De wil van het volk?

Je moet maar lef hebben! Na acht maanden van kunstmatige Corona paniek ontbreekt het onze premier nog immer aan een competente visie op ons algemeen belang, laat staan wat ‘de wil van het volk is’, want ‘dat moet de bek dicht houden’.

Afb: Pixabay

Dit wordt keer op keer onderstreept met gewauwel van een heerschap met bloemetjesschoenen die moet vrezen voor zijn eigen baantje. Zijn baas verschanst zich niet alleen achter hem maar ook achter allerlei andere ‘wetenschappelijke’ bureaucratische politieke rugdekking om vooral zelf geen politieke averij op te lopen. Maar die poppetjes beginnen elkaar onderling tegen te spreken.

Als de horeca piept en kraakt worden er gauw wat concessies gedaan, om terstond weer twee passen terug te doen want ‘de tweede golf’ stond al maanden ‘in stenen tafels gebeiteld’ op de agenda van de redder des vaderlands, premier Rutte. Daartoe negeert hij brutaal objectieve cijfers, kent zelfs essentiële cijfers niet eens, zoals Thierry Baudet hem op pijnlijke wijze duidelijk maakte en zelfs vervalst hij statistieken om de angst bij het naïeve publiek in stand te houden.  Let op, gisteren (05.10) maakte de WHO bekend dat het Corona mortaliteitspercentage lager ligt dan ooit gedacht en met slechts 0,13%, dus beduidend lager dan een gewone influenza of de 0,68 % van de IC arts Gommers, die kennelijk ook al door Rutte c.s. gevaccineerd is! Dus wat kan onze ‘zo ontzettend vermoeide’ vice premier nu nog bedenken om de moed angst erin te houden?

De maatschappelijke weerstand tegen het duo Rutte & de Jonge groeit met de dag, maar bij welke jojo zou ooit het geweldige idee van een avondklok zijn opgekomen als wij Hugo niet hadden? Het duo beriep zich aanvankelijk, zoals iedere globalist, op ‘wetenschap’ om het zinvolle concept van ‘groepsimmuniteit’ te introduceren. Dat werd helaas snel vervangen door hun ‘intelligente?’ lockdown die zich kenmerkt door enkele duizenden doden onder de ouderen en veel verplegend personeel, bijvoorbeeld omdat hun ‘wetenschap’ geen mondkapjes nodig vond in de verzorging.  Na ruim een half jaar het nut van die mondkapjes – specifiek in de zorg – verwaarloosd te hebben, met de dodelijke slachtoffers vandien, met het schandalige gebrek aan testmateriaal, met zijn peperdure, lachwekkend app en zijn gebeunhaas bij de GGD, gaf onze premier in de afgelopen dagen daar een 180° draai aan.

‘En passant’ schoof hij de verantwoordelijkheid, gewoontegetrouw, in de schoenen van een ander, te weten de 2e Kamer met zijn zoveelste gotspe: ‘Ik kom bij de mondkapjes. Je merkt dat er in de Kamer ook wel brede overeenstemming over is dat we daar een stap in moeten zetten…’  Lees voor ‘de Kamer’ nu eens ‘de kiezers’ en wij belanden bij het aloude ‘maatschappelijk contract’ dat stipuleert de de regering er voor de kiezers is en niet omgekeerd. Dit levert een schrijnende tegenstelling op met Rutte’s opvattingen inzake ‘de wil van het volk’ die vertaald kunnen worden in ‘bek dicht’!

Aan deze brutaliteit, waarbij hij zijn beroep op ‘de wetenschap’ achteloos verving door ‘de wil van het volk’, wist hij echter wederom geen eigen beleid aan te koppelen. Dat liet hij over aan de heer met de bloemetjesschoenen, opdat hij zelf wéér buiten schot blijft terwijl de maatschappelijke verdeeldheid die zij daarmee creëren hen volledig ontgaat! Deze opportunist heeft geen visie, behalve zijn verderfelijke – globalistische – dubbele agenda, waarvoor hij dagelijks naarstig zoekt naar ‘maatschappelijke draagkracht’- of die desnoods zelf creëert, zoals nu in de 2e Kamer! In goed Nederlands: gewoon brutaal kijken waarmee je kunt wegkomen…

Welk ‘hoger maatschappelijk doel’ heeft het duo nu eigenlijk voor ogen behalve zoveel mogelijk macht bijeen te graaien en de verantwoordelijkheid voor hun wanbeleid over dermate veel bureaucratische lagen te verdelen dat uiteindelijk niemand meer verantwoordelijk is?  

De verkiezingen komen er aan, dus nu komt ‘de wil van het volk’ inderdaad aan de orde, zodat Rutte daarna weer kan doorgaan met naar de pijpen van een volgende nutteloze coalitie, de V.N en de E.U. te dansen, teneinde vooral zelf maar aan de macht te kunnen blijven. Maar dat is slechts ‘een hoger persoonlijk doel’, dus daarom is het zo ontzettend belangrijk dat wij het referendum snel in ere herstellen om premier Rutte beter te controleren dan de 2e Kamer pleegt te doen, dat er een zakenkabinet komt en dat wij onze relatie met Brussel, Rutte’s afvoerputje van onze soevereiniteit, beëindigen. En liefst in één moeite door ook een dikke punt achter de incestueuze relatie van ‘ons prachtige land’ met een premier die zich meer en meer ontpopt als een gevaarlijke intrigant.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties