Smerige verkiezingen

Nadat corrupte actiegroepen als ACORN de toenmalige presidentskandidaat Obama op illegale wijze aan stemmen hadden geholpen van honderdduizenden lang overleden of verhuisde (maar nog steeds geregistreerde) fictieve kiezers, heeft de Amerikaanse overheid deze criminele Obama supportersorganisatie ontbonden.

Afb: wikimedia-commons. Rob. C. Croes (Anefo) Nat. archief.

Ook Hillary Clinton heeft geprofiteerd van deze  Democratische manipulatie en honderden, door Democraten gedomineerde counties, weigeren te voldoen aan de wettelijke verplichting om hun kiezersregister ‘schoon te houden’.  Amerikaanse staten zijn opgedeeld in ‘counties’ en op dit moment zijn er, volgens de watchdog Judicial Watch, nog steeds méér dan 100% der geregistreerde kiezers in 353 Counties in 29 Staten!

In 2018 bevestigde de Supreme Court een verplichte schoonmaakoperatie van de kiesregisters in een proces van Judicial Watch tegen de linkse staten Ohio en Californië en afgelopen jaar begon ‘de grote schoonmaak’ van liefst 1,6 miljoen ‘inactieve’ namen van de kiesregisters in Los Angeles County, waar anders? Ook Kentucky begon honderdduizenden obsolete registraties te verwijderen en vorige maand werd Illinois voor de rechter gebracht omdat deze staat de wet trotseerde door te weigeren hun kiezersregisters te publiceren en zo Donald Trump een loer te draaien. Maar zij vertragen dit proces zoveel mogelijk met het oog op de verkiezingen over enkele weken en de Democraten sturen zoveel mogelijk stembiljetten naar ongeregistreerde, vaak lang overleden, kiezers in de hoop met ‘ballot harvesting’ het pleit voor Joe Biden te beslissen.

Op dit moment signaleert Judicial Watch nog steeds een discrepantie van 1,8 miljoen ‘spook-kiezers’ boven de totale sterkte van wettelijk erkende en geregistreerde kiezers in Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island, and Vermont! Hun laatste studie beperkt zich helaas tot 37 staten die regelmatig ‘updates’ leveren, maar het aantal van de verhuisde kiezers die nu op twee adressen een stembiljet krijgen toegezonden is schokkend, reden waarom de Democraten zo gek zijn op ‘mail voting’, want zo kan je Trump dwarsbomen. Tot begin oktober had het linkse bolwerk Colorado glashard geweigerd om te voldoen aan de eisen van de  ‘National Voter Registration Act’:   2/3 van het totaal aantal ‘counties’ telden meer dan 100% geregistreerde kiezers boven het totaal der wettelijk bestaande kiezers… Ook Pensylvania en North Carolina traineren hun wettelijk verplichte ‘grote schoonmaak’, terwijl het volgens Judicial Watch om liefst bijna 2 miljoen ‘inactieve kiezers’ gaat.

Deze anomalie wordt uiteraard naarstig door de Democraten in stand gehouden, in combinatie met ‘in mail voting’ (wat onze falende salonsocialist Ollongren van de weeromstuit nu ook zo’n leuk idee vindt) teneinde Trump’s herverkiezing te saboteren.

Smeerlappen brengen smerige verkiezingen…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties