intercontinentaal verkeer, buitenlandse studenten, ‘just in time’ bevoorrading van productieketens.

De wereld is véél te afhankelijk geworden van China en het unieke Corona virus onderstreept dat nogmaals, want met onbetrouwbare partners als Peking valt niet samen te werken. Daarom is Peking inmiddels hun desperate propaganda oorlog begonnen. Deze stuitende ontwikkeling in een door incompetente, criminele communisten geleid bananenland bedreigt de grondvesten van het communistische ‘Wirtschafstwunder’. Hoe kan deze corrupte kliek ooit ‘transparanter’ worden terwijl dat de levensgevaarlijke antithese is voor hun fascistische credo?

De wereld moet op deze cruciale kruising niet toegeven aan China, dat achter de coulissen nog steeds probeert om de globale semiconductor  chip industrie in te palmen, want dat garandeert nog eens tientallen jaren van afhankelijkheid van deze gangsters. Let op KPN met Huawei! Dit is een ‘point of no return’ voor de vrije wereld, waarin de vaste hand van Donald Trump gemist zal worden. Een dementerende Joe Biden en een achterlijke activiste uit de polder als Kamala Harris zullen instrumenteel zijn in de uitlevering van onze vrijheid aan Peking, daarbij ijverig geholpen door de al even incompetente Sigrid Kaag.

In deze zin is een ‘Reset’ van onze economieën wellicht toch niet zo’n slecht idee, maar dan als het tegenovergestelde model van de globalistische ‘Great Reset’, die inmiddels wel bewezen heeft dat juist daarin de pijn zit. 


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
3 jaren geleden

Trump is de enige die china op de juiste wijze aanpakte !

Peer
3 jaren geleden

Wat een grote duimen heeft de schrijver… En wat negatief!