Het gelijk van rechts

Volgens Peter Langendam (Den Haag, 17 mei 1949) is de tijd aangebroken voor een revolutie; ‘In het Plakkaat van Verlatinghe, onze onafhankelijkheidsverklaring, staat een fraaie argumentatie om van een machthebber af te kunnen komen. Als deze zijn eigenbelang laat prevaleren en zijn eigen volk lijdt, dan mag en moet het in opstand komen’.

Afb: © El Jeir Uitgeverijen BV

Peter Langendam: wie kent hem niet? In ieder geval van zijn mooie serie beschouwen over een ‘Olifant in de Kamer’ op deze website. Langendam leerde Pim Fortuyn kennen en zij raakten bevriend. Na de breuk tussen Leefbaar Nederland en Fortuyn overtuigde Langendam, samen met John Dost en Albert de Booij, Fortuyn ervan een eigen lijst te starten. Na de moord op Fortuyn op 6 mei 2002 overtuigde Langendam Mat Herben ervan om door te gaan met de LPF. Peter Langendam werd zelf op 11 mei 2002 door de kandidaten van de Tweede Kamerlijst gekozen als partijvoorzitter. Als LPF-voorzitter gaf Langendam een vraaggesprek in Het Parool op 12 mei waarin hij de lijsttrekkers van o.a. GroenLinks (Paul Rosenmöller) en de PvdA (Ad Melkert) beschuldigde van het aanzetten tot haat jegens de vermoorde Fortuyn. De quote “De kogel kwam van links, niet van rechts” kwam uit dat interview.

Peter heeft nu een fraai boek afgeleverd wat in geen enkele boekenkast mag ontbreken. Hij beschouwt de samenleving en de huidige politieke ambtsvervulling opvallend nuchter en heeft een verbluffend eenvoudig medicijn voor de dreigende teloorgang van onze natie, cultuur en maatschappelijke verworvenheden. Maar waarom adviseert Peter Langendam de burgers om hun volksinvloed nu meteen aan te wenden? Hij maakt dat direct in hoofdstuk 1 duidelijk en het zal de lezer opvallen dat er verdraaid weinig tegen in te brengen is;

“De argumentatie dat een volk het recht van opstand heeft als de bestuurder (het bestuur) zijn taken en dienstbaarheid naar het volk niet nakomt, geldt momenteel heel goed voor Rutte en zijn mederegeerders anno 2020. Hij verkwanselt het land richting de EU van Brussel, teistert zijn bevolking met idiote en veel te zware belastingen, speelt Sinterklaas naar de EU en de zogenaamde ontwikkelingslanden, haalt in een overvol land nog steeds en voortdurend, enorme aantallen vreemdelingen binnen die niet passen bij de cultuur en mentaliteit van het volk, laat zijn ministers de vrije hand om gevaarlijke gekken rond te laten lopen, laat oogluikend toe dat levensgevaarlijke lieden die hun nationaliteit hebben verloren door in vreemde staatsdienst te gaan(bijvoorbeeld te gaan moorden bij de terroristen van IS in Syrië en Irak) terugkeren naar Nederland. Hij laat de bouw van idiote en nergens goed voor zijnde windmolens toe, hij liegt zijn onderdanen voor en doet voortdurend loze beloftes en tot overmaat van ramp wil hij zijn onderdanen een financiële ramp door de strot drukken die het gevolg zal zijn van de ‘energietransitie’. Tijd voor een opstand dus.”[1]

In dit imposante boek wordt de multiculturele samenleving, het racisme en de discriminatie besproken. Een uitvoerige beschouwing over de slavernij laat zien dat niet alleen in de west, maar dat vooral in zuid oost Azië de rol van de Nederlanders in de slavernij groot is geweest. Toch weet de auteur een lans voor de grootheid en de bijzondere cultuur van de Nederlanders te breken, zonder weg te kijken van de nare kanten van ons koloniaal verleden. Hij beschrijft de situatie in Zuid Afrika en de rol die de Nederlanders daar, door de eeuwen heen, hebben gespeeld. Het kolonialisme in Afrika geeft hij een persoonlijke tint met een boeiend verhaal om de onmacht van het huidige Afrikaanse bestuurlijke systeem duidelijk te maken. Via de kennis en eigendomsrechten beschrijft deze Nederlandse pionier van de high tech chip-industrie de onmacht van Europa een vuist te maken met de kennis die hier ontstaat, om vervolgens gehakt te maken van de EU en haar onfrisse beweegredenen om naar een superstaat van Europa te bewegen. Wat Hitler en Napoleon niet lukten zou door de verstikkende zogenaamde EU-regels wel doorgang kunnen vinden? Dank zij de Britten en hopelijk de Nederlanders (NEXIT) zal deze verschrikking niet doorgaan. Ook legt Langendam aan de lezer uit, in begrijpelijk proza, hoe kernenergie werkt, waarom warmtepompen onzin zijn en hoe een thorium-kernreactor elektriciteit maakt. Een must voor uw boekenkast waarbij, naast de historische oorzaken de humor niet ontbreekt en de schrijver oproept een revolutie te starten als we niet in staat zijn de linkse plannen voor een nieuwe wereldorde te stoppen.

Kortom: wie dit boek niet koopt is knettergek! Bestellen kan HIER of DAAR.

——————–

Boektitel             Het gelijk van rechts

Auteur                 Peter Langendam

Uitgever              EL JEIR UITGEVERIJEN

Taal                      Nederlands

ISBN                     9789083010021

Uitvoering          Gebonden

Pagina’s              300

Formaat              238 x 157 x 25 mm

Prijs                      € 18,50


[1] ‘Het gelijk van rechts’, Peter Langendam, pag. 16-17, El Jeir Uitgeverijen 2020


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties