Corona, ‘God’s geschenk voor linkse scharrelaars’

Mag een mens zich afvragen waarmee onze premier in hemelsnaam bezig is, behalve om Corona voor politieke doeleinden te misbruiken om Nederland verder naar de donder te helpen na tien lange jaren van onbetrouwbaar wanbeleid?

Afb: pixabay

Hij is niet de enige, als politiek leider vermomde, linkse intrigant. Er is altijd een corruptere baas boven baas, dit keer in de persoon van de gouverneur Newsom van het derde wereldland in spe Californië. Daar zijn, na jaren van politiek correct machtsmisbruik, grote delen van de staat letterlijk afgebrand, begint de infrastructuur op die van een derdewereld land te lijken en wordt de economie willens en wetens kapot gemaakt door een verknipte activistische gouverneur. Net als in andere politiek correcte bolwerken zoals New York, met de al even geschifte gouverneur Mario Cuomo en burgemeester Bill de Blasio, is er in Californië een exodus gaande van belastingbetalers die de aanslag op hun bestaan niet langer zèlf wensen te financieren.

Dankzij jaren van progressief wanbeleid zijn grote delen van de staat jaarlijks letterlijk in vlammen opgaan, doen grote steden denken aan zwart Afrika waar duizenden smerige, criminele drugsverslaafden in tentjes op de trottoirs kamperen en hun uitwerpselen en injectienaalden op diezelfde trottoirs achterlaten. Een doorgeslagen activist genaamd Javier Becerra doet, vermomd als ‘Attorney General’, zijn dagelijkse best om Californië nog verder naar de donder te helpen en de hopeloos verdwaalde gouverneur Gavin Newsom misbruikt de Corona crisis als ‘God’s geschenk voor linkse scharrelaars’. Californië was niet zo lang geleden de vijfde economie in de wereld, dus hoe hebben de geestverwanten van D’66 en GL kans gezien om in luttele jaren zo’n slagveld te creëren waarin de grootste inkomensverschillen en de grootste economische en politieke ongelijkheid in de USA bestaan?

Gavin Newsom heeft lukraak met lockdowns gesmeten, waardoor in augustus alleen al in de Bay Area meer dan 2000 middenstanders over de kop waren gegaan. Let wel, dit waren de weinige belastingbetalers die de kas van de staat nog spekten maar nu in hordes emigreren naar veilige staten die niet door Marxisten kapot gemaakt worden. Desondanks heeft Newsom nu een nieuw ‘argument’ gevonden om California nog langer in lockdown te houden met zijn ‘Equity metric’, een zelfs door premier Rutte nog nooit vermoede hersenschim die letterlijk niets met de volksgezondheid van doen heeft. Deze vondst is niet alleen geschift en immoreel, maar ook onwettig omdat hij hele ‘counties’ arbitrair op slot houdt omdat gebieden met marginaal hogere besmetting een lagere kiezersopkomst of minder bars zouden hebben…

U voelt uw spreekwoordelijke broek alweer afzakken, want al op 1 april zei Newsom openlijk dat hij van zins was om de Corona hype te misbruiken ‘om een nieuw, progressief tijdperk in te luiden’. Is dat wellicht ook ons voorland, het Utopia van D’66 en hun erelid Rutte? Zeven maanden later wordt in Californië niet eens meer gesproken over volksgezondheid maar over de progressieve manie van Marxistische ‘gelijkheid’, waarvan de wereld al véél te vaak de rampzalige gevolgen heeft ervaren. Deze charlatan ontneemt de burgers hun vrijheid, terwijl linkse ‘special interest’ groepen hiervan profiteren. Wat zijn de ‘criteria’ van deze geestelijk gestoorde voor zijn arbitraire terreur?

Ieder kiesdistrict krijgt een score (‘a healthy place index’) gebaseerd op factoren zoals een schone omgeving, beschikbaarheid van alcohol ( u leest het goed ) en … de opkomst van kiezers bij de laatste verkiezingen! De vijfentwintig procent met de laagste score worden op één hoop gegooid.

Voor deze arbitraire groep wordt een ‘Covid gemiddelde’ gecreëerd op basis waarvan de lengte van de lockdown wordt bepaald. Kortom, hele counties kunnen op slot gaan en blijven omdat zij in Big Brother’s optiek niet voldoende ‘Marxistische gelijkheid’ vertonen. In Californië zijn armoede en inkomensongelijkheid nu de hoogste in de USA, maar wellicht zitten hier nog  leuke ideeën bij voor onze steeds maniakaler premier.

Deze slaat nu al zover door in zijn Corona dwangneurose dat hij zelfs probeert om ons nutteloze mondkapjes op te dringen die onder hopeloos onhygiënische omstandigheden, reeds vooraf besmet,  in bananenlanden als India worden geproduceerd. Te smerig voor woorden en zelfs de koopavonden moeten er nu kennelijk ook al aan geloven. Onze intrigant in het Torentje heeft kennelijk grote haast omdat het Corona mortaliteits percentage door de WHO nu tot slechts een onschuldige 0,13% is bijgesteld van de schandalige 3,4% die aanvankelijk werd gepubliceerd door diezelfde WHO om de paniek aan te wakkeren en door Rutte c.s. maar al te graag werd geciteerd.

Dus hij moet de zaak nu nog harder bij elkaar liegen en bedriegen en nieuwe krankzinnige regeltjes bedenken om de angst bij de naïeve bevolking te manipuleren…  Als je eenmaal begint met deze manipulatie kan je er nooit meer mee ophouden en dat zien wij dagelijks aan onze grote roerganger. Ook over de grenzen creëert hij nu al paniek door Duitsers te vragen om vooral niet naar Nederland te komen, alsof hier de builenpest zou heersen. Reden waarom Nederlanders bij aankomst in Italië een Coronatest moeten toestaan. Premier Rutte raakt langzamerhand dermate verstrikt in het web van zijn eigen dogmatische leugens dat hij niet meer kan stoppen.

George Orwell zei al: ‘wat kan men doen tegen de gek die intelligenter is dan u zelf, die pretendeert naar uw argumenten te luisteren om vervolgens glashard door te gaan in zijn delusies’?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2 jaren geleden

**Mag een mens zich afvragen waarmee onze premier in hemelsnaam bezig is, behalve om Corona voor politieke doeleinden te misbruiken om Nederland verder naar de donder te helpen na tien lange jaren van onbetrouwbaar wanbeleid?** Aldus de kop van het artikel van de heer Dunki.

( Overigens: ik ben ik het met de heer Dunki eens, maar……… als de telegraaf schrijft d.d. 10 oktober 2020, ** Zes op de tien Nederlanders vinden dat Mark Rutte het de afgelopen tien jaar goed heeft gedaan als minister-president.**) ???

En, ***Dit is de conclusie van een onderzoek van I&O Research in opdracht van Trouw onder 2231 Nederlanders. Kiezers van bijna alle kleuren erkennen dat hij zich ontwikkelde van politicus tot staatsman.***

Dat Mark Rutte zich ontwikkelde van Politicus tot “staatsman” , is de truc wel heel doorzichtig.
Hoe halen ze het in hun hoofd Rutte tot **Staatsman** te bombarderen?

Het zijn de ” ingrediënten” voor propaganda omdat de verkiezing van 17 maart 2021 er aan zit te komen en de Telegraaf graag ziet dat Rutte weer in het zadel komt in de Tweede Kamer en als premier kan functioneren omdat Shell, Unilever en de subsidie- industrie van windmolen en zonnepanelen floreert als nooit te voren. Daarom wil “men” Mark Rutte weer terug, en, een staatsman heeft alle eer. Heeft Rutte de naam “Staatsman” gekocht met belastinggelden?
We zien dus welk een ” fantastisch” onderzoek het van I&O wel is. Het is om te kotsen omdat Mark Rutte de boel heeft belazerd en hij als leugenaar en als fantast te boek staat. Maar, de Telegraaf kiest ook voor haar bestaan en ziet Rutte kennelijk als een ” broodheer”.

Maar…… aldus de heer Dunki:” Dus hij ( mark Rutte ) moet de zaak nu nog harder bij elkaar liegen en bedriegen en nieuwe krankzinnige regeltjes bedenken om de angst bij de naïeve bevolking te manipuleren…!!!

En, zo is het. Ach, velen zijn vergeten dat het Referendum is afgeschaft, Nederland de grooste netto betaler aan Brussel is, de immigratie gewoon door gaat en de overbevolking een ramp inluid, de pensioenen niet worden geïndexeerd, de belastingen veel te hoog zijn en de armoede haar intrede doet naast de groei van de voedselbanken en werkloosheid. En dan te bedenken dat bij de VVD een record aantal bewindslieden zijn afgetreden.
Maar, ja….. ik schrijf het nog maar een keer:” Op 14 april 2000 schreef wijlen Prof dr. Bob Smalhout dat tweeënhalf miljoen mensen in Nederland een psychische storing hebben” ……. dat zal het wel zijn waarom Rutte de titel Staatsman krijgt……!!!!

Rutte een Staatsman..??…… het is zelfs zeer lachwekkend.