BLM Standard Operating Procedure

Wie nog niet tot brakens toe beroerd is van het ellendige gezever over Black Lives Matter, kan met het onderstaande filmpje wel even vooruit. Dát is de Standard Operating Procedure van Black Lives Matter:


Dus de Black Lives Matteren? Daar ziet het niet naar uit eigenlijk… Je krijgt meer het idee dat je het wild in de wildernis moet laten. Beter.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

In feite ” kijken” we op het filmpje naar diep gestoorde mensen. En wie goed om zich heen kijkt zal merken dat “zeer velen in ieder geval een gevoelsmatige afwijking hebben”, en zoals ik al regelmatig ook aan U heb gemeld, heeft wijlen Prof dr. Bob Smalhout op 14 april 2000 al in zijn column geschreven dat er in Nederland “tweeënhalf” miljoen mensen een psychische storing hebben. En…… dan te bedenken dat er vele gradaties zijn. Het punt is dat NIEMAND daaraan iets kan doen, behalve een psychiater enige verlichting kan brengen om er een ” therapie” op los te laten.
Dus ook in de politiek moet er rekening mee worden gehouden dat er dus:” een enorme demografische diversiteit is ” in alle opzichten, dat heeft betrekking heeft op rassen en psychische gesteldheid van grote bevolkingsgroepen. Dat het “onvolwassen” deel van de mensheid, dewelke zich “Black Lives Matter” noemt heeft diepere oorzaken dan alléén een psychische afwijking.
Haat, jaloezie, broodnijd en mogelijk een ontwikkeling -stoornis zijn vaal de kwade genius.
Dat de overbevolking een rol speelt wordt nimmer vermeld, maar is zeker belangrijk.
Waarom ik even er wat dieper op inga, komt uit het feit dat , wie een beetje geschiedenis heeft “opgeslagen” en in associatie met de voorbije tijd, op de huidige tijd projecteert, zal merken dat er niets veranderd is.
Immers:” Wie nog niet tot braken toe beroerd is van het ellendige gezever over Black Lives Matter, kan met het onderstaande filmpje wel even vooruit. Aldus de redactie. En dat is juist. Maar…….. we zullen er nimmer vanaf komen omdat ” de politiek, dus ook politieke partijen er niets van snappen wat er werkelijk aan de hand is.”

We hoeven niet zo diep in de geschiedenis te duiken, 1627 , en wat lees ik:” Zoals we weten, waren de Hugenoten bij het ” Edit van Nantes , Groote voorrechten o.a. . het bezetten van enkele vrijplaatsen toegestaan, “Richelieu dacht er niet aan, de Protestanten de vrijheid te ontnemen tot het uitoefenen van hun Godsdienst, daarvoor was hij veel te verdraagzaam maar dat ze in enkele delen van het ” Koninkrijk” een zelfstandigheid genoten zoo groot dat ” het wel scheen” of ze de ” den vorst” geen gehoorzaamheid verschuldigd waren, was “den Kardinaal een doorn in het oog”.
De mens verandert niet, alleen de omstandigheden zijn anders maar de politieke kortzichtigheid, domheid is dus van alle tijden.
Nu met de TV en een “politiek gekleurde NPO” én slappe ministers kunnen veel burgers op het paard zitten, zoals dat nu met ” Black Lives Matter” het geval is omdat “ze” te veel aandacht krijgen.
Nu bij het CDA er een lijsttrekker is ” gekozen” en wel onze “meest incompetente Hugo de jonge’, zijn ” dezelfde symptomen al wéér aanwezig” zoals ik U in het bovenstaand heb gemeld.
Dat we ” tot braken toe” de situatie gade moeten slaan, is dus onvermijdelijk.