Het gestamp van Democratische kaplaarzen in het Amerikaanse Reich

De anti-Trump brigade doet niet langer onder voor Hitler’s bruinhemden. Ruim een jaar geleden stonden, om 6 uur ‘s morgens, méér FBI agenten op de stoep bij Trump’s ex-adviseur Roger Stone dan enkele jaren daarvoor Navy SEALs bij Osama bin Laden… Socialistisch tuig was nooit vies van goedkope intimidatie, maar wat te zeggen van 17 SUVs, twee pantservoertuigen en liefst 29 zwaarbewapende FBI agenten in militair gevechtstenue?

Eén van hen stond op de deur te rammen dat het een lieve lust was tot een slaperige huiseigenaar in onderbroek en T-shirt open deed en de schrik van zijn leven kreeg: twee geweren werden op zijn hoofd gericht, alsof het Berlijn anno 1938 was. Ex rechter Andrew Napolitano vertelde aldus over de raid in 2019 op het huis van Roger Stone, wiens ‘misdaad’ zijn jarenlange vriendschap met en steun aan Donald Trump was… Napolitano vroeg: ‘waarom waren er meer FBI agenten om Stone te arresteren dan er Navy SEALs waren om Bin Laden te doden? George Orwell zei al: ‘totalitarisme kan, als het niet bestreden wordt, overal triomferen’.

Vraag maar eens aan Thierry Baudet of dat een snaar bij hem raakt. In ieder geval zijn de Amerikaanse Democraten de lichtende voorbeelden voor zijn laffe Nederlandse belagers van het Parool geweest met hun hersenloze gezever over drie keer niets. Hitler’s bruinhemden en de Antifa van Georg Soros hebben beiden de Nazi’s en de Democraten geholpen bij ‘hun race naar de top’, door ‘andersdenkenden’ tot pulp te slaan; in 80 jaar is er niets veranderd alleen scheert Kamala Harris zorgvuldig dagelijks dat gekke snorretje.

Met steun van Democratische gouverneurs en burgemeesters hebben Antifa bendes hele steden verwoest, Trump supporters aangevallen, en geprobeerd om de overheid volledige controle te geven over de individuele vrijheid in de Amerikaanse samenleving. Al door Obama werden de FBI en de belastingdienst IRS ‘geactiveerd’ tegen zijn tegenstanders en nu gaat het verder met grootscheepse sabotage van de verkiezingen en het afnemen van de individuele vrijheden der kiezers. Beeldenstorm en het herschrijven van de geschiedenis zijn sinds George Orwell bekende fenomenen waaraan zowel de Amerikaanse als Nederlandse linkse activisten zich schuldig maken in hun intimidatie campagnes : ‘ The most effective way to destroy people,’ zei George Orwell, ‘is to deny and obliterate their own understanding of their history.

Hitler begreep dit en niet alleen de Amerikaanse Democraten maar ook Rutte en zijn linkse trawanten maken zich hier schuldig aan, of het nu gaat om zwarte piet of Michiel de Ruyter en wij laten het allemaal maar toe in onze lamlendige naïviteit. De Amerikaanse Nazi’s Democraten leggen nu ook al lijsten aan van tegenstanders die de lef hebben gehad om hun stem aan Trump te geven, net zoals het Parool geld verdient met hun rioolpraktijken. In de USA gaan al Democratische stemmen op om deze ontaarde, andersdenkende landgenoten naar heropvoedingskampen te sturen wegens ‘ hun oorlogszuchtige cult tegen de realiteit en elementair fatsoen ’, waarbij het enige probleem is dat het er een kleine 75 miljoen zijn.

‘ Verdeel en heers ’ heeft altijd goed gewerkt, dus met hulp van de identiteitspolitiek worden nu hele volksstammen tegen elkaar opgezet, iets waarvoor Obama de grondslag legde door de rassenrelaties in de USA een vijftigtal jaren terug te zetten. Nu is het de Inquisitie tegen blanke mensen in scholen en bedrijven die volkomen doorslaat om blanken te dwingen om de – ook Mark Rutte’s – gratuite beschuldiging van hun ‘systemic racism’ te bekennen.  En passant proberen de Democraten eenieder die ‘global warming’ ontkent of Islamitisch terrorisme kritiseert tot zwijgen te brengen, zoals hier de EU en het Rutte-Kartel pretenderen. Ook in Nederland dreigt er nog maar één juiste opinie te bestaan ten koste van uw en mijn mening, tenzij u eindelijk eens van u afbijt.

De totalitaire politieke correctheid woedt in volle hevigheid, vraag dat maar aan Thierry Baudet, die te netjes was om een enorme rotschop onder die linkse komedie te geven; stel je voor dat je ook nog eens het verwijt van ‘hate speech’ naar je hoofd krijgt… Daarmee bewijst hij niemand een dienst, zichzelf en FvD wel het minst. Het laatste staaltje van hun linkse terreur is de opgeklopte Corona hype, het stokpaardje van onze premier in zijn verkrampte globalistische retoriek om ons allemaal onder de duim te krijgen.  Let wel, dat zijn de regels die alleen maar voor u gelden, niet voor Rutte’s vriendjes als Grapperhaus en soortgelijke regentjes, lockdowns geven deze clowns zo’n heerlijk gevoel van macht en superioriteit. Zoals Orwell al zei: ‘ niemand doet een greep naar de macht om die ooit nog terug te geven.’

Let erop dat, waar in de USA deze communisten al jaren de oorlog verklaard hebben aan de Grondwet, die er juist is om burgers tegen willekeur van de staat (lees: Mark Rutte c.s.) te beschermen en niet de totalitaire staat tegen vrijheidslievende burgers. Schrik vooral niet als u ’s morgens om 6 uur het gestamp van kaplaarzen voor uw deur hoort en er luid op de deur gebonkt wordt door stoere knokploegen van D’66 en GL, dan hebt u te lang in de sprookjes van Jesse, Sigrid en Mark geloofd.


Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
1 jaar geleden

Het links fascisme vier hoogtij in Nederland, ook bij de media en de kartelpartijen !!