Mefistofeles en de Amerikaanse verkiezingen

In ‘Mefistofeles woont in Davos’ schreef ik over één van de vele impersonaties van de duivel in de persoon van Klaus Schwab, oprichter van het globalistische bolwerk WEF (World Economic Forum). Hij is op zich een doorsnee communist, maar net zo gevaarlijk in het corrupte collectief van de EU en de Verenigde Naties als zijn ‘fellow travellers’ Mark Rutte, Sigrid Kaag of een Frans Timmermans.

Nogmaals, hun zelf destructieve doelstelling is ‘der Untergang des Abendlandes’, in het spoor van Karl Marx (zie: Wat brengen filosofen ons?d.d. 29.04 jl.) zonder enige constructieve intentie anders dan een ordinaire greep naar de macht.

Verbazingwekkend hoe na ruim een eeuw van dood en verderf en ruim honderd miljoen moorden door het communisme, louche volksstammen zich blijven bedienen  van deze oude wijn in nieuwe zakken als ‘The great reset’ en ‘Build Back Better’.  Het laatste is het feestje ter gelegenheid van 75 jaren Verenigde Naties dat georganiseerd mag worden door Fabrizio Hochschild, de onder-Secretaris-Generaal en ‘ Special Adviser on Preparations for the Commemoration of the Seventy-Fifth Anniversary of the United Nations’. Dit laatste waarschijnlijk omdat hij erg goed is in het organiseren van bruiloften en verjaardagen op andermans kosten…

In zijn introductie van het feestje wordt het bekende dode paard van levensgevaarlijke stijging der globale temperatuur en de  zeespiegels weer krampachting over de Bühne geduwd, en hoe nieuwe technologieën ons bestaan gaan beïnvloeden maar dat grotere welvaart en ‘langdurigheid’ aparte eisen aan ons gaan stellen. U kent het wel: ‘jullie bakken de taart en wij eten hem op’… Uiteraard refereert Fabrizio aan alle alarmerende noodsituaties die het globalisme naar Trotskistisch recept zèlf heeft gecreëerd en blijft creëren in de context van Trotski’s ‘permanente revolutie’, zoals premier Rutte’s stokpaardje van de coronapandemie, om hun doorzichtige pogingen tot vernietiging van de bestaande maatschappij te rechtvaardigen. 

Wee het corrosieve nationalisme en ons onvermogen om te kunnen gaan met een niet bestaande coronacrisis, dàt zijn de vermoeide smoesjes die de globalisten fabriceren en dagelijks overeind proberen te houden teneinde de herverkiezing in het Witte Huis van de laatste strijder voor een vrije wereld te saboteren tegen astronomische materiële èn immateriële kosten. Na vele alinea’s van mentale ‘chewing gum’ komt ie weer: ‘ Increasingly, though, the line between global and national interest is blurring. We are now more interconnected than ever’.

Met referte aan hun zelf gecreëerde coronacrisis wordt besloten met een quasi argument waarop de vette vingerafdrukken van Karl Marx duidelijk zichtbaar zijn: ‘ COVID-19 toont hoe cruciaal het is om ‘cross border’ samen te werken over alle generaties… Wij zijn net zo sterk als de meest kwetsbaren onder ons. Wij kunnen deze crisis niet overwinnen zonder samen te werken’ ( en wij laten jullie wel weten wanneer het zover is, maar zo lang svp bekken dicht …).

Terwijl deze farizeeërs wereldwijd verantwoordelijk zijn voor het verlies van honderden miljoenen banen en miljoenen armen het eten uit de mond stoten met hun globalistische farce, heeft Fabrizio de lef om pagina’s lang door te zalven over zijn idealen zonder de minste onderbouwing, om te besluiten met:  ‘ We continue to seek partners who can help us reach young people, marginalized communities, and those who may not typically engage, including our critics. We cannot afford to leave anyone behind. ’

Amerika ging naar de stembus terwijl ‘Judicial Watch’ liet weten dat Democratische activisten het potentiëel hebben gecreëerd voor meer dan twee miljoen valse stemmen. Wat zou het een zegen zijn als Trump ons desondanks kon behoeden voor het neerdalen over onze vrije wereld van de gitzwarte globalistische duisternis.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Remy
2 jaren geleden

Goeie site dit. Ga dit zeker delen!