‘Viruswaarheid-klapdebielen’?

‘Corona is God’s geschenk voor linkse scharrelaars’ om onze democratie te verkrachten door in hun ronkende betogen relevante feiten inzake Corona hardnekkig te negeren, ondanks het feit dat die – o.a. uit de Zweedse Corona ‘groepsimmuniteits-approach’- al lang en afdoende bekend zijn.

Afb: Flickr

Illusoire immuniteit als rechtvaardiging voor arbitrair wanbeleid – tot er een doeltreffend vaccin beschikbaar zou komen (‘quod non’) – bleek in geval van Covid 19 niet van blijvende aard maar een schone illusie waarbij reeds eerder besmette personen in de loop van enkele maanden alsnog meermaals besmet kunnen raken. Dat diezelfde personen desondanks nooit enige last van Corona griep ervaren wordt eveneens krampachtig genegeerd door onze Social Justice media.

Wat ‘linkse scharrelaars’ vooral negeren is het feit dat vaccins, per definitie, een testperiode van enkele jaren doorlopen alvorens (wereldwijde) goedkeuring te krijgen, een wet van Meden en Perzen. Iedere poging om die ‘lead-time’ te bekorten is levensgevaarlijk, zoals de maniakale Bill Gates al jaren, ongestraft, aantoont met zijn levensgevaarlijke, ongeteste vaccins die een spoor van dood en verderf achterlaten. Logica dicteert dat ook vaccins geen garantie gaan bieden voor (blijvende) immuniteit. Conclusie: de enige manier om van Corona af te komen is een proces van natuurlijke attritie van het virus, zoals de Franse hoogleraar en Nobelprijs winnaar Montagnier al stelde. Het geleuter van de WHO en hun zetbaas in Nederland is prietpraat, zoals dit weekend nog eens afdoende geïllustreerd op een website waarvan een heer Engelbart redacteur is.

Die beste man neemt het, in zijn kennelijk jeugdige overmoed, niet zo nauw met voornoemde feiten, integendeel…  Stemmen die wèl naar feiten kijken maar niet meehuilen met de linkse wolven in het bos zoals hij zelf, worden door Engelbart in zijn Dagelijkse Standaard uitgemaakt voor Viruswaarheid – klapdebielen. Zijn infantiele denigratie hangt samen met het feit dat deze opposanten een stapje verder gaan dan de meesten van ons door zich actief te verzetten tegen de Corona manipulatie door onze Pinokkio cum suis. Dat is ‘not done’ volgens ons soort mensen, dus worden zij al gauw op gratuite wijze gedemoniseerd in de linkse media. Ik vraag mij echter af of hun modus operandi nu zoveel verwerpelijker is dan die van het duo Pinokkio & Hugo, waarvan eerstgenoemde nu ook al onze belastingcenten spendeert aan dubieuze polls waaruit op voorhand schijnt te moeten blijken dat hij nu ook als ‘staatsman’ gezien moet worden…

Dit geeft wel aan hoe hard het nodig is om het verzet tegen zijn gedram te intensiveren. De heer Engelbart functioneert als een kritiekloze echoput voor Pinokkio en presteert het om in zijn larmoyante artikel mensen die hun huiswerk wèl gemaakt hebben niet alleen uit te maken voor ‘Viruswaarheid-klapdebielen’. Ook voorziet hij zijn ‘literaire hoogstandje’ van de titel:‘Straks een corona-vaccin weigeren? Prima, maar dan wel een boete van paar duizend euro betalen’.

Een beter voorbeeld van de arrogante ‘morele superioriteit’ van dit pareltje uit een stal van ‘progressief geïndoctrineerde leeghoofden’ is niet voorhanden: feiten doen er weer eens niet toe en het recht van andersdenkenden om er een eigen – gefundeerde – mening op na te houden wordt met grote voeten getreden door deze betweter. Lees enkele citaten uit zijn jeremiade en huiver over zoveel geborneerdheid: ‘ het wordt tijd om de Viruswaarheid-klapdebielen en consorten te laten opdraaien voor de schade die ze veroorzaken’.

Welke schade veroorzaken zij dan? Slechts de globalistische manie om onze samenleving in een houdgreep te nemen met een lockdown veroorzaakt onmeetbare schade! Ons dwaallicht vervolgt: ‘Dus als zij straks geen vaccin willen nemen, dan moeten ze maar met zachte hand gemotiveerd worden om het tóch te nemen door hen een boete van € 2000 op te leggen. Goethe’s gevleugelde woorden ‘drol, wie heeft u gescheten’ lijken hier op hun plaats.

Na meer incoherente lekenpraat over vaccins besluit de ondeskundige heer Engelbart met de onbegrijpelijke conclusie: ‘De coronamaatregelen kunnen dan in de periode van een paar maanden tot drie jaar (de duur is nog onduidelijk) worden afgebouwd tot helemaal niets. Daarom kunnen we het ons niet permitteren om hele groepen Nederlanders hardop te laten roepen dat zij zich in ieder geval níét laten inenten tegen het coronavirus. Ze laten zich gek maken door gereformeerde doempredikers, geradicaliseerde influencers of – natuurlijk – de absolute onheilsprofeet van deze crisis: Viruswaarheid-voorman Willem Engel. Zij hebben het in hun hoofd gemaakt dat het vaccin er niet is om mensen beter te maken, maar juist om ze ziek te maken. Of dat Bill Gates er allemaal microchips in heeft gepropt om ons allemaal op afstand te besturen via zijn al even kwaadaardige 5G-netwerk. Deze beroepszotten, en het zijn er helaas nog wat, mogen niet de reden zijn dat Nederland straks niet uit de coronapandemie kan ontwaken omdat zij zo nodig “wake up sheeple!” willen roepen…’

Wat een praatjes! In zijn overmoed realiseert Engelbart dat er toch wel een addertje onder het gras zit: ‘… Maar het zadelt ons wel met een juridisch probleem op: want er is zoiets als de onschendbaarheid van het menselijke lichaam. Uiteindelijk mag niemand iets aan je lichaam doen zonder je eigen nadrukkelijke toestemming. En ook dat is een groot goed. Hoe zijn die twee zaken nu te verenigen op zo’n manier dat we, nadat de vaccins ten tonele verschijnen, terug kunnen naar het oude normaal? Eenvoudig: ze hebben gewoon een motivatie nodig. Als zij Nederland langer schade willen berokkenen door met hun stompzinnige koppigheid de epidemie langer te laten voortduren, dan zijn ze ons allemaal eigenlijk wel een schadevergoeding schuldig… nietwaar? Vandaar: laat vaccinweigeraars gewoon een forse boete betalen, die ze wel twee keer doet overwegen of ze achter de antivaxxende haatzaaiers moeten blijven aanlopen. Zullen we zeggen… een bedrag van zo’n €2000? Lijkt me alleszins schappelijk! Zij krijgen de kans om wat terug te doen voor de samenleving die zij aan het kapotmaken zijn, en wij krijgen hopelijk een hogere vaccinatiegraad. Ik zeg: alleen maar winnaars, toch?’ 

De heer Engelbart ontpopt zich hier met zijn onverdraagzame praatjes als een ‘born loser’ die er niet voor terugschrikt om zijn intolerante karaktertrekjes te etaleren om vooral maar ‘een winnaar’ te worden. Dat waren jongens als Benito en Adolf ook, dus wellicht kan de totalitaire heer Engelbart eerst eens proberen om zijn geborneerde denkraampje wat te verruimen met wat meer historisch perspectief en, niet te vergeten, wat meer tolerantie en respect voor andersdenkenden in plaats van hen de arm op de rug te willen draaien met zijn arbitraire boete van € 2000. Dat noemen wij democratie. 


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
3 jaren geleden

Top artikel. Ronald, al geprobeerd dit stukje op de DDS te plaatsen?

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Hein

Beste Hein,

De domheid bij DDS is deste stuitender omdat Johnson & Johnson deze week, als tweede grote vaccin fabrikant, het Corona vaccin acuut ‘on hold’ heeft gezet wegens ‘zeer verontrustende ziekteverschijnselen’ bij testpersonen!

De betreffende DDS spreekbuis voor het globalisme noemt zichzelf een ‘rechtse journalist’, maar valt slechts op door een diarrhee van agressieve babbels, zoals vandaag weer met de benaming ‘rapaille’ voor de mensen die gisteravond op het Plein in Den Haag demonstreerden…

karton
3 jaren geleden

Ik vertrouw het hele gedoe rond het corona-gebeuren niet meer. Wél geloof ik in de gevolgen en heftigheid van dit virus, ik zie het bij enkele vrienden/bekenden.
Échter, we worden ernstig besodemieterd (denk ik) betr. het voorkomen van een besmetting enz. d.m.v. de zg corona-app.
Iemand met de app. die positief wordt getest zet dit op z’n app. hij/zij moet alsdan, overeenkomstig het advies, in quarantaine en kan dus niemand meer besmetten want hij/zij zit thuis. Ik kan dus zo’n besmet figuur niet ontmoeten,
wat zie ik hier NIET goed of : wáár ga ik de fout in ?
Mocht ik een besmet figuur ontmoeten die dat zélf niet weet, en ik word hierna positief getest, dan moet ik in quarantaine en kan dus niemand meer besmetten.
Ik begrijp van de bedoeling van deze app. niks meer : deze zal toch niet alléén bedoeld zijn om de “overheid” nóg meer van ons te weten te laten komen ?

Joost Visser
3 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Beste Karton,

Heeft u de griep van 2018 van dichtbij meegemaakt? Net zo heftig of erger,

Anders
3 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Tot maart 2020 heette corona nog gewoon longontsteking. Dat werd door de huisarts behandeld, dus thuis. Niet in het ziekenhuis of IC. We worden in een pak genaaid en blijven onze bezorgdheid op internet uiten. Prima uitlaatklep denkt Rutte. Dan blijven ze rustig binnen, waar hij ze (ons) hebben wil. Sta op en vecht is het devies!!