De zoveelste crisis in de corrupte EU

Hongarije en Polen blokkeren – volkomen terecht – globalistisch misbruik van de nieuwe EU-begroting en van het  Coronaherstelfonds met een veto. De reden?

Afb: Publicdomainpictures.net

De geitenharensokken brigade in Brussel heeft dezelfde ideeën over democratie als primitieve stammen in donker Afrika of de al net zo duistere USA van Joe Biden: ‘leuk zolang wij het voor het zeggen hebben, anders is het racisme of nazisme’. De term ‘rechtsstaat’ wil nog wel eens vallen bij het duo Timmermans / Sargentini, maar altijd in hun bijziende bandbreedte, waarin ook de vrijheid van meningsuiting gesloopt wordt.

Wat speelt er nu weer? Ongekozen Brusselse ambtenaren usurperen het recht om te bepalen wat een rechtsstaat is en wie die rechtsstaat schenden, hetgeen uiteraard weer neerkomt op Nazi’s als Hongarije en nu eens niet Polen, maar Oostenrijk. Zij misbruiken hiertoe de meerjarige EU begroting voor 2021 – 2027 en het Corona herstelfonds van € 750 Mln. met de introductie van hun kromme opvattingen inzake schending van de rechtsstaat, bij uitstek het voorrecht der globalisten.

De linkse bureaucraten eigenen zich achteloos het recht toe om subsidies in te houden als de betreffende lidstaten – met name Polen en Hongarije – niet elke ochtend de socialistische internationale uit volle borst door het land laten schallen.  Beide netto ontvangers hebben verse herinneringen aan het communisme en niet de minste behoefte om zich door Timmermans c.s. een nieuw totalitair keurslijf aan te laten meten omdat zij een grote schoonmaak houden onder oude communistische rechters, in universiteiten die volledig in handen zijn van George Soros terwijl zij al evenmin behoefte voelen om honderdduizenden oninpasbare islamitische tijdbommen of puur criminele noord Afrikaanse ellendelingen binnen te laten conform het recept van Timmermans .

Uiteraard zijn zij nu ‘niet aardig voor minderheden’ of misschien zelfs wel ‘racistisch’, maar het is een zegen dat ook een land als Oostenrijk de rug recht en nu weigert aan deze socialistische chantage toe te geven, waaraan het slappe Nederland juist met hart en ziel meedoet onder de bezielende leiding van de kameraden Rutte en Kaag. Deze week is er een video conferentie van Europese leiders over de niet bestaande ‘Corona epidemie’ en het ‘beleid’ om deze fata morgana in te dammen. Dit wordt voorafgegaan op dinsdag door een soortgelijk koffiekransje van ministers van buitenlandse zaken die met name hun messen gaan slijpen inzake de socialistische heilstaat ‘rechtsstaat’.

Het opkomende ‘goede populisme’ in Europa krijgt zo een welkom steuntje in de rug, maar er gaat niets boven een Nexit om ons hachje te redden uit de globalistische klauwen van Brussel.


Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties