De ‘helden’ van de ‘cancelcultuur’

Toen George Soros begon Antifa te werven, tegen betaling, was hun modus operandi om zich onder demonstranten te verbergen, vervolgens de balaclavas op te doen, snel enkele winkelruiten in te gooien en diverse branden te stichten, waarna zij zich weer ongestraft tussen de linkse meute begaven.

Afb: piqsels

Naarmate de linkse politiek desperater werd, neigde deze ertoe om Antifa – en sinds enkele maanden BLM – in bescherming te nemen in de hoop om president Trump zodoende dermate te beschadigen dat diens herverkiezing  op losse schroeven zou komen te staan. Toen de ‘Socialistische Democraten’ hun kans schoon zagen om de Corona hype te adopteren als hun nieuwste stok om de hond te slaan, was het hek van de dam. Ook onze globalist Rutte sprong gretig op die demagogische kar en creëerde zijn eigen rookgordijn daar omheen teneinde zijn ware bedoelingen te verhullen.

Nu beginnen deze activisten zich te realiseren wat zich achter die dam afspeelt en hoe, in hun arrogantie, zij enerzijds de stemmen van zwarte en Latino minderheden als vanzelfsprekend zagen en anderzijds, in diezelfde mateloze arrogantie, de ‘deplorables’ wederom als ‘quantité négligable’ wegzetten. In hun collectiviteit – hebt u ooit een zelfstandig denkende linkse individualist aangetroffen? – vonden zij bovendien een laffe ‘safe space’ om, in de veiligheid van hun telefoontjes, de media te manipuleren en hun ‘cancel cultuur’ te beoefenen.

Dat een Johan Derksen in zijn reprise van de V.I.uitzending  begon om uit te varen tegen een narcistische lafbek als Arie Boomsma was volkomen terecht. Dit heerschap is het toonbeeld van de salonsocialistische incest die als catalysator diende voor alle trammelant, veilig verscholen  achter zijn telefoontje.  Dat Derksen stevig in zijn schoenen blijft staan voor zijn – lees: onze – vrijheid van meningsuiting is een goede zaak, want de verrotte MSM heeft de groezelige tandjes nu eens stuk gebeten op dit grondrecht, waarmee het duo Rutte/Ollongren het ook niet zo nauw neemt.

Hoewel Johan geen politieke ambities lijkt te koesteren is hij toch van belang als een ietwat excentriek cultfiguur, zoiets als de laatste der Mohikanen, die geen stap opzij doet voor de linkse intriganten, waarvoor hulde! In die context is het van belang dat wij in de media ook de laatste der integere Mohikanen identificeren en koesteren, die het opnemen voor onze grondrechten, want dat zijn er niet zoveel. Gaat u maar eens na waarmee de linkse activisten wegkomen:

U hebt gezien hoe een politiek gemotiveerd D’66 tribunaal door dik en dun Geert Wilders schuldig bevond, maar niet de treurige moed kon opbrengen om hem ook nog eens te straffen, kennelijk gezien de mogelijke maatschappelijke repercussies die e.e.a. voor dit corrupte gezelschap zou kunnen opleveren. U kent onze minister van justitie, de babbelaar die bijna stikt in zijn eigen arrogantie en binnen een week na zijn dodelijke ‘faux pas’ alweer zijn grote muil opentrekt in zijn corona-hype. U hebt gezien hoe een D’66 of GL activiste als Jacobien Vreekamp, een Officier van Justitie die nog nat achter de oortjes is, een deal durft te sluiten met Akwasi, die weldegelijk schuldig is…  Wist u dat deze Jacobien, naast “discriminatieofficier”, ook bestuursvoorzitter van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam is, waar KOZP’er Mitchell Esajas bestuurslid is? Is er een mooier voorbeeld van een Criminele Organisatie een onscrupuleuze, politieke belangenvermenging denkbaar? U hebt gezien hoe een Ongehoord Nederland, dat de poot stijf houdt tegen deze linkse subversie, gesaboteerd wordt door een minister Slob die, ook nu, probeert de opkomst van ‘O.N.’ op slinkse wijzen te verhinderen. U hebt gezien hoe Den Haag er niet genoeg van krijgt om honderden miljoenen in de moreel o zo corrupte NPO te pompen, die niets anders doet dan ‘Wilders bashen’ en ‘Baudet bashen’.  Altijd weer hetzelfde incestueuze huwelijk tussen communistische activisten en een salon socialistische élite.

In de terreur van de Spaanse Inquisitie werden in Nederland ook al heksenprocessen gevoerd, niets nieuws onder de zon. Maar het geeft wel aan dat de actuele fascistische terreur er sindsdien niet bepaald op vooruitgegaan is. Wij zien dagelijks hoe communisten proberen om ‘andersdenkenden’ in hun ‘cancelcultuur’ te slopen in navolging van hun lichtende voorbeelden in de USA.

Daar richt de woede van deze helden zich, onder de regie van Twitter, op de weinige overlevende conservatieve media die de lef hebben om hun smerige praktijken aan de kaak te stellen. Gelukkig heeft hun primaire doelwit, Tucker Carlson via Fox News eveneens een miljoenen publiek maar de oliedomme agressie en de rabiate haat der linkse domkoppen blijft niet zonder gevolgen, omdat een boemerang altijd een keertje terugkomt. Dat beginnen de Democraten zich nu te realiseren, want de agressie der ‘Socialistische Democraten’ , een collectie rifraf van enkele honderdduizenden criminele nietsnutten op een totale bevolking van meer dan 300 miljoen, begint de zwevende kiezers meer en meer te irriteren. Daarnaast zijn veruit de meeste slachtoffers van de marxistische BLM terreur zèlf zwarten, reden waarom Trump’s reeds groeiende steun onder die minderheid nog eens gestimuleerd wordt, ook onder Latino’s speelt dit fenomeen. Een marionet als Joe Biden kan zich niet permitteren om eerst te applaudisseren aan de zijlijn voor al het geweld dat zijn partij ontketent om vervolgens dit te mitigeren. Dat accepteert de zwevende kiezer niet, maar het communistische rifraf al evenmin. Zij hebben nu de smaak te pakken gekregen van relschopperij, diefstal, moord en brandstichting.

Nu kan elk leeghoofd zijn ‘bijdrage’ leveren aan dit elektronische vervolg op Trotsky’s permanente revolutie. ‘Cancelling’ is een soort van elektronisch familiespelletje geworden, dat verwantschap vertoont met incest, Q.E.D. Het is gratis en de hele gelobotomiseerde familie kan meespelen,

In de USA is dit een strijd op leven en dood om de resterende onafhankelijke media te neutraliseren ten gunste van het Marxisme, om daarmee politici in ‘the swamp’ en ‘deep state’ ambtenaren tot gedweeë horigen te maken. Dit zien wij in Nederland in feite al jaren, niet alleen in bovengenoemde voorbeelden, waar lokale sufferdjes als de NRC en niet te vergeten de NPO de zaak al jaren lopen te flessen. Pim Fortuijn is letterlijk vermoord door de achterbakse Rosenmöllers, van Dams en Melkerts uit dat wereldje, hun nazaten als Arie Boomsma specialiseren in elektronische karaktermoord. Is het u ook opgevallen dat een bully als Arie, na zijn poging tot karaktermoord op Johan Derksen, bij de eerste negatieve reacties op zijn laffe optreden handen en voeten tekort kwam om te vertellen dat het allemaal niet zo bedoeld was, terwijl hij nergens meer te bekennen was? Waarom? Omdat hij zich schielijk terugtrok in de veilige collectiviteit bij zijn maatjes, typerend gedrag voor laffe ‘cancel’ helden die nu eenmaal geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel kennen.   

In de USA zijn zij nu te ver gegaan en het zijn, zoals altijd, de kinderen van de revolutie die haar opvreten. In Nederland zullen wij ons eerst moeten ontdoen van Rutte en zijn groupies Ollongren en Kaag, om vervolgens stapje voor stapje onze nationale identiteit als een vrij land te herwinnen. Vrij van de globalistische terreur van Brussel middels een Nexit en een herpositionering van de moreel o zo corrupte vaderlandse politiek, die nu gedomineerd wordt door ‘ons soort mensen’ in Rutte’s opportunistische samenspel met het cultuur Marxisme.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties