Tot hier en niet verder

Het autoritaire globalisme ruikt zijn kans en is een ‘alles of niets’ slotoffensief begonnen om president Trump de pas af te snijden voor de verkiezingen van november, met negatieve gevolgen voor Nederland.

Afb: wikimedia commons

Obama’s identiteitsextremisme waait over uit de USA, weliswaar in een slap aftreksel en in een totaal andere sociale context, maar het ondermijnt toch onze rechtszekerheid en de hoekstenen van onze samenleving. Met de nadering van de 2e Kamer verkiezingen wordt het tijd dat iemand nu eens een lijn in het zand trekt en stelt: ‘tot hier en niet verder’. 

In 2016 pakte Trump de uitdaging op van Obama’s manifeste autoritarisme en beloofde de kiezers daartegen te zullen beschermen. Hij bracht dat dagelijks in de praktijk ondanks hondsbrutale tegenstand van de ‘deep state’ en hun ‘resistance’, maar het wordt zelfs hem een beetje te veel, zo te zien. In ons land lijkt de situatie minder extreem, maar dat is optisch bedrog.

Onze premier is  geen schaduw van een robuuste, uitgesproken leider die zijn land in bescherming neemt, integendeel, hij opereert meer in de schaduw. Maar héél effectief zodat het vaak te laat is voordat wij hem weer eens betrappen op een verraderlijk ‘inlegvelletje’ of een of andere slinkse  vriendendienst aan de UN of de EU. Enerzijds is hij de motor van dat sluipende autoritarisme en anderzijds pretendeert hij, heel behendig, onze beschermheer daartegen te zijn. ‘Van twee walletjes eten’, of iets dergelijks.

Aan beide zijden van de oceaan zien wij hoe deze broodnodige bescherming van de burgers afkalft, beetje bij beetje, onder niet aflatende hysterie van een minderheid die zijn kans ruikt. In de USA zijn het de linkse extremisten en de pers die met hun niet aflatende manipulatie Donald Trump nu zichtbaar vermoeien, hetgeen zich vertaalt in de polls waarin een dementerende non-valeur zelfs een voorsprong neemt. Hier zien wij hoe onverantwoordelijke, geestelijk luie parlementariërs hun controlerende taak van het regeringsbeleid al lang hebben opgegeven en het duo Rutte & de Jonge carte blanche hebben gegeven om ons steeds verder in hun dwangbuis te wurmen.

Dit vertaalt zich ook in de polls, maar op een héél verkeerde wijze. Zo zagen wij ook in de afgelopen dagen hoe ‘een braakmiddel uit de BN kringen’ ongestraft het recht van vrije meningsuiting van Johan Derksen – en daarmee van vele miljoenen – in de grond boort en daarmee bewust grote materiële en immateriële schade aanricht, maar daarvoor al evenmin voor de rechter gesleurd wordt. Baudet en Wilders geven de goede richting aan, maar waarom vecht de Nederlandse kiezer niet terug?

Hoe kon dit gebeuren? In de USA kozen veel, door Obama en Clinton verraden, kiezers voor Trump omdat zij de wetteloze machtsovername en subversie van Obama zat waren. Zij zochten de bescherming van een sterke president tegen de sluipende erosie van de sociale cohesie.

‘Make America great again’ werd hun strijdkreet en Trump deed wat hij beloofde, ondanks de linkse poging tot een staatsgreep die nu steeds meer aan het licht komt en teruggevoerd kan worden op zijn malafide voorganger. Maar de uitholling van die sociale cohesie was al te lang gaande om in enkele jaren ongedaan gemaakt te worden, ondanks Trump’s moedige pogingen daartoe.

Nu zien wij weer hoe de media uit pure hufterigheid een terroristische, Maoïstische beweging als Black Lives Matter omarmen. De Amerikaanse kiezers waren hier al bang voor in 2016 en kozen voor Trump, maar bespeuren nu hoe zelfs hij vermoeid raakt. In de politiek doen eerlijke feiten er niet zozeer toe als de vaak valse emoties van de dag. Trump heeft behoefte aan nieuwe  wapenfeiten om het vertrouwen der kiezers te herwinnen, daar heeft hij nog vier maanden voor. In Nederland hebben wij nog iets langer de tijd, maar pakt de apathische kiezer die handschoen nu ook eens op?

Navrant is dat in Nederland onze eigen premier in de afgelopen jaren de bescherming van ons land en onze bevolking tegen het sluipende autotitarisme bewust verzaakte, sterker nog hij werd meer en meer de promotor van fnuikende linkse hersenspinsels en dreef het land steeds meer in de klauwen van de communistische United Nations en de EU. Waar in de USA de voortdurende linkse volksmennerij Trump’s élan zichtbaar afzwakt, geeft Mark Rutte die linkse kar steeds weer brutaal een flinke duw en springt er dan zelf op om vervolgens de burgerij te laten zien hoe hij ons ‘in bescherming neemt’ met zijn ondemocratische, zelfs autoritaire wanbeleid, culminerend in de levensgevaarlijke ‘noodwet’.  Rutte gaat maar ongestraft door, want hier lijkt juist de kiezer dodelijk vermoeid te zijn…  

Waar in de USA de kiezer Trump aangeeft dat er van hem verwacht wordt dat hij het land zal beschermen tegen de linkse vloedgolf, zit de Nederlandse kiezer apathisch te slapen terwijl de heersende politiek de sluizen openzet en vervolgens zelf pretenderen met een vingertje in de dijk de redders des vaderlands te zijn… 

Waarom laat Nederland zich met open ogen naar de communistische slachtbank leiden waar ‘blanke levens’ er niet toe doen? Als wij opkomen voor het idee dat ‘alle levens ertoe doen’ krijgen wij in het trieste geval van Derksen een voorbeeld van de proleterigheid van de BN-ers dat geen benul heeft van de waarde van een fatsoenlijke maatschappelijke orde, traditie en stabiliteit. Waarom? Alleen maar omdat wij dat toelaten! Trump heeft de laatste weken duidelijk niet hard genoeg opgetreden tegen plundering, verkrachting en moord door Maoïstisch gespuis van BLM en Antifa, en krijgt de rekening van de kiezers keihard gepresenteerd.

Het Haagse paard van Troje profiteert daarentegen ongehinderd van de corona hype en springt nu ook nog eens ongegeneerd op de kar van BLM. Zullen de moedige demonstranten van afgelopen zondag opnieuw de overheid trotseren, of blijft Nederland apathisch?

Een vrij Nederland was door de eeuwen heen ons handelsmerk, waar onderdrukten uit vele landen hun heil zochten. Maar als een globalist als Rutte die traditie met voeten treedt verdient hij toch een gepaste reactie in de trant van ‘tot hier en niet verder’ in plaats van de onverholen adolatie van ‘ons soort mensen’ dat onder zijn bezielende leiding als lemmings op de afgrond afstormt?


Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
johanj34
1 jaar geleden

Wat een vieze smerige stemmingmakerij hier.
Dit soort websites moeten zo snel mogelijk uit de lucht.

2 jaren geleden

***Een vrij Nederland was door de eeuwen heen ons handelsmerk, waar onderdrukten uit vele landen hun heil zochten. Maar als een globalist als Rutte die traditie met voeten treedt verdient hij toch een gepaste reactie in de trant van ‘tot hier en niet verder’ in plaats van de onverholen adolatie van ‘ons soort mensen’ dat onder zijn bezielende leiding als lemmings op de afgrond afstormt?*** Aldus de heer Dunki.

Maar….. al ruim 10 jaar is Rutte aan het bewind. En, al ruim 10 jaar bakt hij er niets van. En, al 10 jaar heeft Rutte laten zien dat hij NIETS om Nederland geeft, dan alleen zijn vriendjes politiek van belastinggelden te financieren.
Als meer dan 10 jaar doet hij NIETS. aan de immigratie, wetende dat immigratie van mensen uit niet westerse landen onverbiddelijk een demografische tijdbom is.
Al meer dan 10 jaar weet Rutte dat Nederland “dichtslibt” door stedenbouw.
Al meer dan 10 jaar weet Rutte dat de armoede in Nederland groeit.

Nu de meest incompetente coalitie, onder leiding van Mark Rutte, niet meer weet wat “ze” moeten doen, slaan “ze”, LINKS af naar het punt van de waanzin:” En, de Europese Unie is het meest aantrekkelijke voor Rutte. En…. ik heb nog steeds geen kritiek van hem gehoord over de plannen van Frans Timmermans, die € 1000.000.000.000,- wil besteden aan klimaatwaanzin en € 750.000.000.000,– aan centrale banken in Zuid Europa.
Nu Spanje mogelijk een ” basis-inkomen” wil invoeren is nu ook duidelijk dat Nederland ten minste € 30.000.000.000,– moet bijpassen, want……. ik heb nog geen NEE van Rutte gehoord en Hoekstra, als trouwe aanhanger van Rutte, en daarmee garen spint. Nederland wordt dan een continuering opgelegd om, tot einde van dagen, de Zuidelijke banken, aan het financiële infuus te houden.
Dat de bevolking daarop TEGEN is heeft Mark Rutte absoluut LAK aan.
IK verzoek Rutte dan ook gewoon op te krassen.

En, dat ****Rutte komt mijns inziens dit keer niet langer weg met de al tien jaren lang gestaag slinkende welvaart, een steeds maar krimpend besteedbaar inkomen, dankzij zijn voortdurende belastingverhogingen.****

Heer Dunki, Rutte verdient geen enkel respect en hij is voor mij slechts een ” pseudoloog” ( leugenaar) én een fantast en hij is slechts op de macht uit én ik ook hem op de lijst zet van lijders aan Psychastenie ( lichte vorm van krankzinnigheid) en hem een plaatsje in de Stad ” Abdera gun, de Stad van de onnozelen, omdat hij U en mij volledig zal blijven belazeren.
Het grootste probleem is …….. dat de ingedommelde kiezer nog op hem stemt.

Neef Jansen
2 jaren geleden

De NPO geeft bijna aan een stuk door ruimte aan het racistische discours van BLM. Het is ongelooflijk wat voor marxistisch-activistisch shit-kanaal het geworden is. Vanmorgen om 6 uur begon het al. Over ‘de witten’ en ‘de cultuur van de witten’ en dat er ’teveel witten’ zijn, in culturele commissies, in redacties, in de politiek. Ik voorspel: er komen kampen voor ‘de witten’, heropvoedingskampen.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Neef Jansen

@ Neef Jansen:

Ik deel uw scepsis, al helemaal over de weerzinwekkende nitwits van de NPO, maar heb de stellige indruk dat Rutte, in zijn corona-roes, nu geen maat meer weet te houden en zich vertilt aan zijn laatste ‘faux pas’ in de richting der Maoïstische BLM terroristen.

Zijn huidige corona gerelateerde succes zal een fata morgana blijken, want het komt (te) vroeg en hij heeft al zo veel historische ‘faux pas’ op zijn konto, dat dit racistische avontuurtje hem, nèt voor de verkiezingen, de das kan omdoen. Men heeft de buik immers al vol van dat suffe mens van Bij1 met haar rassendiscriminatie tegen de autochtone, blanke Nederlanders, dus Rutte speelt hier met vuur.

Het is zeker dat de concurrentie hem gaat confronteren met de komende golf van faillissementen dankzij zijn niet al te ‘intelligente lockdown’. Een grote groep van ouderen en kleine ondernemers zal hem levend willen begraven.
Laten wij ook niet vergeten dat de VVD onder zijn bewind gestaag meer dan een derde der leden heeft zien weglopen, terwijl FvD vorig jaar al de grootste partij werd in de Porvinciale Staten verkiezing.

Rutte komt mijns inziens dit keer niet langer weg met de al tien jaren lang gestaag slinkende welvaart, een steeds maar krimpend besteedbaar inkomen, dankzij zijn voortdurende belastingverhogingen. Ook de tijdbom die hij heeft gecreëerd met de moslims (accoord van Marakesh) zal zeker door FvD en PVV aan zijn voeten gelegd worden en zo weten u en ik er nog wel een paar in de trant van het accoord van Parijs en zijn samenzwering met Frans Timmermans om het land nog verder uit te kleden.

Kiezers zijn traag, maar één ding is zeker: als het steeds meer moeite gaat kosten om de dagelijkse maaltijd op tafel te krijgen voor een groeiend deel der bevolking, zal deze ongegeneerde globalist de rekening gepresenteerd krijgen. Liever laat dan nooit!