Verkiezingen VS

De verkiezingen in de VS lijken een overwinning voor de kandidaat van de Democratische partij, Joe Biden op te leveren. Vast staat dat nog niet; er zijn verschillende rechtszaken in voorbereiding omdat men in Republikeinse kringen met forse verkiezingsfraude rekening houdt.

Afb: pixabay

Maar vooralsnog lijkt vast te staan dat ‘sleepy Joe’ in ieder geval een staatsbegrafenis heeft verdiend: hij is maar liefst 78 jaar oud en ruim 47 jaar (!) in de politiek bezig. Zo heel lang gaat links Amerika geen lol aan deze man beleven, als dat al mogelijk is.

Wat ook vaststaat is dat de Verenigde Staten inmiddels meer verdeeld zijn dan ooit. De uitslag, zoals die er nu voorstaat, geeft een 50 – 50 beeld, waarbij dit verschil vooral een tekening is van het stedelijke- versus het buitengebied. Dat is overeenkomstig als in Europa, waar we grote groepen mensen zien die in èchte banen ècht geld verdienen, en de managers of symbool analisten (de bullshit-economie) in de stedelijke gebieden met vage verdienmodellen waarin vooral belastinggeld wordt getransporteerd naar private partijen. De verschillen in politieke bediening van beide systemen zijn door een geconcentreerde overheid moeilijk te realiseren, waarbij men in de VS nog het beste afmeert met de ‘states’.

Vastgesteld moet worden dat de ‘greatest democracy in the world’ telkens worstelt met verkiezingen waar de geur van fraude en corruptie nooit ver weg is. Ook de verkiezingen van 2000 tussen Bush jr. en de Democraat Gore, was een complete aanfluiting met hertellingen, rechtszaken en dergelijke, waarna Gore moest afdruipen. Terecht? Als we de latere staat van dienst van deze Al Gore nog eens bezien, dan kan men toch niet aan het oordeel ontkomen dat het hier een charlatan betrof die op de meest misselijkmakende manieren geld wrong uit leugens en bedrog (‘milieu’). Een weinig fraai vertoon van democratie in elk geval en daarvan zijn meerdere voorbeelden in de geschiedenis van de VS bekend (Kennedy, Nixon).

Ook in ons land zien we de opkomst van dergelijke, politieke klaplopers; men start de carrière als trouw vazal in een partij, gooit halverwege het partijbijltje erbij neer omwille van flut-redenen en begint vervolgens voor zichzelf een partij met op dat moment populaire fratsen als program. Het zeteltje wat resteert – soms een paar meer – resulteren in een aardig inkomen en een voortreffelijk pensioen. Soms ook daarna nog een leuke baan in het lobbyende bedrijfsleven wat toch al teveel is gelieerd aan de overheid op enigerlei wijze.

In de VS hebben de ‘groene’ fondsen op de beurs al een flinke waardestijging genoteerd. De VS onder Biden en Harris wil namelijk stevig gaan inzetten op ‘duurzaam’, ‘groen’, ‘sociaal’ en ‘internationaal’. Het zijn alle terreinen waarin ‘bullshit-banen’ in de rondte vliegen en belastinggeld in hoog tempo over de balk wordt gesmeten. Met de Democraten aan het roer in de VS, komt er mede daarom een stevige onzekerheid af op de VS zelf en de internationale markten. Het laatste wat de wereld nodig is, is institutionele onzekerheid in de belangrijkste economie ter wereld. Wat dat betreft ziet de nabije toekomst er dan ook niet goed uit.

Voordelen zijn er ook: nu de Democraten niet meer zijn aangewezen op ‘Deep-State’ activiteiten om de Republikeinen dwars te zitten, zullen exportproducten zoals Black Lives Matter en Totale Gender Gekte beperkt zijn en hoeft de hijgende publieke omroep in ons land niet meer met een vergrootglas door de Amerikaanse politiek, op zoek naar Trump-blunders. Dat is ook wel weer plezierig eigenlijk.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
2 jaren geleden

Wat weinigen zich realiseren is dat de omvang van de huidige globalistische verkiezingsfraude dermate groot en gevaarlijk is, dat dit wellicht de laatste kans is om het presidentschap te betwisten.

De US Post Office is een reeds jarenlang in toenemende mate falend, technisch failliet, bedrijf dat nu in feite misbruikt wordt om de verkiezingen te beslissen.
De kieswet is met voeten getreden en de kiesmannen zijn ‘ up for grabs ‘ zolang de rechter niet spreekt inzake deze massale Democratische fraude, die verhindert dat zij op 15 december hun presidentiële keuze bekend kunnen maken.

Nu proberen de corrupte media alvast Biden ‘te benoemen’, maar dat is uiteraard ‘wishful thinking‘, zij het dat het frappant is dat in Nederland een Financieel Daagblad en zelfs Elsevier van hun voetstuk vallen door zich bij die idioten te scharen, terwijl notabene Rusland en China gepaste afstand bewaren.  
Zelfs het Amerikaanse Fox News hoort daarbij nu het steeds meer onder de invloed komt van beide politiek correcte zoontjes van Rupert Murdoch.

Alleen al in Pennsylvania, waarop Rudy Giuliani zich nu concentreert, hebben duizenden doden gestemd en zelfs 6 doden hebben zich éérst geregistreerd alvorens hun stem uit te brengen…

In Georgia komt een hertelling omdat het verschil minder dan 10.000 stemmen bedraagt en de in Michigan falende kiescomputers hebben daar in één county al 6000 stemmen voor Trump aan Biden toegekend, terwijl die ondingen ook in 47 andere counties werden gebruikt en in tientallen andere staten !
De schade kan in de honderduizenden stemmen lopen… 

Zowel in Pennsylvania als Nevada is aan Republikeinse waarnemers de toegang tot hun werkplaats ontzegd. De MSM toont hier niet de minste interesse in, want zowel zij als de gematigde Democraten worden aangestuurd door de extreme, communistische ‘Socialistische Democraten’, waarvan het achtereind Kamala Harris een goed voorbeeld is.
Die zullen niet aarzelen het systeem dermate te corrumperen dat na 2020 nooit meer een presidentiële verkiezing nodig zal zijn : Big Brother…

charlef
2 jaren geleden

Nog even dit. Voor al die media papegaaien, die een gekozen president de afgelopen vier jaar de meest verschrikkelijke ziektes hebben gewenst, een uitspraak van de Gouverneur van Zuid Dakota: “Al Gore got his (70)day’s in court. President Trump and the 70 million Americans who voted for him should be afforded the same opportunity”.

charlef
2 jaren geleden

In de parallelle wereld van media, technogiganten, Democratische Partij, hun aanhangers en allen die in Europa lijden aan het Trump Distress Syndrome is de presidentverkiezingen afgelopen. In de echte wereld nog lang niet. Het kost even tijd en energie om er achter te komen, wanneer iemand president-elect is: “The newly elected 117th Congress will be sworn in on Jan. 3, 2021. Three days later, it is supposed to assemble in joint seesion to formally open the electors’ ballots, count them and declare a winner. Only then is the president officially “elected.”. Kortom Joe Biden is nog steeds Joe Biden, die 47 jaar aan de subsidie tiet heeft gehangen en niets heeft gepresteerd voor zijn electoraat. Hoe de media het ook willen spinnen.