Bijltjesdag

Van een CEO mag men verwachten dat hij in noodgevallen improviseert, desnoods de spelregels oprekt, maar een duidelijk herkenbare, nieuwe koers weet uit te zetten om het schip van de staat te behouden. Kijkt u nu eens terug op tien jaren Rutte en geeft u dan uw vernietigende oordeel.

Als ik mij slechts tot Rutte III beperk, zie ik een ongegeneerde persoonlijke ambitie om Nederland in de klauwen van het Brusselse globalisme te jagen, iets waar de Nederlandse kiezer nooit om heeft gevraagd en nooit zal vragen.

Herinnert u zich nog Rutte’s valse  belofte ‘dat iedere burger er in 2019 op vooruit zou gaan’? Vandaar de verhoging van de hoge BTW èn van de lage BTW met liefst 50%, zo ook gemeentelijke leges en andere belastingen, de ongekend hoge energiebelasting, terwijl het land grotendeels draait op het brandschone aardgas… Waarom worden wij zo op kosten gejaagd ? Dat is nu socialisme! Wat te zeggen van de liederlijke energietransitie die inmiddels duizenden gezinnen heeft opgescheept met een nutteloze, inefficiënte warmtepomp dus in de komende winter een slecht verwarmd huis en dan ook nog eens onbetaalbare schulden?  Hebt u de stijging der zorgkosten gevolgd? Waar was Rutte toen onze vissers door de Fransen een oor aangenaaid kregen bij het pulsvissen? Hoe zat het ook alweer met de uitlevering van de KLM aan de Parijse globalisten?

Waarom kan onze CEO toch geen heldere koers uitzetten voor de Coronagriep, maar opteert hij aanvankelijk voor het succesvolle Zweedse concept voor de groepsimmuniteit, om daags daarna – uit pure onkunde en lafheid – overstag te gaan naar een variant op de ‘lockdown’, waarbij hij een massale rugdekking opbouwt voor zijn incompetentie door de ambtenaren van het RIVM plots op een voetstuk te zetten en een dwaas als Hugo de Jonge als zijn hulpje in te huren om zich achter te verschuilen? Waarom is er na ZES lange maanden nog steeds geen verantwoordelijk Coronabeleid maar probeert Rutte wèl om met ongrondwettelijke noodmaatregelen voor ‘onbepaalde tijd’ de macht naar zich toe te trekken ? Gaat u maar even door op dit stramien, dit zijn de ‘highlights’.  

De eerste afrekening kwam bij de verkiezingen voor de provinciale staten, toen Baudet’s FvD  in de vaart der volkeren werd opgestuwd door het anti-Rutte/anti-Kartel sentiment. De tweede afrekening tekent zich in toenemende mate af,  al weken lang, nu de Kartel partijen afstand nemen van de Klimaatfraude en het Corona-wan-beleid. Wordt Prinsjesdag eindelijk Bijltjesdag? Rutte verdient het dubbel en dwars.

De begroting 2021 leidt naar de verkiezingen van maart, maar dat is een wassen neus want er spelen véél belangrijker zaken voor het overleven van de westerse democratie, zoals de vraag of Trump een einde kan maken aan de globalistische ondermijning van de westerse wereld, of de vraag of er eindelijk eens een intelligent en verantwoordelijk Corona beleid komt. Het laffe Kartel ruikt de stank van de eigen ontbinding, Rutte’s vriendjes distantiëren zich meer en meer van de klimaatfraude van Parijs, waar geen land zich aan houdt, en de daaruit resulterende rampzalige energietransitie van GL en D’66. Rutte krijgt de Zwarte Piet toegespeeld voor de komende Algemene Politieke Beschouwingen, die best eens het startsein kunnen worden voor een grote schoonmaak na tien jaren van laf, stuurloos en vooral opportunistisch wanbeleid die het land grote schade hebben berokkend.

Slechts de onverwoestbare, misplaatste loyaliteit van ‘ons soort mensen’ in de VVD en het CDA houdt nu de façade nog overeind. Dat D’66 en CU Rutte’s feestje willen stopzetten is echter een teken aan de wand, want zij zijn de grootste medeschuldigen aan de huidige ellende, terwijl het CDA kennelijk kiest voor een rituele zelfmoord door te opteren voor de gevaarlijkste schoolmeester van Nederland, Hugo de Jonge. De miljoenennota is een farce van wat plusjes en minnetjes, typerend voor het gebrek aan visie en competentie van Mark Rutte, die ons socialistische landje al een half jaar aan de praat houdt met zijn gewauwel over 1,5 meter en ‘handen wassen’, maar géén van zijn beloftes uit de afgelopen tien jaren heeft waargemaakt. Dàt is het essentiële verschil met Donald Trump, die doet wat hij belooft. Mark Rutte verkoopt gebakken lucht terwijl hij het land op achterbakse wijze steeds meer in handen drijft van de Brusselse Big Brother. Nederland is, helaas, een door en door socialistisch landje, maar de vraag is hoever het elastiekje opgerekt kan worden. Mark Rutte blijkt alleen de Grachtengordel élite en Brussel te plezieren, maar verder slechts slachtoffers te maken en dat gaat pijn doen. 


Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joost Visser
2 jaren geleden

Wie is nu geschifter? Rutte of diegenen die hem steeds weer kiezen?

r.dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Joost Visser

@ Joost Visser.

Het laatste! Hebt u wellicht gehoord/gelezen welke schunnige propaganda voor de ‘nieuwe wereldorde’ de linkse ambtenarij in de troonrede heeft geschreven? Rutte is een ‘hardcore’ globalist die ons land in één ademtocht uitlevert aan totalitair tuig als de Verenigde Naties, waar hij en Kaag hun ideologische accu’s regelmatig opladen.

Dit wordt zonder de minste gêne overgenomen door koning W.A. die weer eens afgekocht is door hem volgend jaar bijna 6% verhoging van zijn toelage te garanderen! Idem voor zijn echtgenote en een minderjarig dochtertje dat echt geen aanspraak heeft op een miljoen Euro plus.

U signaleert het al: het probleem zit bij ‘ons soort mensen’, de ignorante, niets vermoedende yoyo’s die daar naar de hoedjes van de buurvrouw en de jurk van Maxima zaten te koekeloeren, terwijl ons land in enkele pennestreken van de Haagse ‘deep state’ werd uitgeleverd aan het wereld communisme van de Verenigde Naties. Het ene oor in, het andere oor uit…